twardycukierek 29.09.10, 08:31 To nie boli :F Znaczy boli, ale nie aż tak... jak np. wsiadanie na rower bez siodełka. ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Rozpocznij nowy wątek 29.09.10, 11:51 Wskakuj i załóż wątek, nadawaj jak było :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Rozpocznij nowy wątek 29.09.10, 12:03 > To nie boli :F Ale jest zaraźliwe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rozpocznij nowy wątek 29.09.10, 15:27 Zauważyłam ;D I o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rozpocznij nowy wątek 12.10.10, 08:22 Wychodzę na prostą w zboczeniu, TTM? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Rozpocznij nowy wątek 12.10.10, 09:04 Proste i twarde jest skutkiem zboczenia. TTNM? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rozpocznij nowy wątek 12.10.10, 10:12 TTM ;) proste może nie, ale twarde... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee tam 11.10.10, 12:16 Zmuś mnie do dyskusji, która dla mnie jest skończona. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Eee tam 11.10.10, 21:09 Ach, skończona, no dobrze, ale w takim razie po co zaczynać nową, skoro uznajesz, że masz prawo arbitralnie kończyć? No i nikogo nie będę zmuszał, to się kłóci z moim liberalnym światopoglądem. Czy jakoś tak. W każdym razie się kłóci. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee tam 12.10.10, 07:59 'Arbitralne prawo kończyć'???? Dlatego właśnie nie mam ochoty z Tobą dyskutować. Atakujesz na oślep jak Apache z wirusem. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Eee tam 12.10.10, 10:21 Powtórzę - "eee tam". Zaperzyłaś się i tyle. Popatrz jak piszesz - używasz jakiś mocnych form ekspresji, piszesz "zmuś mnie", stawiasz cztery znaki zapytania. Rzeczywiście trudno dyskutować w takim kontekscie, ale czy dlatego, że to ja atakuję na oślep? Polemizowałbym. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee tam 12.10.10, 10:25 Nie ja zakładam w histerii wątek pomocniczy 'Cukierek to czy tamto', nie ja ignoruję wszystkie argumenty, nie ja tupię kiedy mi rzeczywistość nie pasuje do poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Eee tam 12.10.10, 11:30 > Nie ja zakładam w histerii wątek pomocniczy 'Cukierek to czy tamto', > nie ja ignoruję wszystkie argumenty, O, ale za to ty oceniasz, wiesz kiedy kto wpada w histerię oraz kiedy kontrargumenty, ich ilość, czy jakość kwalifikują się już do nazwania ignorancją. : ) > nie ja tupię kiedy mi rzeczywistość nie pasuje do poglądów A może szkoda? Rzeczywistość nie jest od tego, by ją bezkrytycznie akceptować. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee tam 12.10.10, 15:37 Eureka: oceniam subiektywnie, tak. Dziwne, może powinnam pożyczyć świadomość od kogoś innego? Nie pierwszy raz domagasz się ode mnie odpowiedzi, bo tak Ci się podoba. Mówię: STOP. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Eee tam 12.10.10, 16:02 No obiektywizm na tym polega, że się człowiek stara przyjąć inny punkt widzenia. Ale wcale się nie upieram z tym obiektywizmem, trochę mi się wydaje, że mylisz przyczynę ze skutkiem, bo wspomniałem o twych ocenach jak mi zarzuciłaś jakąś histerię. Generalnie wydaje mi się, że gdzieś zabrnęliśmy w ślepy zaułek, bo ani nie było moim zamierzeniem siepanie na oślep wtedy (może coś opacznie zinterepretowałaś?), ani domaganie się czegokolwiek teraz - ot zażartowałem sobie, może ciut złośliwie. Wnoszę, że trzeba odczekać, niech się uleży. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee tam 12.10.10, 18:23 To bardzo proste: nie znosisz jak Ci ktoś nawet najłagodniej daje sugestie, co masz robić? To nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe. I wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
iuo Re: Rozpocznij nowy wątek 11.10.10, 15:35 wyobrazilem sobie to. o jezu. zaloze moze watek o borsukach, tj ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rozpocznij nowy wątek 11.10.10, 15:36 Masz bardzo żywą wyobraźnię :D Rower też masz? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Rozpocznij nowy wątek 12.10.10, 07:55 Mówi się: PAPILOTY! ;D Nie, nie palikoty! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Noto 12.10.10, 18:27 ;))) [img]https://www.blogcdn.com/www.switched.com/media/2009/07/t-lights.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś