king.james 11.01.11, 08:37 ...czyli wesoło w bankach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 08:39 Klienci też czasami lubią sobie zażartować. Doradca do klientki: „Stan cywilny?”. Klientka się płoni rumieńcem: „A muszę podawać? A po co to panu?” Po czym kobieta nachyla się nad pracownikiem i szepcze: „Dziewica”. samcik.blox.pl/2011/01/Dam-panu-na-zapleczu-czyli-najlepsze-teksty.html Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 09:02 chyba sobie to zaznaczę .. w godzinie posuchy się przyda;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 09:20 ...najlepiej podejmij pracę w banku na kasie :D Tam nigdy nie będzie ...posuchy :D Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 09:38 w banku już pracowała ale tak wesoło nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 09:53 Kiedyś pisałem o moim zachowaniu przy bankomacie:) Włożyłem kartę,pin itd...odebrałem kasę,zabrałem kartę,,,grzecznie sie ukłoniłem i powiedziałem do bankomatu dziękuję,,,ludzie popatrzyli na mnie jakoś dziwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 10:08 ...popatrzyli dziwnie bo bankomat nie odpowiedział "proszę"...takie to teraz nieużyte one som, no... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 10:11 madalenka25 napisała: > w banku już pracowała ale tak wesoło nie było;) Nie dziwię się. Jesteś przecież kobietą (raz mogę w to uwierzyć a priori! :D) i mając tyle pieniędzy w garści...nie móc ich wydawać... OJ! Przecież je wydawałaś...wypłacającym je klientom...;) To NA PEWNO zmniejszało cierpienia Twe...;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 10:46 ...aha, rozumiem. Na cały dzień pracy w kasie byłaś zamykana...uuu...to jeszcze gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 18:40 ...ale metodą mimikry...nie jesteś pokryta pancerzem...pancernym? ;) Jest jakiś dostęp do...żywego? :D Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 19:26 żywa jestem cała z dostępem trochę gorzej - wymaga sporej inwencji twórczej;D a pancerz chroni duszę Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Mi cały czas stoi 11.01.11, 20:50 Ot i ulga żeś się nie dała i całkiem nie spancerniała. Jako żywa korzystaj z biologii :) Spancerniali nie mają tej możliwości ;) ...jestem tak prostym człekiem że nawet nie wiem co to "inwencja", o "twórczej" nie wspomniawszy ;) ...rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś