king.james 06.05.11, 08:43 Witam piątkowo. ;) Cóż, jak niektórzy przewidywali, forum się sypie. Trochę smutno, ale co zrobić. Kawy? [img]https://mcaaron.files.wordpress.com/2008/05/coffee_bean_single.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: Piętaszek 06.05.11, 09:21 ej wiosna i lato idzie.. ludziska powyłazili się wywietrzyć.. wrócą - jesienią - o forum nie świadczy ilość napisanych postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 09:27 Cześć porannie :) Jedno i drugie wpłynęło - zawsze fora bardziej tętnią pora jesienno-zimową. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 09:29 S.Ta kawa coś mi przypomina...hmmm... Już wiem! - ziarnko wypalonej kawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Piętaszek 06.05.11, 14:56 co racja to racja :) czasem trzeba dać się przelecieć promykowi słońca, wietrzykowi wiosennemu i posłuchać trzepania ptaka :P Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 17:11 Zdecyduj się - czy przeleciał promyk słońca czy też...trzepoczący ptak? :> Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 07.05.11, 09:26 No tak...jeżeli nie trzepoczący ptak to może taki jaki chcialaś - trzepany ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 07.05.11, 09:50 Czy to na pewno Twoja ostateczna chęć? ...bo jesteś dzisiaj wyjątkowo roztrzepana...;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Piętaszek 06.05.11, 09:30 Nie ilość postów, ale ile ludzi regularnie zagląda - stopniowo coraz mniej. Ja będę zresztą zaglądał dalej, nie przeszkadza mi pisanie z 2-3 osobami. Stwierdzam po prostu fakt, że ruch jest znacznie mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 09:47 To prawda. Może jeszcze Szpilki bardziej odżyją. Brakuje mi pewnych osób... Ale cóż, takie życie, nawet w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Piętaszek 06.05.11, 18:53 ostatnio mam mniej czasu na forum i właśnie dlatego mniej tu zaglądam bo tyle wątków naprodukujecie że ginę w tym. więc forum póki co żyje ostro, choć mniej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Piętaszek 06.05.11, 14:54 Sypią to się trociny z tyłka :P Sorrki, ale ostatnio nie mam na nic czasu...życie :) co nie znaczy, że nie myślę o Was :) Ja tu jeszcze wrócę :P Może i mamy kryzys, ale z tego kiedyś wyjdziemy z uśmiechem na ustach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Piętaszek 06.05.11, 15:04 sexi ta kawa :D Słonko u mnie, wreszcie:) Zajrzę jak nacieszę się pogodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Piętaszek 06.05.11, 15:12 heh dwa dni temu miałam na sobie zimową kurtkę, bo śnieg padał :) dziś znów odzyskałam słonko :) wypiję kawę i powędruję na działkę by się odrobinę zrelaksować :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 17:14 To skandal! Ta kawa jest seksistowska! Tak się bezwstydnie obnażyła...ta kawa! A gdzie poprawność polityczna?! Gdzie jest Szczuka która wszędzie tego szuka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Piętaszek 06.05.11, 19:33 ej ja na Ciebie z płatkami czekałam a teraz <foch><foch> i kurna <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 21:27 Nie fochuj bo mi się skandalicznie rymuje :D Zaś z płatkami Madziu czekaj, doczekasz się mnie....byle na mleku i nie owsianka...;) PS.Zaglądnij do mnie na końcowe wpisy "Syberiady" - przypadkiem odnalazłem dwie rzeczy "stamtąd" i wstawiłem ich fotki na bloga :) -- hardy.bloog.pl/ Hardy Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Piętaszek 06.05.11, 21:30 nie otwiera się - znaczy nie chce bym se popatrzyła Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 21:38 Faktycznie, przed chwilą nie otwierało się...jakieś problemy techniczne. Za dużo do diaska! Za dużo ludzi siedzi widocznie na raz w piątek w necie :D . Ale już się otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Piętaszek 06.05.11, 22:19 no i zatęskniłam za tym zapachem... jeziora o świcie .. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 22:22 ...to najwspanialsza pora na pływanie - z samego rańca, często we mgle...wpierw trzeba dojść do jeziora po rosie... i wieczorem...;) Ale znalazłem coś sprzed lat - z Syberiady, i tam umieściłem... Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Piętaszek 06.05.11, 22:32 widziałam, widziałam.. najbardziej lubię pływać koło 4 rano... to taka pora między nocą a dniem... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 06.05.11, 22:55 Kurde! Przez tę naszą rozmowę już nie mogę się doczekać kiedy wskoczę w wodę i popłynę na godzinkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Piętaszek 08.05.11, 00:39 Co na to Woda? Co na to Woda? Co Woda tu powie i komu wypowie... kto w Wodę już wskoczy to niech nam przytoczy... Ja solennie obiecuję - kiedy w wodę już wskakuję to w tę z małej litery a nie z dużej... uwierzcie, do jasnej cholery! :D Odpowiedz Link Zgłoś