12.01.11, 13:34
Ta, a potem niejaka poezja1983 zarządza praw konstytucyjnych ;

" Siostry zakonne ciągnęły tylko za uszy. Facetem od brudnej roboty był dozorca. Wołano go, gdy wychowankowi trzeba było sprawić solidne lanie. Oblicza się, że w niemieckich sierocińcach 50 tys. dzieci i młodzieży padło ofiarą przemocy fizycznej i molestowania seksualnego. "

wiadomosci.onet.pl/kiosk/pieklo-w-domu-dobrego-pasterza,1,4100563,kiosk-wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • poezja1983 Re: Piekło 12.01.11, 14:08
      nie zarządza a zarząda. w domach dziecka tez jest molestowanie i bicie i faszerowanie psychotropami- w polskich domach dziecka i jakoś nie likwidują tych placówek.
      TAK- rządam przestrzegania praw konstytucyjnych. w takich przypadkach także.............
      rzeczywiście ciemnogród w państwie polskim mamy
      • kolter-xxl Re: Piekło 12.01.11, 14:15
        poezja1983 napisała:

> nie zarządza a zarząda.

Czy ja nie mogę raz na pl roku byka walnąć ?

w domach dziecka tez jest molestowanie i bicie i faszer
        > owanie psychotropami- w polskich domach dziecka i jakoś nie likwidują tych plac
        > ówek.

Czy to wszystko robią świętojebliwe zakonnice z Jezusem na ustach ??

> TAK- rządam przestrzegania praw konstytucyjnych. w takich przypadkach także....

Aha skoro tak to zgłoś do prokuratury fakty molestowania w polskich bidulach .
        • poezja1983 Re: Piekło 12.01.11, 14:18
          > Czy to wszystko robią świętojebliwe zakonnice z Jezusem na ustach ??
          >
          nie zakonice a wykształcone panie psycholog lub pedagog
          • kolter-xxl Re: Piekło 12.01.11, 14:49
            poezja1983 napisała:

> > Czy to wszystko robią świętojebliwe zakonnice z Jezusem na ustach ??
            > >
            > nie zakonice a wykształcone panie psycholog lub pedagog

Za tymi paniami psycholog czy pedagog stoi wszechpotężna mafia starych kawalerów chroniących jak tylko można swoich sług ?
      • poezja1983 i jeszcze dodam 12.01.11, 14:16
        czy to że jedna znauczycielek zgwałciła swego ucznia oznacza że wszyscy nauczyciele sądo du....y
        azakonnica to nie poltyk,nie chroni jej immunited. powinna ponieść taką samą odpowiedzialność jak ty czy ja a może nawet większą. jestna świeczniku powinnaswiecić przykładem-dobrym przykładem. ale nie wiem jak jestw niemczech
        • ka_p_pa Re: i jeszcze dodam 12.01.11, 14:18
          nie chroni jej immunited

Co to jest immunited?
          • yoma Re: i jeszcze dodam 13.01.11, 11:59
            Immunited Co., tak jak Incorporated.
            • ka_p_pa Re: i jeszcze dodam 13.01.11, 14:11
              yoma napisała:

> Immunited Co., tak jak Incorporated.

To jak to przetłumaczyć? zimmunizowany?
        • kolter-xxl Re: i jeszcze dodam 12.01.11, 14:47
          poezja1983 napisała:

> czy to że jedna znauczycielek zgwałciła swego ucznia oznacza że wszyscy nauczyc
          > iele sądo du....y

Nie !!

> azakonnica to nie poltyk,nie chroni jej immunited.

W jakim to narzeczu ten imunited :))

> powinna ponieść taką samą od powiedzialność jak ty czy ja a może nawet większą.

Problem w tym ze w tym sklerykalizowanym bagnie nie ma na tą hołotę bata .

>jestna świeczniku powinnaswi
          > ecić przykładem-dobrym przykładem. ale nie wiem jak jestw niemczech

Katolicyzm ,wszędzie jest układem przestępczym sięgającym samej góry , czyli to samo co i u nas !!
          • poezja1983 kolter-xxl 12.01.11, 15:07
            ciężkie zycie masz człowieku.wszędzie widzisz wrogów.
            • kolter-xxl Re: kolter-xxl 12.01.11, 15:28
              poezja1983 napisała:

> ciężkie zycie masz człowieku.wszędzie widzisz wrogów.

Kto cie tak okłamał ?
      • lernakow Re: Piekło 13.01.11, 12:32
        poezja1983 napisała:

> nie zarządza a zarząda.
        >
        Nie zarząda, tylko zażąda.

> TAK- rządam przestrzegania praw konstytucyjnych.
        >
        I zasad ortografii.
        • kalllka Re: Piekło 13.01.11, 13:32
          a masz, Lernakow, wystarczajace wplywy w zadzie?

• lernakow Re: Piekło 13.01.11, 13:34
            kalllka napisała:

> a masz, Lernakow, wystarczajace wplywy w zadzie?
            >
            Co ja mam w zadzie to już słodka tajemnica mojej żony.
            • Gość: kalka Re: Piekło IP: *.range81-159.btcentralplus.com 13.01.11, 20:13
              :)
              ja Cie bron boze nie osadzam(na wlasciwym miejscu) sam sobies wybral gzadke.
              i tylko o to chodzilo.
              bywaj
    • lepian4 Re: Piekło 12.01.11, 18:36
      Zastanawiam sie, dlaczego towarzysz kolter nic nie wspomnial o Odenwaldschule, postepowej i na wskros oswieconej szkole, w ktorej probowano za olbrzymie pieniadze wysztalcic elite. Pewnie dlatego, ze swa wiedze bazuje jedynie na komunistycznej propagandzie, wybiorczej i sensacjach Laury z zakrystii .
      A szkoda, bo szkola ta miala dowodnic, ze mozna wychowac madrych ludzi bez zacofanych wzorcow religijnych W 1963 roku zostali nawet wyroznieni przez UNESCO za wybitne osiagniecia.

Twe obliczenia sa tez bez sensu. Mowa jest o dzieciach wojny, ktorymi panstwo w zaden sposob sie nie interesowalo. Z radoscia przyjeto inicjatywe duchownych, ktorzy faktycznie nie potrafili podolac wyzwaniom dzieci naznaczonych wojna. Kary cielesnesne byly tez powszechnie akceptowanym srodkiem wychowawczym, rowniez w instytucjach panstwowych. Nie bardzo pojmuje twego oburzenia.

W Odenwaldschule byl pan od czystej roboty i swa lapa sprawdzal intymne miejsca dzieci. Przeciez te musza byc szczegolnie czyste! To byl tzw. apel prysznicowy. Wszystkie dzieci staly gole i wesole i czekaly, az pan inspektor sprawdzi ich stan czystosci. Dyrekto lubowal sie w chlopcach. Czesto wyjezdzal z nimi na wycieczki. Na to powszechnie akceptowane bzykanie sie zwolnieni byli wtedy nawet ze szkoly, Ale to przeciez niczego tez nie zmienia. Kolter pozostanie koszernym piewca komunizmu, ot co!
      • kolter-xxl Re: Piekło 12.01.11, 18:53
        lepian4 napisał:

> Zastanawiam sie, dlaczego towarzysz kolter nic nie wspomnial o Odenwaldschule,

Ty znowu naćpany ułomie ??

> postepowej i na wskros oswieconej szkole, w ktorej probowano za olbrzymie pieni
        > adze wysztalcic elite. Pewnie dlatego, ze swa wiedze bazuje jedynie na komunist
        > ycznej propagandzie, wybiorczej i sensacjach Laury z zakrystii .

Może po prostu nie znam tematu kretynku moherowy ??

> A szkoda, bo szkola ta miala dowodnic, ze mozna wychowac madrych ludzi bez zaco
        > fanych wzorcow religijnych W 1963 roku zostali nawet wyroznieni przez UNESCO za
        > wybitne osiagniecia.

No widzisz a znasz taka katolicka uczelnię ?

Twe obliczenia sa tez bez sensu. Mowa jest o dzieciach wojny, ktorymi panstwo w
        > zaden sposob sie nie interesowalo.

Fakt ale interesowali się nimi rolnicy łasi na wpół darmowego parobka oferowanego przez kościół .

Z radoscia przyjeto inicjatywe duchownych,
        > ktorzy faktycznie nie potrafili podolac wyzwaniom dzieci naznaczonych wojna. K
        > ary cielesnesne byly tez powszechnie akceptowanym srodkiem wychowawczym, rownie
        > z w instytucjach panstwowych. Nie bardzo pojmuje twego oburzenia.

Aha a molestowanie seksualne miało tym maluchom leczyć pobite pupy ??

W Odenwaldschule byl pan od czystej roboty i swa lapa sprawdzal intymne miejsc
        > a dzieci. Przeciez te musza byc szczegolnie czyste! To byl tzw. apel prysznicow
        > y. Wszystkie dzieci staly gole i wesole i czekaly, az pan inspektor sprawdzi ic
        > h stan czystosci. Dyrekto lubowal sie w chlopcach. Czesto wyjezdzal z nimi na w
        > ycieczki. Na to powszechnie akceptowane bzykanie sie zwolnieni byli wtedy nawet
        > ze szkoly, Ale to przeciez niczego tez nie zmienia. Kolter pozostanie koszern
        > ym piewca komunizmu, ot co!

