twardycukierek 07.04.11, 07:49 ;) Mam nadzieję, że się pysznie bawi i wypoczywa od naszego wykształciuchowstwa ;D Grass was greener... [img]https://casualhardcore.files.wordpress.com/2009/03/green_grass.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 08:24 W rodzinne strony się wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 08:29 oooooooooooo na tej trawce to bym sobie legła i popatrzyła w niebo;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 08:50 Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty klik Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 08:59 Z moją słodką dziecinką bym się tam wybrał Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 08:53 www.youtube.com/watch?v=2UXB336dAug Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 13:46 kiedyś mnie jeden taki pajac na łejtsa wyrywał ;P dopsz, że już niewrażliwa jestem na pajaców ;] Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 21:51 TTM! W sęęęęsie Waits good, pajace i clowny baaaad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: W zastępstwie Piotrka... 07.04.11, 21:57 czytasz mi w podświadomości :D Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: W zastępstwie Piotrka... 10.04.11, 11:11 Sorry, że się wetnę, ale.. ..muszę swoją (tj Raya!!) wersję zapodać..musszę, bo się udusszę i już!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: W zastępstwie Piotrka... 11.04.11, 08:32 Ależ wcinaj, wcinaj i wrzucaj, kochamy to ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: W zastępstwie Piotrka... 11.04.11, 08:42 Ja teraz przerzucam się na muzykę klasyczną:) Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie ..:) :).. 11.04.11, 09:10 ..noo..do czego jak do czego, ale do TEGO to mnie nigdy nie trzeba długo namawiać..koncertu cd zatem..:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: ..:) :).. 11.04.11, 09:15 a do tego?:) www.youtube.com/watch?v=Kh80jJNgRrY&feature=related-- --- ----- -------- Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..:) :).. 11.04.11, 09:27 ..ani do tego, ani do TEGO..:) Fajnie było tu zbłądzić..:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: ..:) :).. 11.04.11, 17:57 Ogromnie się cieszę, że tu zabłądziłaś, zostań... czuję jakbym Cię od dawna czytała i znała :) Voice from the past Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek PS. Error! 11.04.11, 18:00 Ten link ma nieprzyjemną niespodziankę w sobie ;) lepiej nie klikać! Odpowiedz Link Zgłoś
tired.tyre Re: PS. Error! 11.04.11, 18:02 już klikłam, mogę pójść po kawę i nie słuchać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..:) :).. 11.04.11, 18:02 Cóż mam rzec..? Wzruszyłam się - serio.. Podwójnie poniekąd, bo przed chwilą 'namierzyłam' na YT ścieżkę, z filmu, który pamiętam całą sobą, niemniej nie od strony dźwięku (niewiarygodne u mnie..) - najwyraźniej zbyt wówczas koncentrowałam się na obrazach a potem sił na powtórkę nie miałam.. No i po latach - jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: ..:) :).. 11.04.11, 18:13 Bah! Ten film jest jednym z najważniejszych w moim skromnym życiu... pamiętam każdą sekundę :) Nie wiem czy się z tym zgodzisz, ale wtedy pomyślałam, że jeśli zakończenie tego filmu nie budzi w kimś protestu, to znaczy że się postarzał. I wie, że TAK po prostu jest. Już nie walczy. PS. Soundtrack mam zawsze ze sobą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: ..:) :).. 11.04.11, 18:18 Hmmmmmmmmmmm,ciekaw dlaczego ja go nie znam????????? Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: ..:) :).. 11.04.11, 18:24 Poznaj ;) reżyserowała go Sofia Coppola. Może i Tobie się spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..:) :).. 11.04.11, 21:56 ..a ja pomyślałam sobie wówczas: 'przynajmniej się pożegnał..' hehehhehehehehhehehhhhehhehehehehehhehehehehhehehehehehhehehehehehehehheheh Nic to, wszystko w życiu jest PO COŚ !! I tego się będę trzymać, howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: ..:) :).. 12.04.11, 00:24 Oh, nie! :D Jak mówi młoda wnuczka Hemingway'a do Woody Allena? 'You gotta have a little faith in people, not everybody gets corrupted!' I jego mina, totalnie udająca, że się z nią zgadza, podczas gdy całkowicie stracił wszelką wiarę wraz z młodością. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..:) :).. 12.04.11, 10:53 Tak, tak..mam ją wciąż..przypadkom coraz to nowym WBREW! ..i nawet pewien zgniłkowaty (jak się okazało..;)) wielbiciel Woody'ego nie spowoduje mojej awersji do Mistrza, którego nota bene poznałam (lepiej;)) stosunkowo późno - właściwie dopiero przewrotne przesłanie tego filmu spowodowało, że zainteresowałam się WA. Na coś siEM tamta znajomość przydała, heh Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie ..i jeszcze - tytułem P.S.'u.. 12.04.11, 11:08 ..o s t a t n ia scena, bez niej film nie istnieje !! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś