magdyna 06.05.11, 19:27 Jestem Twoją wielbicielką.... .........odważyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: kicho_nor 06.05.11, 19:29 WOW !!! Co za wyznanie, gratulujemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kicho_nor 06.05.11, 19:34 Jakie "gratulujemy"? Pazury ostrz, jako i ja ostrzę! Może to jeszcze Wody wielbicielka? I Lopego? I Kingusia Drzejmsiusia? Nie, na to ja pozwolić nie mogie!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: kicho_nor 06.05.11, 19:40 A dlaczegóż to mam być wielbicielką każdego męskiego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Funny 06.05.11, 19:42 dobij mnie najlepiej kartonem z Biedy - kurna przeczytałam, że kóleżanka jest wielbicielka każdego członka - ja przepraszam ja ma gorączkę ide se spać Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funny 06.05.11, 20:13 Może chodzi o członka wysuniętego z ramienia na czoło? Kłaść się od razu z tego powodu nie trzeba ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kicho_nor 06.05.11, 20:12 A dlaczegóż napisałaś "każdego", skoro ja niczego dlaczegóż takiegóż nie napisałam? WYDAŁO SIĘ :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kicho_nor 06.05.11, 19:42 Patrzcie i zważcie Moje Drogie Panie Przez Magdynę opuszczona tajna nora Dla tak wspaniałej osoby Kichonora Nowa Szpilowniczka jest na planie Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: kicho_nor 06.05.11, 19:44 WIlku jak ci skóra w całości miła to się ewakuuj - może Pan Tadeusza idź poczytać;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kicho_nor 06.05.11, 19:48 Po co Tadeusza strofy przyswajać I co skóra ma z tym wspólnego? Lepiej w organizm wlać płynnego I od niedawnego mrozu odtajać :D Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: kicho_nor 06.05.11, 19:59 oooo pozazdrościł widzę koledze więc wierszyki składa nie pije zazarłam czekoladki z koniakiem czy czymś bleee Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: kicho_nor 06.05.11, 19:57 magdyna napisała: > Jestem Twoją wielbicielką.... > > .........odważyłam się. Nie obchodzą mnie Wasze komentarze... Lubię czytać twórczość kicho-nora i będę tu za nim zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kicho_nor 06.05.11, 19:58 Zapraszamy. Będzie nam miło Cię tu gościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: kicho_nor 06.05.11, 20:05 Smutno ten wątek wygląda. Chciałam tylko złożyć ukłon kochi.. .. bo to ktoś niezwykły. Z wątku wyszło ... ((( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kicho_nor 06.05.11, 20:11 King James jest gospodarzem. Choć to forum bardzo sporadyczne. A Kichonor, jak zajrzy - zapewne wierszem podziękuje Ci za zainteresowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: kicho_nor 06.05.11, 20:12 Tak. Tobie też dziękuję. Byłeś szaleńczo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kicho_nor 06.05.11, 20:15 Przecież my sobie żartujemy. Nie z Ciebie. Ze wszystkiego. I wierz mi, że jest mi też miło, że podoba Ci się twórczość Kicho Nora :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kicho_nor 06.05.11, 20:22 Choć możesz mieć inne wrażenie - wszyscy są mili dla Ciebie. po prostu to takie forum, gdzie cały czas kpimy ze skrzeczącej rzeczywistości. Kichonor o tyle nas przerasta, że czyni to formą rymowaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: kicho_nor 09.05.11, 11:22 Wszystko tutaj traktuj z przymrużeniem oka, intencje nie były takie, jakie mogą się wydawać na pierwszy rzut oka. Możesz rzucić moim: [img]https://www.andrew-whitehurst.net/tutorials/eyeTut/SCRN16.jpg[/img] Zapraszam do częstszych odwiedzin. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: kicho_nor 06.05.11, 20:26 A ja sobie hukam po lesie Tak dla hukania Ale widać echo niesie I w życiu mi się nie śniło Że z mego hukania komuś będzie miło I stoję za sosną słowa nie wydukać Z rumieńcem, jak że teraz hukać Odpowiedz Link Zgłoś
magdyna Re: kicho_nor 06.05.11, 20:32 kicho_nor.. )) Jak się cieszę, że się odezwałeś... Kiedyś odpowiem Ci wierszem. Nie dziś. Zmęczona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: kicho_nor 09.05.11, 11:06 "Nie dziś. Zmęczona jestem" z reguły taki wątek znajomości wróży koniec, a nie początek No cóż ... z innej beczki - hukajcie i gruchajcie sobie gołąbeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś