twardycukierek 11.07.10, 23:35 Najlepsi wygrali! Vivaaaaaaaaaa Espaniaaaaaaaaaaaaaaa!!! :DDDDD Gorące szpilowe gratulacje ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 11.07.10, 23:45 [img]https://www.faz.net/m/%7B34DDE89F-8DCD-4A8F-BA87-EE622EF1A4E8%7DPicture.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 11.07.10, 23:55 Powinni mieć czerwoną kartkę za to i karnego za akcję na polu karnym później. [img]https://www.faz.net/m/%7B3FE32B9D-60A7-46AC-B0AB-D41DBDA7379B%7DPicture.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 11.07.10, 23:57 za to podstawianie nóg i kopanie się po piszczelach zamiast gry ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 07:58 Gra Holendrów to była żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 08:25 Nie byla zenada. To byla kopia meczu Niemcy-Hiszpania, ino Niemcy mniej kopali. Wszystko co napisalem o tamtym meczu, mialo miejsc i tu. Z tym ze Hiszpanie grali jeszcze lepiej. Ja czegos takiego w zyciu nie widzialem, moze poza Brazylia z czasow Socratesa, Edera i Zico. Choc inaczej. Facet wybija pilke z boku wlasnego pola karnego, niby na oslep. Za chwile laduje ona dokladnie na nodze jego kolegi juz za polowa boiska. Por. okresowe bezmyslne wybijanie pilki na out przez zdesperowanych Nezozmecow, ktorzy nie umieli jej wyprowadzic z polowy swojej polowy. Kazda akcja jeden na jeden to strata pilki przeciwnikow. Jak przeciwnik ma jedyna w meczu 100% sytuacje, to jest Casillas i nie jest to 100% a 5%. Genialna druzyna, po prostu. No i reprezentant Szpil: I.nesta! :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 08:30 Wygrali najlepsi. I z tego się bardzo cieszę, oraz z tego, że fatalny Webb mimo karygodnych pomyłek nie przesądził losów tego meczu. :) A żenada polegała na tym, że jedyną koncepją Holendrów była brutalna gra w stylu karate plus marudzenie Robbena tak infantylne, że niedobrze misie robiło, szczególnie po tym jak leciał na bramkę kilka metrów spalony a potem jeszcze płakał u sędziego... słowem: idealny zawodnik w swoim klubie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 08:35 Druga polowa juz tak zle nie wygladala. A brutalna gra wynika z bezsilnosci. Te zlote a potem czerwone kartki sa konsekwencja i przyczyna dalszego rozwoju wypadkow. Robben byl faktycznie zalosny. Aha, pisalem co mnie naszlo po meczu Niemcy-Hiszpania? Ze jasne dlaczego Bayern nie umie wygrac z Barcelona? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 09:35 Fakt, druga połowa lepsza a już dogrywki najlepsze :))) Tak, bezsilność... ale jednak od finału oczekuje się gry w piłkę, prawda? Nie mam żadnych ale to żadnych przesądów wobec Holendrów, podziwiam ich grę kiedy... kopią piłkę ;)) Nie, nie pisałeś, podziel się! :) Aaaa, no i rewanż del Bosque wobec Realu cudny, prawda? Nadal misie buzia śmieje do tego! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 10:40 Znaczy ja pisalem ze wystarczy popatrzec by zrozumiec. Szkoda ze nie doszlo do meczu Hiszpania - Brazylia. Ale pewnie by bylo 1:0, co tam:-) A co delBosque ma do Realu, bo tak w szczegolach to nie qumam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 13:28 Aaaaa ja tu miałam nadzieję na piękną analizę, którą bym sobie przeczytała w myślach głosem a la der Kaiser ;)))) Kloooor! :D Real go spławił i od razu przestali wygrywać. Teraz wygrał z reprezentacją i to z iloma zawodnikami Barcy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 08:35 Ojezuobożeomatko! Ojezuobożeomatko! Ojezuobożeomatko! (mogę tak jeszcze godzinę) :DDDDDDDDDD Nasza Inieska strzeliła bramę na wagę złota :D A Casillasa długo jeszcze będą po nodze całować, juhuuuuu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 09:41 Główka Boli Misiu? Mnie bardzo! :DDD Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Co za wspaniały finał ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 10:34 Coś Ty, jestem świeżutka jak poniedziałkowa bułka :D Ale gdyby Ciebie nie bolała, to bym się zaczęła zastanawiać, czy się coś nie popsuło. Jakaś dziura w niebie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 13:29 :F Trochę jeszcze boli. Dawaj tę bułkę zanim zgnije! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 13:38 Zmoczysz ją pod kranem i będziesz sobie robić okłady na czoło? :> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 13:39 Nie, zrobię z niej stopery, może to wyciszy tupanie białych ew :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 14:14 Dobrą bułkę tak marnować, zrób sobie stopery z resztek przekąsek wczorajszych! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 20:15 zasłużenie w przekroju całego turnieju,world cup w godnych rękach i nogach Holandia też dobra, przynajmniej nie murowali (choć akurat Mathijsen wyprzedził kolegów o dwie długosci poziomem gry) jak pipki tylko coś próbowali pokopać, ale nie ten potencjał ofensywny choc gdyby Robben trafił setkę róznie mogło by być brawo, jakby powiedział Lubański vivalaRoha, jakby powiedział Szpaku Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 12.07.10, 22:54 I ja tam prawie byłam:D znaczy się kibicowałam Hiszpanom:D Odpowiedz Link Zgłoś