szwagier_z_niemodlina 27.06.10, 12:18 www.youtube.com/watch?v=GhdJh1fWAv8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 12:52 ...jak pola ogórków, jak kiosk z bananami :DDD BroHej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:18 Rzellohasissahr! Oj, bedzie dzis sie dzialo. Rooney Tunes :-) Jak sobie wyobraze juztrzejsze naglowki "The Sun" i "Bild Zeitung" to juz mi sie moja geba smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:44 Jedno jest pewne, zostaną zmiażdżeni przez prasę ;) Pytanie tylko - którzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:49 Gary Lineker ma pewną teorię na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:50 Obstawilem 2:0. Wczoraj dwa razy obstawilem 2:1 i trafilem dwa razy. "The Sun" myslopierdnie ("Gedankenfart")czyms w stylu "Gerrardmanized", bo "Gone with the Krauts" przerastaloby czytelnicza zdolnosc kojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 14:03 Myślisz, że Synowie Albionu nie wtłuką żadnej bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 14:24 Na ogol obstawiam co mysle :-) Tak mi wychodzi. Oczywiscie futbol nie ma logiki zerojedynkowej, inaczej Australia nie moglaby wygrac z Serbami, ktorzy pokonali Niemcow, co Australie rozniesli. Ale England przypomina mi nieco reprezentacje tegoz kraju w Mundialu sprzed lat, kiedy to "Sport", zwany konsekwentnie przez warszawska telewizje "katowickim 'Sportem'"** podsumowujac mistrzostwa okreslil reprezentacje Anglii mianem "bezzebnego buldoga". Teraz maja jeszcze kogos kto reprezentuje "different goalkeeping". Rooney wyroznic sie moze glownie czerwona kartka. ** -- Taka maniera. "Londynska Covent Garden", "mediolanska La Scala", "nowojorska Metropolitan Opera House", "katowicki 'Sport'" ale "poradnia na Grojeckiej", "szpital na Litewskiej" czy "SP nr. 123" :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:37 "A Bazyli Podrywał mnie" :D:D:D:D:D:D W tym miejscu odpadłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:39 Ja przy "tesciu" :-) CzeVilqu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:47 Cze Śwagier :) Doskonałe są takie wynalazki. A u mnie efekt był jakby zdwojony, bo żeby tego posłuchać musiałem wyciszyć System of a Dawn :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:52 A to znasz? www.youtube.com/watch?v=QJF35FnOzyM Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 13:54 Lepiej tu: www.youtube.com/watch?v=SibwgFyehNM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 14:01 Znam. Gość w ogóle jest nieźle zakręcony. Z Madonny też zakpił :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 14:28 Nie moge obejrzec. ten film wideo jest niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Oj, alem sie usmial 27.06.10, 16:04 Spróbuj wpisać "like surgeon" :) na youtube :) Odpowiedz Link Zgłoś