eryuk 05.05.11, 08:36 widzialem jak facet wyrzucil chusteczke higieniczna na klomb.Nie zareagowal na zwrocona uwage,ze cos zgubil.Jak wy byscie zareagowali widzac jak ktos wyrzyca chusteczke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 08:59 Chusteczka się rozpadnie po pierwszym deszczu. Estetycznie to nie wygląda ale taka chusteczka nie razi bardziej niż psie gó... na trawniku, które potrafi i trzy miesiące sterczeć z trawy. Jeśli facet nie zareagował to nie znaczy że nie jest my głupio. Ot po prostu wybrał ucieczkę niż konfrontację z tobą. Wszystko też zależy od sposobu zwrócenia uwagi. Można "ty chooju podnieś to natychmiast" a można "Proszę pana upuścił pan chusteczkę, o tutaj" Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 13:29 Eryuk---zaczęłabym sie modlić o deszcz/rozmoczy ligninę/ a nie atakowac spokojnego obywatel jeszcze da po buzi z tak marnego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chusteczka higeniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:56 to chyba bylas ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: chusteczka higeniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 13:36 zazwyczaj wyciągam płytę z chodnika i rzucam tam aby trafić w skroń Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 13:46 eryuk napisała: > Jak wy byscie zareagowali widzac jak ktos wyrzyca chusteczke Wszystko zależy od chwilowego nastroju, czasem to oleję, a czasem wykorzystam okazję, aby się wyładować. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 13:54 > Jak wy byscie zareagowali widzac jak ktos wyrzyca chusteczke Zwróciłbym uwagę, a w razie braku reakcji podniósłbym chusteczkę i wtarł ją delikwentowi w gębę. Trzeba było zobaczyć, jak załatwiłem kiedyś długowłosego romantyka, który był uprzejmy zerwać z klombu w parku kwiatek, po czym w te pędy usiłował pognać do swojej wybranki, by go z dumą wręczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:01 ikcort napisał: > Trzeba było zobaczyć, jak załatwiłem kiedyś długowłosego romantyka Kontynuuj, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:03 > > Trzeba było zobaczyć, jak załatwiłem kiedyś długowłosego romantyka > > Kontynuuj, proszę. No dobra, masz mnie, nic nie zrobiłem. :/ Chciałem jak cholera... nie starczyło odwagi... :( Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:09 Icort--nie dośc że nie romantyczny to jeszce kłamczuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:15 > Icort--nie dośc że nie romantyczny to jeszce kłamczuch :) Oj tam, zaraz kłamczuch. O fikcji literackiej nie słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:22 Ikcort--ty nie badz taki fikszyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:27 > Ikcort--ty nie badz taki fikszyn :) Na ogół nie jestem, teraz tylko mi coś strzeliło do głowy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:31 Ikcort--albo sie rozmyślilam--bądz to twoja cecha charakteru :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: chusteczka higeniczna 05.05.11, 14:09 Rozumiem. Sprawa nie zamknięta, a dochodzenie w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: chusteczka higeniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 19:32 ale tu bełkot.Brak odpowiedzi na konkretne pytanie zadane przez ERYUK Odpowiedz Link Zgłoś