Dodaj do ulubionych

..................................Dla.............

26.03.11, 21:53
Tak sobie przeglądałem swój profil na wrzucie a tu w ulubionych takie cudo....ciekawe czy wiecie dla kogo to gram:)

hdzr.wrzuta.pl/audio/3zgceNbyBmD/him_-_gone_with_the_sin
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 21:58
      nie zgadne, ale jak nie powiesz, to pierze tu dziś poleci
      • flissy Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 21:59
        nie powiem :)
        • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:08
          :*
          z najnowszej płyty :)
          www.youtube.com/watch?v=R8pEp9DDBLY&feature=related
          • flissy Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:10
            Właśnie to dla Ciebie,,,,,,chyba dzięki niej się poznaliśmy :)

Musze kopić w końcu mikrofon :D
            • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:11
              Nie pamiętam kto, ale ktoś mnie zaprosił na Twoje forum :)
              • flissy Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:13
                Eeeeeeeeeeee,ja pamiętam ze to mnie zaproszono na Twoje :)
                • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:18
                  Nie, to było już dłuższy czas po moim wejściu na Twoje forum :) Ja wtedy byłam na pierwszych ścianach jakie powstały na gazecie.
                  • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:20
                    jedna z moich ulubionych www.youtube.com/watch?v=Ig_81RXNIjo
                    • tygrysgreen Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:24
                      i wyszło szydło z worka
                      to znaczy
                      Morela z pestki
                      albo odwrotnie
                      a posłuchać dobrze na wieczór bo ładne
                      • flissy Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:26
                        Nie tylko słuchac ale i pogadac mozesz z nami :)
                      • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:27
                        to posłuchaj tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        www.youtube.com/watch?v=w7eYH6IRRow
                        nic tylko bzyknąć faceta :D
                        • tygrysgreen Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:34
                          nie, bzyknąć to nie, ale słucham sobie i nie przeszkadzam wam w pitu-pitu
                          • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:38
                            ja to nawet na tej scenie bym go mogła :D
                            www.youtube.com/watch?v=_Kya__ocHCk
                            kocham to jak wygląda :)
                            • tygrysgreen Re: ..................................Dla........ 27.03.11, 09:39
                              ja wręcz przeciwnie
                              on wygląda jak dziewczyna
                              • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 27.03.11, 10:09
                                Ta dziewczyna ma piękny głos :D
                    • flissy Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:25
                      morelka_1 napisała:

> jedna z moich ulubionych

ale to cover,,oryginał jest tez fajny:)

www.youtube.com/watch?v=1ycOp67eLoM
                      • morelka_1 Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:28
                        wolę wersję mojego Villego :) jest bardziej mroczniejszy :)
                        • flissy Re: ..................................Dla........ 27.03.11, 12:33
                          Ty wolisz jego nie jego wersję;)
                  • flissy Re: ..................................Dla........ 26.03.11, 22:22
                    Możliwe,,,,ale wiesz to takie"uderzenie",,a co to jest za piosenka,skąd to znam i nagle ,bach Morelka jak się poznaliśmy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka