morelka_1 22.01.11, 22:58 vocaroo.com/?media=vult4h8SQYcMKnJCf jednak zanim mnie wysłuchacie włączcie głośniczki :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:12 Hej Morelka :) Masz bardzo fajny głosik. Tak mnie zahipnotyzował, że nie chwyciłem nic kompletnie z Twojej prośby ;) Złóż to proszę na karb mojego IQ i w prostych żołnierskich wyłóż z grubsza o co cho, a jeśli będę w stanie, to chętnie Ci pomogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:17 Po 3-cim przesłuchaniu przez lokalne konsylium, zdają się wchodzić w grę następujące warianty : a) chcesz nagrać na plik swój głos b) chcesz zrzucić na plik nagranie z vocaroo c) nie wiesz czy warto dodać śmietany do ogórkowej Nie zostawiaj mnie na pastwę spekulacji, pls ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:23 vocaroo.com/?media=vpIAynpAJFloOTLuG Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:33 Z poziomu widnowsów masz systemowy sound recorder (Start -> Programy => Akcesoria -> Rozrywka -> Rejestrator dźwięku). Kłopot w tym, że ma limit = 1 minuty i nagrywa tylko .wav tzn pliki ileś razy większe od mp3. Pytanie więc, czy któreś z tych ograniczeń Ci nie przeszkadza. Jeśli tak, to nie obędzie się bez programu. Albo wolnostojącego albo wtyczki do skajpa. Over PS A na kurce ją pędzisz czy z kostki ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:35 Nie lubię sztuczności, włącznie z cyckami :D Zawsze na kurczaku i świeżych warzywach :) Już mi coś Woda posunął, zaraz spróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:38 No jak Woda coś posuwa, to niewiasty nie mają zastrzeżeń, więc i tym razem jestem spokojny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:42 Skąd wiesz, też byłeś niewiastą? :> Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:45 Czytam Fakt i oglądam W11 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:48 Niewiasty tak nie mają :P Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:23 TTM. Zahipnotyzowany odpływam pozostawiając ci pole, stary. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:25 vocaroo.com/?media=vfdkVj0JOLHIHdl1q:P Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:36 Hehehe :) I to jeszcze mruczy tak zmysłowo w środku nocy, nie ? Bozi w sercu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:42 mruczy? ja zachrypnięta jestem :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:27 www.dobreprogramy.pl/Free-Sound-Recorder,Program,Windows,13331.html Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:30 Oooooooooooooooooooooo! Super! bo ja z telefonu muszę zrzucić :*:*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:41 Jak z telefonu o innym systemie operacyjnym niż win mobile to i tak musisz zainstalować sterowniki do tego telefonu na komputerze a wtedy na tej samej płycie (albo w necie) znajdziesz program do zrzucania plików. Tak na wypadek (odpukać) gdyby ten od Wody nie sprostał Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:44 O cholercia, to jakaś czarna magia!!!!!!!!! już zainstalowałam, ale chyba łatwo nie będzie :/ Nagranie trwa niecałą minutę, może spróbuję to co wyżej poradziłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:51 To zwykły fon czy smarkfon ? Masz płytę do niego ? To zainstaluj z niej co najmniej sterowniki (drivers). Jak nie masz płyty, to skrobnij jak mu ojce dali to wrzucę Ci linkę do ściągnięcia z sieci Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:54 Ok, ale zrobimy to jutro...:D:D:D:D:D:D ależ to zabrzmiało :P Muszę poszperać czy oby nie wywaliłam płytki :P Mój wrak ma na imię SE k800i...takie starocie, ale go kocham :D Niestety za 3 miechy pójdzie na zasłużoną emeryturę :P Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.11, 23:58 Żaden staroć. K800i rządzi, swojego poniżej HTC Desire HD2 się nie pozbędę. Zaraz Ci namierzę stery, nie szukaj płyty bo na pewno w necie są nowsze. Ale micha ogórkowej jutro moja, dil ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 00:05 Jeśli masz starszą wersję PC Suite, to najpierw odinstaluj ją a potem odpal tą poniżej. Mała, 18MB więc ściągniesz ją w moment www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/k800i?cc=pl&lc=pl PS Żeby dużo gęstego było, pls ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 11:55 nie mam nic zainstalowanego, moj komp widział go bez płyty :D zaraz zainstaluję Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 12:47 Nie umiałam sobie z tym poradzić, ale już mi się udało przerobić tym oto prostym programem :P www.amrtomp3converter.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 11:54 dzisiaj robię pierogi ruski :P Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 00:07 > Ok, ale zrobimy to jutro...:D:D:D:D:D:D ależ to zabrzmiało :P Czyli już ! Od całych 7 minut, hehehe :):) Kto 1-szy na górze ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 08:38 Morelka, głos anielski:):) [img]https://www.thesunrise.pl/wp-content/uploads/2009/04/wiosna.jpg[/img] Pozdrawiam serdecznie:) Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 11:57 Och kochany Krzysiu :* Wiosna, cóż za widok :) Za oknem też ją widzę, mam śliczne słonko i z chęcią podzielę się nim z Tobą :* [img]https://www.kabinysanitarne.pl/wp-content/uploads/slonce1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.11, 13:22 Ooooo, dzieki za słoneczko Morelka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.11, 15:03 Morelka, jeszcze raz muszę odłuchać głosu anielskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.11, 15:13 A to dziwne bo ja swój głos odbieram tak jak rozdeptanej żaby :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.11, 15:20 Morelka, głos anielski, powiadam Ci:):) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.11, 15:23 to czemu mój mąż narzeka, że paszcza mi się nie zamyka przed snem ? :D gdyby był tak piękny jak piszesz z pewnością nie przeszkadzałoby mu moje gderanie nawet przed snem :D Odpowiedz Link Zgłoś