Dodaj do ulubionych

Gumy Turbo i Hubba Bubba

13.12.10, 13:58
Gdzie się podziały gumy Turbo? Chciałem kupić coś w sklepie a tu nic - tylko jakieś Orbity i sperminty. Nawet Hubby Bubby nie ma. Czy ludzie nie lubią już sobie robić balonów i z nich strzelać podczas rozmowy z kimś nieuprzejmym?
Obserwuj wątek
    • strikemaster Re: Gumy Turbo i Hubba Bubba 13.12.10, 14:00
      Inne dzieci, poza tobą się juz zestarzały i zamiast gumy co innego żują.
      • ten_co_ma_racje Re: Gumy Turbo i Hubba Bubba 13.12.10, 14:02
        no ale co żują? Z takich Orbitów ciężko się robi balony. To nie jest guma balonowa.
        • Gość: ka_p_pa Re: Gumy Turbo i Hubba Bubba IP: *.lukman.pl 13.12.10, 14:12
          Wybierz coś sobie
          www.durex.com/pl-pl/products/pages/Product%20Homepage.aspx
    • paco_lopez Re: Gumy Turbo i Hubba Bubba 13.12.10, 15:19
      a donaldy są ??? skandal. w świeta nie ma donaldów. a nie.... jeden donald jest, to znaczy on ma zastapić te gumy balonowe i byc tym balonem strzelającym jak ktos przytruwa na tematy pozamiatane. a poza tm mandarynki dowieźli, pomarńcze dowieźli, banany dowieźli, czekolade prawdziwa dowieźli, orzeszki arachidowe też. widziałem na półkach w społem. znaczy sie dobrobyt musi byc.
    • Gość: steff Re: Gumy Turbo i Hubba Bubba ależ są :) IP: 62.22.15.* 29.12.10, 08:59
      Hubbe kupisz praktycznie w kazdym markecie , nawet w paskach są wyciagasz i zujesz ile checsz ..... ale to taki dioabelski wynalazek lewaków :) hahahahahah

Turbo podobno była rakotwórcza i podobno ją wycofali .:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka