voxave 07.04.11, 13:08 miejscu na nowych profilach---zajrzałam tam wczoraj aby usunąć swoja fotografie i widzę ze jest duża fota ale ta poprzednia--GW ma moje zdięcia w archiwach--nie wiem czy mnie cieszy takie obnażenie mojej pisaniny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lernakow Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:11 Mnie też to nie pasuje, ale w gruncie rzeczy użycie wyszukiwarki daje ten sam efekt, więc można powiedzieć, że w kwestii prywatności niewiele się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:13 Czyżby leniwa redakcja tego portalu szykowała jakieś atrakcje swoim użytkownikom? Coś mi podpowiada że z 10 lat za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:16 Robią swojego fejsa. Na pomarańczowo. Może w końcu zdecyduję się wyrejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:21 Czyli kolejna nieudana inwestycja gazeta.pl... ile razy można popełniać ten sam błąd? Na przykładzie gazety widać że nieskonczenie wiele. Największy jej sukces czyli forum jest za to trzymany w piwnicy niczym kuzyn z prowincji. Mnożą się za to projekty kopie, które kończą tam gdzie powinny, w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:26 Przy czym nowa forma "Ludzi" Gazety polega niemal wyłącznie na nowym layoucie (brzydkim jak noc listopadowa i subtelnym jak "woń łubinu wśród pól") oraz wrzuceniem listy ostatnich wpisów, które - pozbawione kontekstu - wprowadzają tylko chaos, a nie informacje o autorze. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:26 Nie znam sie na sprawach technicznych--ale teraz czuje sie jak na talerzu--przyzwyczaje sie zgubili mi paru zaprzyjaznionych forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
gen_be Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:35 Bez dobrych zdjęć nigdy nie będziesz sławna. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 13:58 A mialas takie ladne zdjecie. A teraz to tylko jakis kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:09 Klosowski-wytykałes mi że mam tam zdięcie--to go wywalilam :( Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:12 Co to znaczy "wytykalem"? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:39 Klosowski 333 i334----wczoraj czy przedwczoraj dworowales sobie że ja jako jedyna mam swoja fotografie --uznalam to za przytyj i dzisiaj skasowalam :) teraz jestem jak wszyscy he he Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:40 Nie dworowalem sobie. To nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:44 Klos---ten post jeszce dzisiaj wisial u ciebie na profilu--teraz ogladaj kwiatek psiamać :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 10:23 nie miałem pojęcia , ze tam jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 14:36 Yoma---to moje ulubione kwiaty--ten stoi na parapecie a ja obok mam biurko i do was piszę--jak bedziesz chciala takiego to wysle ci w liscie listki z instrukcja jak sie sadzi i tez takiego bedziesz miala napisz mi na poczte to sie dogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:15 Dzięki, chwilowo nie mam miejsca, ale jak będę miała, to się uśmiechnę :) Mam jednoliściennego. Ma tylko jeden liść, ale za to ogromny, i kwitnie już chyba od roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:19 Yoma---znam ten jednoliścienny z albumu--ja czekam jeszcze na dwa kolory--biały i fioletowy od kolezanki--bed zie wymiana a dwa lata temu mialam niebieski przecudnej urody ale mi go mszyca wsznypala teraz ma 3 doniczki to sobie wyobraz taki jak na zdjeciu razy 3 ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:24 To możemy się wymienić, bo jak temu mojemu się weźmie na kończenie żywota, to będę go rozmnażała. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:30 Yoma--werzuc na moja poczte adres na który mam wyslac list z liśćmi--zxapakuje na wigotno w folię i dojdzie raz dwa to sobie posadzis a jak dostane inne kolory to tez ci wysle pamietam o topinamburze--ale jeszcze nie wylazl--sie mnie boi czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:49 Kurcze, wzruszyłam się. Że po tych paru miesiącach pamiętasz jeszcze o topinamburze... Zróbmy tak: jak wylezie topinambur, to wyślij mi proszę wszystko hurtem, ja przez ten czas sobie wygospodaruję miejsce na skrętniki, a ty nie będziesz latać dwa razy na pocztę. Mogę się zrewanżować konwaliami... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:54 Yoma--u mnie słowo droższe pieniadza--jako stary urzędnik mam cie zapisana na tablicy korkowej jako sprawa do zalatwienia--bedzie jak mówisz zaraz powiesze cie na tablicy he he ..a jednak można żyć bez powietrza -Maria Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 16:03 > mam cie zapisana na t > ablicy korkowej jako sprawa do zalatwienia- Kurcze do kwadratu :) No to umowa stoi, czekamy na topinambur :) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:04 Vox, masz ode mnie wieczorowa pora prezencik muzyczny: www.youtube.com/watch?v=ZTz002QxRes tylko sluchaj uwaznie. Stevena bede widzial w przyszlym tygodniu na koncercie w Warschau. Made a good living by dying it's true. Piekne, Voxave, nieprawdaz? (parafrazujac Twoje slowa do mnie sprzed paru godzin) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:15 Abo jeden z lepszych wspolczesnych polskich kawalkow... Przedstawiam Kasie Nosowska z jej www.youtube.com/watch?v=w2Zj8cZTC7g&playnext=1&list=PL5131482762D21134 Noc zostala wymyslona po to zebys mogl bez trudu oswajac sie z ciemnoscia, ktora wkrotce juz nadejdzie. Piekne, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:21 wiesz co klos, wez przeskanuj ten link z tuby bo to Twoje "nieprawdaz" mi traci Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:22 To nie moje "nieprawdaz", jeno Vox z popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:25 tym bardziej traci, bo przeprane Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:27 Kaalka, nie oceniaj, bo bedziesz oceniana. Sam wiem o tym forumowo najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:32 :) no to juz jak wolisz, (a propo oceniania-) kolego. ale oddaj pathefon do czyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:35 Ciagle oceniasz. Nie umiesz sie tego forumowego nawyku wyzbyc. Zle skonczysz, jezeli nie przestaniesz. Moze to Ci cos uzmyslowi www.youtube.com/watch?v=SHsEudUu-5M Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 21:37 Should you try to realign some day. Z forum, z wirtualem, z ocenianiem, z zyciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range81-159.btcentralplus.com 08.04.11, 10:38 milego dnia kolego, milego :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 07:51 Kalka--ja tu śpię,a ty mi podkradasz pod osłoną nocy prezenty--wstydz sie Kalka,wstydz :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 07:48 Klos---schowam cie na dnie swojego plecaka-Nosowska-a ty skąd wiesz,że chodze z plecakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 15:17 A co do meritum, to ty masz rację. Niby zawsze można człowieka znaleźć wyszukiwarką i na jedno wychodzi, ale właśnie zajrzałam na siebie i też poczułam się goła. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Wątki i posty na widocznym 07.04.11, 20:49 Myślę że Administracja chce edukować nas w kulturze wypowiedzi na forach, stąd ta totalna inwigilacja naszych profili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Wątki i posty na widocznym IP: *.range86-173.btcentralplus.com 07.04.11, 21:14 no coz offko. przez profil latwiej wyprowadzic dane. wiec jesli w czym edukowac to w podstawach dotyczacych porzadku na wlasnej grzedzie. nie wiem tylko czy gazeta (default) posiada odpowiednio "swiadoma" kadre, bo zdaje sie kwitnie w [ ] szregach przekonanie, a zaszczepione przez drabiniasty system (i jak u premiera, a dotyczace internetu), ze profesjonalisci to tylko we wlasnej administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 12:15 Kalka--zaprosilabym cie do zacieśnienia znajomości,ale nie masz tu profilu--nie wiesz ile tracisz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
y.agni.k Re: Wątki i posty na widocznym 08.04.11, 12:07 E tam, mam to gdzieś :-) a niech sobie będą na "widocznym". Odpowiedz Link Zgłoś