funny_game 13.03.11, 11:13 Gniezno jest dość uroczą dziurą, ale czy trzeba było z tej okazji się tak narąbać? :F Pogoda marzenie, a ja bym się chyba 2 minuty na rowerze nie utrzymała :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 11:20 Eee tam... podobno prawdziwy rowerzysta zawsze utrzyma równowagę na rowerze - Piotrek miał kiedyś w sygnaturce coś na ten temat :D let's check it out! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 11:28 Potwierdzam :D Rower to jak koń - zawsze do domu zawiezie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 11:37 Yyyyyyyy, nie mogię, Miłka, nie mogię, zrobiłam se drinka, żeby przeżyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 11:45 :D tam jest inna strefa alkoholowa takiej okazji nie można było zmarnować ! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 11:49 No, grzech by było, a tam się grzech liczy razy dwa, bo blisko katedry :D Drzwi Gnieźnieńskie są zajebistym komiksem, naprawdę mnie rzuciły na kolana. I jeszcze taki jeden biskupi pierścień z akwamarynem w muzeum :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 11:52 Domyślam się, chyba też tam się wybiorę. Do kiedy tam jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:12 Ja już w domu, do Gniezna mamy ok. 90 km :) Z muzeum jest trochę problem, bo jest częściowo w remoncie i pani w kasie poleca odwiedziny po wrześniu, a nawet lepiej w przyszłym roku... Ale skarb z Borucina jest do obejrzenia (replika), cuuuudo! lucivo.blogspot.com/2010/01/skarby-wiekow-srednich-wystawa.html Jeśli chodzi o katedrę, to warto pojechać w kilka osób, bo bilety "na drzwi" i do podziemi kosztują po 20 zł i dla 1 osoby i dla grupy, dziwne. Plus fotografowanie 20. Dobrze, że spotkaliśmy jakichś turystów, to się podzieliliśmy kosztami ;) Ale jak chcesz się wybrać gdzieś na zwiedzanie, to noł problem, żeby zgrać terminy :))) Np. latem cudnie jest "zaliczyć" kręgi w Odrach, magiczne miejsce. Mogę się też umówić na zwiedzanie Malborka i chętnie posłużę za przewodnika, choć jest tam taki jeden, Stokłosa się nazywa, młody, przystojny i świetny :D Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:17 funny_game napisała: >...Stokłosa się nazywa, młody, przystojny i świetny :D Lubię zwięzłe charakterystyki postaci :P Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:22 Stokłosa... ładne imię... staropolskie takie :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:27 Nazwisko, gópia ;D Chyba nie popełniam świństwa podając je publicznie, hm. Przecież ja go gorąco polecam, a co, niech inni przewodnicy wiedzą, że nie warto klepać beznamiętnie podręcznika, bo ludzie naprawdę słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:26 :DDD Czuję, że się skusisz :D Bo ja też, chętnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:31 Ciekawe, jak mu pójdzie, jak zobaczy stadko wlepiających w niego spaniele spojrzenie pań z logo Szpilek w klapach marynarek :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:35 Yyyyy... Eeeeee.... Drogie panie... to jest zamek, a ja już muszę iść, bo zostawiłem żelazko na gazie :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:56 Wiem, gdzie go przykuć, ale to niespodzianka! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:57 funny_game napisała: > Wiem, gdzie go przykuć, ale to niespodzianka! :DDD Do poręczy łóżka? Mrrrrr....;) Powiedz! powiedz! powiedz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:05 A tam. W sklepie z biżuterią bursztynową :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:38 DIAMENTY...kobiety kochają diamenty :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:37 W klapach? Myślałam, że w łapach, żeby sprawdzić te... no... odruchy bezwarunkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:40 Nieprzewidywalne jest życie przewodnika. A ludzie jeżdżą na safari, skaczą na bandżi, PHI! :D Zostań przewodnikiem, wycieczkowiczki będą się z tobą bawić w doktora! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:24 Cholera jak byłam ostatnio w malborku to jakiś babol był, no nie ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:27 Milja ja Cię proszę poranka Ty mnie nie psuj:D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:32 Ma chłopak fantazję :D to chyba dobrze, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:33 hahaha bardzo dobrze, lubię takich :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:30 Ta! Po zamku oprowadzają Priscille, królowe pustyni w ogóle :D (Wyobraziłam to sobie) :DDDDDDDDDDDDDDDDDD O FCUK, ryczę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:31 Dobrze, że po kilku drinach byłam;... na trzeźwo nie szło na nią patrzeć... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:37 Lolcia! Hep! Dostaniesz na gołą, hep! MÓJ zamek trza z szacunkiem, na trzeźwo!!! Hep! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:40 Mówi tak jeszcze chyba muszę do sklepu po jakieś % skoczyć... gbo na abstynencję przeszłam ale już mi się znudziło ;p Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:57 Ech, ja od jutra do piątku będę 0%. Chyba, że wiosna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:39 ja od 2go marca nie piję, ale to coś za długo już ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:43 A mnie wyobraźnia pogalopowała w stronę klimatów z Almodovara... ihaaaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:01 A co to N ma niby znaczyć, a? ;D Słuchajcie, a gdyby tak np. raz w miesiącu robić na zamku dzień zwiedzania nienormalnego czy tam alternatywnego. Przewodnicy robiliby jaja, przebieraliby się w stroje z epoki, można by było zwiedzać z Ulrykiem von J. na przykład i się go bać, bo on by był władczy i w ogóle. Opowiadaliby o historii zakonu i zamku same dziwne, ale prawdziwe rzeczy. Byłaby z tego kasa? Bo ja bym bardzo chciała, żeby zamek miał kasę. Bo on może się osunąć do Nogatu, a metoda pana od uratowania wieży w Pizie jest w xuj droga :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:21 Kasa gwarantowana :D. Zwiedzałam jeden zamek w zeszłym roku w taki właśnie sposób - tzn. w towarzystwie pani przebranej w strój z epoki, do tego z niezłymi zdolnościami aktorskimi i to było TO :). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:26 Gdyby jeszcze wziąć dzieciaki i na koniec byłoby pasowanie na rycerza, gdyby można było nauczyć się tańca średniowiecznego, gdyby można było robić te wszystkie fajne rzeczy, które się robi podczas imprezy oblężeniowej... Uwielbiam robić papier czerpany i jak M. nawala młotem i powstaje moneta :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:40 N się wcisło... mam za długie paznokcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:29 Kwik :DDD Wiesz, że na smarka z nosa się mówi babol? :DDD Chyba można, nie jestem pewna, ale mogę zaraz zadzwonić, zamówić sobie konkretnego przewodnika na konkretny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:41 Nie na jakieś brzydkie stare i głupie krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:03 Ufff, to mam jakieś 20 lat do kaszalota :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:30 funny_game napisała: > Gniezno jest dość uroczą dziurą, ale czy trzeba było z tej okazji się tak narąbać? :F Zawsze trzeba. Choć coraz częściej się zastanawiam, czy nie czas z tego wyrość. Ale chyba jeszcze nie. Zresztą, za rok i tak koniec świata. Pomyślę o tym w 2013, jak sprawa będzie aktualna. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 12:33 Mille, jesteś połączeniem Scarlett O'Hara i Dirka Gently'ego :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 20:57 Wnoszę, że to jest komplement. Dobrze, podniosę se poziom samouwielbienia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:04 Jak to jest ankieta, to głosuję na Dirka, bo on zna Thora :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:05 Ojtamojtam ;) cale robią większe wrażenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:27 A Mille sobie teraz mierzy. Talię, oczywiście :F Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:34 Coś czuję, że w tej scenie należy włączyć zagłuszanie :D , co niniejszym czynię... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:43 ekhm wolę nie wnikać co on tam sobie mierzy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 20:59 > Scarlett, bo ma 16 cali w pasie? :-P E, nie, mam 32 w porywach do 33. Właściwie to mam 33, bo dżinsy na 32 są przyciasne. Ale nie przyjmuję tego do wiadomości. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:34 mogę ci herbaty zielonej polać ;P 2 razy na dobę pochłaniam 2,5grama antybiotyku, nawet myśleć o % nie mogę, bo mi błeeeeeeeeeech... ale z tym przystojnym.przewodnikiem to ja bym się też chętnie zobaczyła :D:D:D weźmiecie mnie ze sobą? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 13:50 No ładna grupka z wywieszonymi jęzorami się zbiera :D Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 14:16 same piękne i młode :D niech on lepiej uważa :D hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Aw... Fuck! 13.03.11, 16:07 O Matko Nebeska! A co tu za wątek?! =O Znikam stąd angielskim sposobem... PS.Pomyślcie o zwiedzaniu lochów i korytarzy słynnej cytadeli pruskiej niedaleko Malborka...to jest dopiero przeżycie dla pań :D Odpowiedz Link Zgłoś