Dodaj do ulubionych

Marta chce na ostro

23.12.10, 18:55
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,8855476,Rozmowa_z_M__Kaczynska___Tylko_ostre__polityczne_wywiady___.html
i chce całą spuściźnię!
będzie się działo, huh, gorąco... :)
Obserwuj wątek
    • mjot1 „Spuścizna” 23.12.10, 19:19
      Brzmienie tego słowa wielce mi jakoś pasuje do dokonań największego prezydenta wszechczasów. Jakby na to nie spojrzeć; Marta to też wypisz wymaluj „spuścizna”.
      • ewa9717 Re: „Spuścizna” 23.12.10, 19:23
        I "dziedzic" Dubieniecki, i Marta Kaczyńska mają paskudne głosy. On - taki jakiś starczo i marudnie brzmiący, a ona z dykcją wyraźnie poszła po mamrocie. Zawsze mnie dziewią prawnicy, którzy nie potrafią mówić...
        • Gość: ka_p_pa Re: „Spuścizna” IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.10, 19:48
          > Zawsze mnie dziewią prawnicy, którzy nie potrafią mówić...

I wyglądać. Akurat Dubieniecki wygląda, ale co pokażą w TV prokuratora czy sędziego, a jeszcze bardziej sędzinę, to jest to wyjątkowe czupiradło
          • strikemaster Re: „Spuścizna” 23.12.10, 21:03
            No i co w związku z tym? Precz z dress code!
            • yoma Re: „Spuścizna” 23.12.10, 21:28
              Kilt rulez!
              • kuk_krakauer Re: „Spuścizna” 27.12.10, 18:58
                Przecież sędziowie, prokuratorzy, adwokaci, radcowie i kogo tam jeszcze w Polszcze, w jurysdykcyji, namnożyło, służbowo, w prawie-kiltach pracują. Znam paru, co w lecie zapomnieli, że są w szortach i w nich, i w todze na salę iść chcieli. Sekretarki ich goniły. Panie sędzio - wołały. Spodnie !!!
    • migreniasta Na StrongErotykę z tym wątkiem 27.12.10, 18:32
      Przez chwilę zaleciało mi tu wysublimowanym seksem-a tym czasem to zwykłe pie.......nie.
      • kuk_krakauer Re: Na StrongErotykę z tym wątkiem 27.12.10, 18:59
        Raczej erotomaństwo-gawędziarstwo w wykonaniu "uspuściźnionych"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka