twardycukierek 24.10.10, 13:29 ;/ No dobra, już nie tak jak godzinę temu, kiedy wstałam, ale... boli. TTM? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 13:38 Uuuuuuuuuu :D MISIU! Wstałaś po 12.00??? Też bym tak chciała, ale goście musieli jechać do dzieci i pobudzili nas przed 9.00. No cóż, z wybiciem trzynastej sięgnęłam po klinika :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 13:40 Beeek ;P wróciliśmy do domu o 3.30. Chyba :D Co to za klinika skorro mojej nowej sygnaturki nie zauważyłaś w poprzednim poście? :DDD Murzyn! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 13:42 twardycukierek napisała: > Beeek ;P wróciliśmy do domu o 3.30. Chyba :D Ale na dwóch, czy na czterech? :D > > Co to za klinika skorro mojej nowej sygnaturki nie zauważyłaś w poprzedn > im poście? :DDD Ołłłł? Idę zerknąć, faktycznie może mi dziś spostrzegawczość niedomagać :D > > Murzyn! Nietrzeźwy! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 13:54 Taksówkom ;P Impreza tak szybko minęła /od 20 do... około 3/ że nawet Einstein by się zdziwił :D TTM? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:03 twardycukierek napisała: > Taksówkom ;P Impreza tak szybko minęła /od 20 do... około 3/ że nawet Einstein > by się zdziwił :D Czyli zostałby dziwką? :F > > TTM? ;) Ale co??? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:06 > Czyli zostałby dziwką? :F Nie, kurna, że ten no... czas jest taki reeeeela-beek-tywny ;P Czy też Wam tak szybko impreza minęła? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:16 twardycukierek napisała: > Nie, kurna, że ten no... czas jest taki reeeeela-beek-tywny ;P Czyli czas jest dziwką :F > > Czy też Wam tak szybko impreza minęła? :D Nie wiem, nie pamiętam :D Żart! Śmignęła momentalnie. Nie cierpię, jak zaczynają się goście rozchodzić. Dobrze, że dwójka została :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:25 Czyli czas jest dziwką :F No MASH! Goni po ulicach, stoi na dworcach... logiczne! No widzisz... to TTM :) Zostali w sęsie padli pod stół w charakterze dywanika? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:28 twardycukierek napisała: > Czyli czas jest dziwką :F > > No MASH! Goni po ulicach, stoi na dworcach... logiczne! Hehehehe, ale czy można go kupić? Tak! > > No widzisz... to TTM :) Zostali w sęsie padli pod stół w charakterze dywanika? > :D :D Mieli wyszykowane uszko do spania takie! Bo 180 km do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:36 Można, można... gosposia, personal shopper, catering... ;O Mam dalej niż 180, też mogiem u Was spać? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:42 twardycukierek napisała: > Można, można... gosposia, personal shopper, catering... ;O Zmiana strefy czasowej :D > > Mam dalej niż 180, też mogiem u Was spać? :DDD Zawsze! To kiedy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:47 > Zmiana strefy czasowej :D Na 'drugą Japonię'? :D Dzięki! :* Właśnie: KIEDY? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 15:05 twardycukierek napisała: > > > Zmiana strefy czasowej :D > > Na 'drugą Japonię'? :D Jak mówią słowa piosęki: Kocham cię jak Japonię :D > > Dzięki! :* Właśnie: KIEDY? :/ Ech. Pamiętaj: zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 13:43 Bardzo mądra sygnaturka, ale ja się wypiorę, jakby co :D Wyprę! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 13:46 W sumie to bardzo logiczne jest: wyschnięta zupa miksuje się od razu na proch, do torebek i opylać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 13:55 I jako gratis: paczka wody w proszku plus młyn do pieprzu :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 13:59 ;DDDD Doooobre! A rura gruba do wciągania? ;) A karta kredytowa? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:06 Czeba będzie zrobić joint venture z IKEA :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:18 Myślisz, że mają tam szklane stoły w proszku? :D Oh, gimmie joint! Now! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:20 No jak nie? ;O Na rynek polski rzucą też szklane domy, ale csiii, to tajemnica Poli Szynela ;) Aż tak się skułaś wczoraj? :DDDD Czym? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:27 twardycukierek napisała: > No jak nie? ;O Na rynek polski rzucą też szklane domy, ale csiii, to tajemnica > Poli Szynela ;) Aha, dobrza, ja nic nie wiem, o czym to w ogóle rozmiałałyśmy? Ależ o niczym, przecież się dziś nie widziałyśmy. Oł, jak miałybyśmy sie widzieć, skorro się nie znamy. Ufff, teraz się nikt nie zorientuje :D > > Aż tak się skułaś wczoraj? :DDDD Czym? Winem i bluntem, qrde. Tylko wino zostało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:34 I tak Milluś nas zakapuje ;P Ojej :F sam widok słowa 'wino' mnie przyprawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 14:41 twardycukierek napisała: > I tak Milluś nas zakapuje ;P Może Go szybko zbanuj? :D W końcu to i tak troll :F > > Ojej :F sam widok słowa 'wino' mnie przyprawia :D Nioch :DDDDDDD Ale jeszcze białe bym dała radę, a Ty? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 24.10.10, 14:50 Iiiiii... tak mało bywa, że właściwie jest de facto nabanowany :D /zaraz się tu zjawi, sprawdza codziennie w wyszukiwarce hasło 'Milluś' :D/ No MASH! Białe się nie liczy, to jak białe kłamstwo! :DDD Spadam, Fónny... czołgam się pod prysznic ;) Czym się! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: GBM! 24.10.10, 15:09 twardycukierek napisała: > Iiiiii... tak mało bywa, że właściwie jest de facto nabanowany :D /zaraz się tu > zjawi, sprawdza codziennie w wyszukiwarce hasło 'Milluś' :D/ :DDDDDD Albo "Milluś+kocham" :DDD > > No MASH! Białe się nie liczy, to jak białe kłamstwo! :DDD O :( To ja jestem kłamliwa, bo lubię białe :( :D > > Spadam, Fónny... czołgam się pod prysznic ;) Czym się! Buziak :) Zrób se bitche wodne :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 25.10.10, 07:46 Pudło! Olał nas ten MILLE :D Mille, Milluś... 123, test ;) Nei kłam, wszystko równo tankujesz :D Nie pomogły bicze, dopiero hamburgery :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: GBM! 25.10.10, 14:47 funny_game napisała: > I jako gratis: paczka wody w proszku plus młyn do pieprzu :D > Pieprzyć wode :F :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: GBM! 25.10.10, 09:15 twardycukierek napisała: > W sumie to bardzo logiczne jest: wyschnięta zupa miksuje się od razu na proch, > do torebek i opylać! :D Pamiętać należy wszakże, że produkt ten należy też jakoś wypromować. A obawiam się, że do reklamowania tegoż cuda skłonni będą tylko nasi marni kopacze. Jak w 2002 r. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: GBM! 25.10.10, 15:02 Może właśnie dobrze by im zrobiła ta zupa od Fónny? Dziewczyna ma speed :D Odpowiedz Link Zgłoś