Ano udowodni padalcu ze jestem piewcą komunizmu , no dawaj prymitywna meduzo :))
        • lepian4 Re: Piekło 13.01.11, 15:29
          Wiem cmoku komunistyczny, ze tematu nie znasz.
          Juz raz ci wytlumaczylem dlaczego takich tematow nie znasz:
          propaganda komunistyczna ci tego nie wpoila,
          wybiorcza nie doniosla,
          a nawet Laura o tym nie wspomniala. Ot co!
          Jako, ze ta najwieksza afera w Niemczech dotyczczaca wykorzystywania seksualnego mlodziezy i dzieci wywodzi sie ze swieckiej szkoly, nie z KK, to nigdy o tym sie tez nie dowiecie. Taki to juz jest urok oswieconych inaczej
          • kolter-xxl Re: Piekło 13.01.11, 20:20
            lepian4 napisał:

> Wiem cmoku komunistyczny, ze tematu nie znasz.

Nie bądź tak krytyczny dla swoich przodków .

> Juz raz ci wytlumaczylem dlaczego takich tematow nie znasz:
            > propaganda komunistyczna ci tego nie wpoila,
            > wybiorcza nie doniosla,
            > a nawet Laura o tym nie wspomniala. Ot co!

Ano więc wiedz ze gó... mnie obchodzi to ze np;70 lat temu kilku zydówzapewne prześladowanych w przedwojennej do cna sklerykalizowanej Polsce stawiało ruskim łuki triumfalne i inne durnoty którymi prymitywy tobie podobne się żywią .

> Jako, ze ta najwieksza afera w Niemczech dotyczczaca wykorzystywania seksualneg
            > o mlodziezy i dzieci wywodzi sie ze swieckiej szkoly, nie z KK, to nigdy o tym
            > sie tez nie dowiecie. Taki to juz jest urok oswieconych inaczej

Ano problem w tym z owi nauczyciele nie ślubowali o ile mi wiadomo celibatu!! i nie wspierał ich w odpędzeniu demona seksu sam duch boży :))
            • lepian4 Re: Piekło 15.01.11, 04:47
              Obluda oswieconego komucha Koltera nie zna granic: nauczyciel, skoro nie slubowal celibatu, moze bzykac sie ze swoimi uczniami! Zal mi ciebie, komuszku. Dodatkowq nikogo tez nie interesuje, ze ciebie poczynania twoich krajan na Kresach Wschodnich nie ochodza. Niczego to tez nie zmienia. Shoha faszysci namietnie rozpisuja sie na ten temat, przeinaczaja fakty historyczne... Grunt, ze ciebie obchodzi jedynie dobre samopoczucie czlonkow KK.
              • kolter-xxl Re: Piekło 15.01.11, 17:51
                lepian4 napisał:

> Obluda oswieconego komucha Koltera nie zna granic: nauczyciel, skoro nie slubow
                > al celibatu, moze bzykac sie ze swoimi uczniami!

No a kto zabroni dorosłym robić co chcą idioto moherowy ??

>Zal mi ciebie, komuszku.

Mi ciebie nie zal bo jesteś duży a durny .

> Dodatkowq nikogo tez nie interesuje, ze ciebie poczynania twoich krajan na Kresach
                > Wschodnich nie ochodza.

Tak sie składa ty prymitywny antysemicki idioto ze żydzi nie są moimi krajanami .

Niczego to tez nie zmienia. Shoha faszysci namietnie r
                > ozpisuja sie na ten temat, przeinaczaja fakty historyczne... Grunt, ze ciebie o
                > bchodzi jedynie dobre samopoczucie czlonkow KK.

Głupcze nadal nie udowodniłeś mi zbrodni popełnionych przez wielu żydów!! napisałeś 2-4 nazwiska i piejesz z zachwytu nad swojaądebilna racją .
      • pocoo Re: Piekło 13.01.11, 11:36
        lepian4 napisał:

Kolter pozostanie koszern
        > ym piewca komunizmu, ot co!

Że co?
        Należysz do grona franciszkanów dla których koronnym argumentem jest ;
        komuch,mason ,liberał, Żyd,na jakiekolwiek wytykanie draństw tych ,którzy o niczym innym nie ględzą jak tylko o Miłości i Zbawieniu za pieniądze.
    • poezja1983 Re: Piekło 13.01.11, 11:48
      kolter przeczytałam ten artykuł na spokojnie. długi..........
      dziwi mnie że znalazłeś tam tylko to jedno zdanie.ai nformacji o zakonnicy któa chodziła po okolicznych gospodarstwach żeby wyprosić coś do jedzenia dla podopiecznych(bo pieniędzy oferowanych na utrzymanie było zamało) nie doczytałeś????????/
      • kolter-xxl Re: Piekło 13.01.11, 14:12
        poezja1983 napisała:

> kolter przeczytałam ten artykuł na spokojnie. długi..........
        > dziwi mnie że znalazłeś tam tylko to jedno zdanie.ai nformacji o zakonnicy któa
        > chodziła po okolicznych gospodarstwach żeby wyprosić coś do jedzenia dla podop
        > iecznych(bo pieniędzy oferowanych na utrzymanie było zamało) nie doczytałeś????
        > ????/

Doczytałem ,jedna na kilkanaście to chyba nie za dużo ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka