Dodaj do ulubionych

Nocleg w hotelach B&B

IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 21:46
Cześć! Mam pytanie odnośnie hoteli B&B, czy ktoś z Was nocował w tych
hotelach, jakie warunki, ceny, obsługa, płatność przez internet itp.
Wybieramy się w czwórkę, jestem ciekaw,jaki będzie koszt noclegu w tych
hotelach. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tym hotelem dajcie znać,
pozdrawiam T.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredek Re: Nocleg w hotelach B&B IP: *.icpnet.pl 04.07.07, 16:05
      Też bym chciał się coś o tych hotelach dowiedzieć!
      • Gość: ddb2 Re: Nocleg w hotelach B&B IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 18:07
        Podrozujac po Francji zatrzymalam sie w hotelu Premiere Classe.Zauwazylam, ze
        hotele tej sieci (jedne z najtanszych) sa umiejscawiane czesto razem z hotelami
        B&B, na obrzezach miast, blisko autostrad. Moj wygladal, jakby byl zlozony z
        jednakowych modulow - pokojow z wc + prysznic, telewizorem, 3 lozkami, klima.
        Doba za pokoj wyniosla chyba 32 euro, na pewno nie wiecej.
    • Gość: derba Re: Nocleg w hotelach B&B IP: *.centertel.pl 06.07.07, 13:35
      zobacz na www.hotelsworld.pl wpisz daty pobytu i jak ci wyswietli listę
      hoteli wrzuć sortowanie po cenie albo w poblizu .... do wyboru masz kilka opcji
    • Gość: japaga Re: Nocleg w hotelach B&B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:47
      Ja mieszkałem w B&B we Frankfurt-Hahn, w czerwcu tego roku, zaraz po jego
      otwarciu. Wrażenia pozytywne, na pewno lepszy wystrój i śniadanie niż Etap.
      Bardzo dobry wybór dla podróżujących w czwórkę - mają pokoje 4-osobowe, tzn. 1
      łóżko podwójne, jedno łóżko piętrowe (wystarczająco duże i stabilne).

Ten hotel we Frankfurt-Hahn jest idealny dla podróżujących Ryanair'em - z
      terminalu do hotelu jest jakieś 30 metrów, a samolot np. z Gdańska przylatuje
      23.45
    • Gość: Makos061 Re: Nocleg w hotelach B&B IP: *.109.64-86.rev.gaoland.net 23.08.07, 23:16
      Bardzo przyjemnie ( wlasnie pisze z hotelu tej sieci:) ), jesli podrozujecie w
      4ke to mozna wynajac pokoj 4 osobowy, wyglada to tak ze jest to pokoj z
      "podaszem" na dole jest jedno duze lub ( jak sobie zarzyczysz, ale to nie w
      kazdym bb jest tak ) 2 osobne - mniejsze lozka, na poddaszu 2 osobne. Spora
      lazienka - w porownaniu do Premiere Class (te lazienki to niedlugo beda matowali
      do szwajcarskich scyzorykow :D ), jest klimatyzacja i dostep do internetu ( choc
      nie gwarantuja dostepu w pokojach, jesli trafimy na taki w ktorym nie ma
      zasiegu, mozna bez ograniczen korzystac w sali sniadaniowej. A i cena - taki
      pokoj to koszt 56e - liczac ze w Formule jest po 30e i w przypadku takiej ilosci
      osob potrzebowali bysmy podwoich ta cene to bb wychodzi i taniej i bez
      porownania bardziej komfortowo. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka