Dodaj do ulubionych

Jak można wznosić w dół?

19.11.10, 10:23
Jesteśmy na fali wznoszącej od kilku lat - mówi w wywiadzie dla "Naszego Dziennika" Jarosław Kaczyński, prezes Prawa i Sprawiedliwości.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8685083,Prezes_PiS___Elektorat_PO_potrzebuje_wmawiania_mu_.html
Obserwuj wątek
    • redundant Re: Jak można wznosić w dół? 19.11.10, 10:34
      On ma rację.

Ale nie bierze pod uwagę splątania kwantowego - narodzeniu się każdego kolejnego wyborcy PiS towarzyszy powstanie wyborcy anty-PiS*. Plus kwant energii aka (czyt.: "ha ni"**).
      I właśnie cały haczyk w tych kwantach - jeżeli powstanie ich wystarczająco dużo, materializuje się z nich kolejny wyborca anty-PiS. Właśnie stąd bierze się przewaga PO.

• king.james Re: Jak można wznosić w dół? 19.11.10, 10:48
        Wtedy na jednego wyborcę PiS musiałby przypadać ponad jeden wyborca anty-PiS.

Ponadto, fala wznosząca - jeśli chodzi o liczbę oddanych głosów - tak jak słusznie zauważył Jaruś, miała miejsce w poprzednich wyborach parlamentarnych. Ale to już było 3 lata temu. Zobaczymy na weekendzie jak nisko tym razem wzniesiony zostanie PiS.
        • redundant Re: Jak można wznosić w dół? 19.11.10, 11:01
          I przypada. Dzięki temu, że w skali kraju wyborcy występują o wielkich liczbach, tych naddatków kwantowych jest wystarczająco dużo, aby yjmują wartości całkowite
          Praw fizyki nawet Prezes Tysiąclecia nie zmieni, i niech nie będzie głąb.

Wyborców PiS będzie zapewne więcej, niż się wszyscy spodziewają. Tradycyjnie.
          A w przyszłości ten efekt będzie prawdopodobnie narastał - z czasem etykietka obciachu będzie coraz mocniej przylegać do PiS i coraz więcej ludzi będzie się wstydziło przyznać, że chcą na nich głosować. Ale w dniu wyborów, bez świadków, i tak zrobią swoje.
          • redundant Pierwszy akapit bez błędów 19.11.10, 11:06
            I przypada. Dzięki temu, że w skali kraju wyborcy występują w wielkich liczbach, tych naddatków kwantowych jest wystarczająco dużo, aby liczność powstałych z nich nadmiarowych wyborców anty-PiS przyjmowała wartości całkowite.
            • twardycukierek Re: Pierwszy akapit bez błędów 19.11.10, 15:37
              Co Ci jest? ;)
              • redundant Re: Pierwszy akapit bez błędów 19.11.10, 16:17
                Czego nie rozumiesz? :)
                • twardycukierek Re: Pierwszy akapit bez błędów 19.11.10, 16:25
                  Skąd nagle błędy u Ciebie? :DD
                  • redundant Re: Pierwszy akapit bez błędów 19.11.10, 16:38
                    Drugi akapit opadł mnie znienacka, kiedy zmieniałem pierwszy wskutek zmiany koncepcji. I jakoś tak wyparł ten drugi ten pierwszy ze szczętem z mojego jestestwa.
                    No zapomniałem. :P
                    • twardycukierek Re: Pierwszy akapit bez błędów 19.11.10, 17:52
                      Buź!
    • twardycukierek Re: Jak można wznosić w dół? 19.11.10, 15:39
      Obecnie istnieje taki paradygmat "obciach - cool", "ci w moherach i ci lepsi".

Oj bieduś taki! Ja my dzielić to cacy, jak nas dzielą to be.

Pewnie, że fala może nieść w dół. Obserwowoana z paralell universe ;P
    • milleniusz Bierzesz udział 19.11.10, 16:29
      W przemyśle nienawiści! Nie dziel Polaków na wznoszących się w górę i tych co się wznoszą w dół! Jak prezes mówi, że można, to można!

A ja to sobie poobserwuję tę naszą kulkę od spodu, może się gdzieś przebiją w okolicy Australii i poszybują w kierunku orbity.
      • redundant Re: Bierzesz udział 19.11.10, 17:32
        [img]https://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/PU/REL7.gif[/img]

Może tak? A może tak?

Niezbadane są wyroki. :P
        • milleniusz Re: Bierzesz udział 20.11.10, 13:14
          No tak to chyba jeszcze nie może. Musieliby się wyznawcy mocno skupić, tak bardzo mocno, żeby wytworzyć takie małe czarne nic i zassać trochę masy z otoczenia. To wtedy i owszem. To wtedy tak.

Ale mam wrażenie, że tego nie doczekam. : ]
          • redundant Re: Bierzesz udział 22.11.10, 11:38
            Wiesz, ale ta szara animacja, ze Słońcem z dołu(!!!), które nagle ginie w otchłani, a planeta w odpowiedzi udaje się w pizdó i sprawy zaczynają być widziane w niezakłóconym świetle...
            Nie powiem, nawet do mnie przemówiła. :D
    • redundant Gront to sie porządnie nawoskować 23.11.10, 00:43
      [img]https://img30.imageshack.us/img30/7817/piszi.jpg[/img]

:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka