Dodaj do ulubionych

Wątki i posty na widocznym

07.04.11, 13:08
miejscu na nowych profilach---zajrzałam tam wczoraj aby usunąć swoja fotografie i widzę ze jest duża fota ale ta poprzednia--GW ma moje zdięcia w archiwach--nie wiem czy mnie cieszy takie obnażenie mojej pisaniny
Obserwuj wątek
    • lernakow Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:11
      Mnie też to nie pasuje, ale w gruncie rzeczy użycie wyszukiwarki daje ten sam efekt, więc można powiedzieć, że w kwestii prywatności niewiele się zmieniło.
    • bling.bling Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:13
      Czyżby leniwa redakcja tego portalu szykowała jakieś atrakcje swoim użytkownikom? Coś mi podpowiada że z 10 lat za późno.
      • lernakow Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:16
        Robią swojego fejsa. Na pomarańczowo. Może w końcu zdecyduję się wyrejestrować.
        • bling.bling Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:21
          Czyli kolejna nieudana inwestycja gazeta.pl... ile razy można popełniać ten sam błąd? Na przykładzie gazety widać że nieskonczenie wiele. Największy jej sukces czyli forum jest za to trzymany w piwnicy niczym kuzyn z prowincji. Mnożą się za to projekty kopie, które kończą tam gdzie powinny, w koszu.
          • lernakow Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:26
            Przy czym nowa forma "Ludzi" Gazety polega niemal wyłącznie na nowym layoucie (brzydkim jak noc listopadowa i subtelnym jak "woń łubinu wśród pól") oraz wrzuceniem listy ostatnich wpisów, które - pozbawione kontekstu - wprowadzają tylko chaos, a nie informacje o autorze.
          • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:26
            Nie znam sie na sprawach technicznych--ale teraz czuje sie jak na talerzu--przyzwyczaje sie
            zgubili mi paru zaprzyjaznionych forumowiczów...
    • gen_be Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:35
      Bez dobrych zdjęć nigdy nie będziesz sławna.
    • klosowski333 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:58
      A mialas takie ladne zdjecie. A teraz to tylko jakis kwiatek.
      • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:09
        Klosowski-wytykałes mi że mam tam zdięcie--to go wywalilam :(
        • klosowski333 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:12
          Co to znaczy "wytykalem"?
          • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:39
            Klosowski 333 i334----wczoraj czy przedwczoraj dworowales sobie że ja jako jedyna mam swoja fotografie --uznalam to za przytyj i dzisiaj skasowalam :)
            teraz jestem jak wszyscy he he
            • klosowski333 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:40
              Nie dworowalem sobie. To nieporozumienie.
              • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:44
                Klos---ten post jeszce dzisiaj wisial u ciebie na profilu--teraz ogladaj kwiatek psiamać :)
        • paco_lopez Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 10:23
          nie miałem pojęcia , ze tam jestem.
          • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 10:28
            Paco---jestes,jesteś :)
    • yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:17
      Jaki skrętnik piękny! :)
      • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:36
        Yoma---to moje ulubione kwiaty--ten stoi na parapecie a ja obok mam biurko i do was piszę--jak bedziesz chciala takiego to wysle ci w liscie listki z instrukcja jak sie sadzi i tez takiego bedziesz miala napisz mi na poczte to sie dogadamy :)
        • yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:15
          Dzięki, chwilowo nie mam miejsca, ale jak będę miała, to się uśmiechnę :) Mam jednoliściennego. Ma tylko jeden liść, ale za to ogromny, i kwitnie już chyba od roku :)
          • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:19
            Yoma---znam ten jednoliścienny z albumu--ja czekam jeszcze na dwa kolory--biały i fioletowy od kolezanki--bed zie wymiana
            a dwa lata temu mialam niebieski przecudnej urody ale mi go mszyca wsznypala
            teraz ma 3 doniczki to sobie wyobraz taki jak na zdjeciu razy 3 ha ha
            • yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:24
              To możemy się wymienić, bo jak temu mojemu się weźmie na kończenie żywota, to będę go rozmnażała.
              • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:30
                Yoma--werzuc na moja poczte adres na który mam wyslac list z liśćmi--zxapakuje na wigotno w folię i dojdzie raz dwa to sobie posadzis a jak dostane inne kolory to tez ci wysle
                pamietam o topinamburze--ale jeszcze nie wylazl--sie mnie boi czy co ?
                • yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:49
                  Kurcze, wzruszyłam się. Że po tych paru miesiącach pamiętasz jeszcze o topinamburze...

Zróbmy tak: jak wylezie topinambur, to wyślij mi proszę wszystko hurtem, ja przez ten czas sobie wygospodaruję miejsce na skrętniki, a ty nie będziesz latać dwa razy na pocztę. Mogę się zrewanżować konwaliami...
                  • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:54
                    Yoma--u mnie słowo droższe pieniadza--jako stary urzędnik mam cie zapisana na tablicy korkowej jako sprawa do zalatwienia--bedzie jak mówisz zaraz powiesze cie na tablicy he he
                    ..a jednak można żyć bez powietrza -Maria
                    • yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 16:03
                      > mam cie zapisana na t
                      > ablicy korkowej jako sprawa do zalatwienia-

Kurcze do kwadratu :)

No to umowa stoi, czekamy na topinambur :)
                      • klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:04
                        Vox, masz ode mnie wieczorowa pora prezencik muzyczny:
                        www.youtube.com/watch?v=ZTz002QxRes
                        tylko sluchaj uwaznie.
                        Stevena bede widzial w przyszlym tygodniu na koncercie w Warschau.

Made a good living by dying it's true.

Piekne, Voxave, nieprawdaz?
                        (parafrazujac Twoje slowa do mnie sprzed paru godzin)

• klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:15
                          Abo jeden z lepszych wspolczesnych polskich kawalkow... Przedstawiam Kasie Nosowska
                          z jej
                          www.youtube.com/watch?v=w2Zj8cZTC7g&playnext=1&list=PL5131482762D21134
                          Noc zostala wymyslona po to zebys mogl bez trudu oswajac sie z ciemnoscia, ktora wkrotce juz nadejdzie.

Piekne, nieprawdaz?
                          • Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:21
                            wiesz co klos,
                            wez przeskanuj ten link z tuby bo to Twoje "nieprawdaz" mi traci
                            • klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:22
                              To nie moje "nieprawdaz", jeno Vox z popoludnia.
                              • Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:25
                                tym bardziej traci, bo przeprane
                                • klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:27
                                  Kaalka, nie oceniaj, bo bedziesz oceniana. Sam wiem o tym forumowo najlepiej.
                                  • Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:32
                                    :)
                                    no to juz jak wolisz, (a propo oceniania-) kolego.
                                    ale oddaj pathefon do czyszczenia.
                                    • klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:35
                                      Ciagle oceniasz. Nie umiesz sie tego forumowego nawyku wyzbyc. Zle skonczysz, jezeli nie przestaniesz. Moze to Ci cos uzmyslowi
                                      www.youtube.com/watch?v=SHsEudUu-5M
                                      • klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:37
                                        Should you try to realign some day.

Z forum, z wirtualem, z ocenianiem, z zyciem...
                                      • Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range81-159.btcentralplus.com 08.04.11, 10:38
                                        milego dnia kolego, milego
                                        :)
                            • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 07:51
                              Kalka--ja tu śpię,a ty mi podkradasz pod osłoną nocy prezenty--wstydz sie Kalka,wstydz :)
                          • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 07:48
                            Klos---schowam cie na dnie swojego plecaka-Nosowska-a ty skąd wiesz,że chodze z plecakiem ?
    • yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:17
      A co do meritum, to ty masz rację. Niby zawsze można człowieka znaleźć wyszukiwarką i na jedno wychodzi, ale właśnie zajrzałam na siebie i też poczułam się goła.
    • 0ffka Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 20:49
      Myślę że Administracja chce edukować nas w kulturze wypowiedzi na forach, stąd ta totalna inwigilacja naszych profili.
      • Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:14
        no coz offko.
        przez profil latwiej wyprowadzic dane. wiec jesli w czym edukowac to w podstawach dotyczacych porzadku na wlasnej grzedzie.
        nie wiem tylko czy gazeta (default) posiada odpowiednio "swiadoma" kadre, bo zdaje sie kwitnie w [ ] szregach przekonanie, a zaszczepione przez drabiniasty system (i jak u premiera, a dotyczace internetu), ze profesjonalisci to tylko we wlasnej administracji.
        • voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 12:15
          Kalka--zaprosilabym cie do zacieśnienia znajomości,ale nie masz tu profilu--nie wiesz ile tracisz :)))))
    • y.agni.k Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 12:07
      E tam, mam to gdzieś :-) a niech sobie będą na "widocznym".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka