kicho_nor 10.03.11, 19:12 Czemu z krana w kuchni kapie Co Giovanni ma w szafie Choć to nie przystoi Też zapytać czy Jarkowi stoi No i gdzie te pieniądze na ulicy Ale to wszystko ch.. Dalej nie wiem gdzie ten klucz od piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Tajemnice świata 10.03.11, 19:44 W szufladzie w kuchni leżą: Dwa sznurki Od pomarańczy skórki Uszczelka od kurka Gumka recepturka Dziadek od orzecha Kabzla z puszki Lecha Retro nóż Gierlacha I po piersiówce flacha Pokrywka bez gwizdka I kawałek bobkowego listka Skądś sześć gwiazdek foremek do ciasta przybyło Ale klucza od piwnicy dalej nie było Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Tajemnice świata 10.03.11, 19:51 a długo już wujcia w tej piwnicy trzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Tajemnice piwnicy 10.03.11, 20:07 :D śmietanka towarzyska w Twej szufladzie Kicho, tylko chyba już po imprezie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Tajemnice świata 10.03.11, 20:26 a ja nie mam piwnicy i nie mam problemu;) Odpowiedz Link Zgłoś