Dodaj do ulubionych

Colin Firth

28.02.11, 07:13
jestem w nim zakochana od kiedy ujrzalam go w filmie ---Duma i uprzedzenie---a potem zagral wiel dobrych ról---aktor brytyjski--przypomne takie filmy jak Angielski pacjent,Dzienniki Bridget Jones i wiele innych
dostal Oskara --ciesze sie razem z nim
jest jedynym aktorem którego fotografie zamieścilam na swoich obrazach
Obserwuj wątek
    • ikcort Re: Colin Firth 28.02.11, 08:22
      > jestem w nim zakochana od kiedy ujrzalam go w filmie

Jak się można zakochać w kimś, kogo się nie zna, ba, w kimś, kogo się właściwie nawet nie widziało?

> dostal Oskara

Oscar jest tyle wart, co materiał, z którego został wykonany.
    • klosowski334 Re: Colin Firth 28.02.11, 09:04
      Ten film ("Jak zostac krolem") mile mnie zaskoczyl. Lekki, bezpretensjonalny, zabawny, swietnie zagrany przez Firtha i Rusha. Z nominowanych pozycji obejrzalem do tej pory poza krolem chyba tylko "Incepcje" i "Do szpiku kosci". Nominowanie tego pierwszego w kategorii "najlepszy film" mozna traktowac tylko w kategorii "nieporozumienie" ;), natomiast "Do szpiku kosci" jest obrazem znakomitym, wbijajacym w fotel, drazniacym nerwy, bo realistycznym az do bolu, albo az do brudu pod paznokciami. Niesamowita rzecz, jak ktos nie widzial, to polecam.
      • voxave Re: Colin Firth 28.02.11, 09:15
        Klosiu --nie widzialam tego filmu i zaraz zapisze tytul jak tylko sie pojawi w moim pobliżu to zaraz go zobacz e
        jak mozna sie zakochac w nieznanym człowieku---wszystkie miłosci odbywaja sie w naszej głowie kochamy wyobrażenia o jakimś człowieku potem przychodzi rzeczywistośc i rozczaropwanie albo wręcz przeciwnie myśle że warto podejmowac ryzyko w tej materii
        • Gość: MamI Re: Colin Firth IP: 85.219.133.* 11.04.11, 15:10
          Od niedawna istnieje forum poświęcone Colinowi Firthowi - firth.phorum.pl Serdecznie zapraszam fanów do dyskusji.
          • voxave Re: Colin Firth 11.04.11, 15:17
            Bardzo sie ciesze bedzie coś ciekawego :)
            • voxave Re: Colin Firth 11.04.11, 15:26
              Niestety cienka fraszka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka