strikemaster 10.05.11, 18:10 czyli logo polskiej prezydencji. Pozwolę sobie nawet nie napisać komentarza, sam tytuł wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikcort Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 18:12 > logo polskiej prezydencji Mój kolega Paweł by zrobił ryżemu lepsze za stówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 18:21 Ale by pewnie głowy dorysował, a polska prezydencja ma sie odbywać bez użycia tych części ciała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 18:29 > Ale by pewnie głowy dorysował, a polska prezydencja ma sie odbywać bez użycia > tych części ciała. :) To by zrobił bez głów, z tym że wówczas okrasiłby robotę powiedzonkiem w stylu "nie mój cyrk, nie moje małpy", "ch... z tym, nie dla siebie robię" albo jakimś takim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 18:40 W takim razie jest to kolejny krok w ewolucji naszych polityków. W myśl zasady, ze narzad nieuzywany zanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Ludziki bez głów IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.11, 18:57 faktycznie plastyczne byle co ale te 6 miesiecy tak czy tak nic nie znaczy.Nie rozumiem tego radosnego bicia piany z tego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ludziki bez głów... i pomysła... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 19:16 Śliiiiiczneeeee... I ten Tusk na tle... Pokusiłem się o dopasowanie strzałek do sytuacji w Polsce: 1. Drożyzna 2. Ubóstwo 3. Rozwarstwienie społecze 4. Zadłużenie Polski i zadłużenie rządu. (Celowo 2 w 1 bo mi strzałek zabraknie) 5. "Nicnierobienie" rządu 6. Prostytucja polityków (Arłukowicz) Qffa, za mało strzałek. Znalazłbym jeszcze z 6 powodów dla których strzałki idą w górę...:D A tak refleksyjnie: Logo ma świadczyć o wyobraźni, dobrym pomyśle, rzutkości, inicjatywie, potencjale... Oj biedna ta Unia przez 6 miesięcy "prezydentury"... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ludziki bez głów... i pomysła... 11.05.11, 06:04 Rossdarty---nie bój żaby--przez te pare miesiecy nie zdazymy nic zepsuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ludziki bez głów... i pomysła... IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 20:17 voxave napisała: > Rossdarty---nie bój żaby--przez te pare miesiecy nie zdazymy nic zepsuć :) Ty też zaliczasz się do MY??? Ja napisałbym: NIE ZDĄŻĄ... I całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ludziki bez głów... i pomysła... 12.05.11, 14:16 Rossdarty----ja siedzę w Polsce to mowię ---my---- Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 19:23 Za to ile nawiązania do krzyżyków, do Lecha, patriotyzmu, bagnetów, marszu, narodu... Opcja genetycznych patriotów powinna być zadowolona. he he żartowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 19:59 Oficjalne logo alternatywne i52.tinypic.com/29aqtg4.png Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 20:04 Nie pasuje, te ludziki maja głowy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 20:27 strikemaster napisał: > Nie pasuje, te ludziki maja głowy. :( To spekulacja, badania jeszcze tego nie udowodniły Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 22:09 Spekulacja za rządów PIS będzie nielegalna. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 20:11 A mnie sie podoba to logo. Proste, ale z wieloma treściami. I przyjemne dla oka (ważne, na wypadek, gdyby ktoś żadnej treści się nie doszukał). Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 20:43 Nie znacie się, troglodyci. To manifest artystyczny i odpowiedź na społeczną potrzebę mitu. Cały wątek poszedł w las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ludziki bez głów IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 20:56 Tylko bez takich... Troglodyta wygląda TAK!!! Osz, qffa! szóstego brakuje...:D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 21:01 > > Osz, qffa! szóstego brakuje...:D Jest dobrze, to ten etap ewolucji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ludziki bez głów IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 21:16 ka_p_pa napisał: > Jest dobrze, to ten etap ewolucji:) Teraz nastąpił szósty... Skąd ja znam TE oczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Ludziki bez głów 10.05.11, 21:12 ka_p_pa napisał: > Nie znacie się, troglodyci. To manifest artystyczny i odpowiedź na społeczną po > trzebę mitu. Cały wątek poszedł w las. mamy też wersję performerską i52.tinypic.com/mjxu6t.png Ciekawe kto pierwszy mi dowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbat Re: Ludziki bez głów IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.11, 01:42 premier 38 000 000 kraju prezentuje osobiscie plakat .... nie ma nic wazniejszego, ciekwaszego do roboty ... w sumie powinien byc ponad takimi bzdurami . Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ludziki bez głów 11.05.11, 06:11 Bling---no,no ale z ciebie artysta nie tylko w kuchni--teraz rozumiem forumowa poliglotkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Ludziki bez głów 11.05.11, 09:06 dzięki Mario, zrobić ci spersonalizowane logo? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Ludziki bez głów 12.05.11, 14:19 Bling --możesz--a ja czy moge sobie przenieśc twoja twórczośc na swój komputer na moje obrazy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Ludziki bez głów 11.05.11, 07:24 Bez głowy za to z flagą. Może trochę zbyt dosłowne, ale zdecydowanie trafione logo polskiej prezydencji. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Nigdy bym nie wpadł na to, że to ludziki, 11.05.11, 07:57 ja tam widzę strzałki pokazujące do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Nigdy bym nie wpadł na to, że to ludziki, 11.05.11, 08:09 Piwi--bo to katolicki kraj--tam mamy patrzeć do nieba i takie wartości promować. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Nigdy bym nie wpadł na to, że to ludziki, 11.05.11, 08:32 Do góry, czyli co, na następców Gagarina mamy spoglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Nigdy bym nie wpadł na to, że to ludziki, 11.05.11, 09:17 Bo wszędzie musimy się zawsze dopatrywać jakiegoś ważnego przesłania, że jak do góry, to zaraz musimy na coś spoglądać i czegoś wypatrywać. Zmiłowania, albo ratunku, pewnie. Nic nie musimy, przynajmniej ja nie muszę i widzę kolorowe sympatyczne strzałeczki, które dla mnie oznaczają właściwie jakąś tylko dynamikę, np. zaprzeczenie stagnacji. Jedna strzałeczka z polską flagą też nie wydaje mi się od rzeczy i przyjemnie uzupełnia obrazeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Nigdy bym nie wpadł na to, że to ludziki, IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 20:36 piwi77 napisał: > Bo wszędzie musimy się zawsze dopatrywać jakiegoś ważnego przesłania, że jak do > góry, to zaraz musimy na coś spoglądać i czegoś wypatrywać. Zmiłowania, albo r > atunku, pewnie. Nic nie musimy, przynajmniej ja nie muszę i widzę kolorowe symp > atyczne strzałeczki, które dla mnie oznaczają właściwie jakąś tylko dynamikę, n > p. zaprzeczenie stagnacji. Jedna strzałeczka z polską flagą też nie wydaje mi s > ię od rzeczy i przyjemnie uzupełnia obrazeczek. No popatrz... Ale AŻ dwa ni zajęła Ci taka interpretacja... Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Ludziki bez głów 11.05.11, 19:52 strikemaster napisał: > czyli logo polskiej prezydencji. > Pozwolę sobie nawet nie napisać komentarza, sam tytuł wystarczy. Mistrzu, widzisz coś, czego inni nie widzą ? proponuję się wyspać - ja nie widzę nic złego w tym logo. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ludziki bez głów 11.05.11, 19:56 > [i]Mistrzu, widzisz coś, czego inni nie widzą ? Gorzej, nie widzę czegoś, co tam powinno być. No ale gdyby było, to wyszedłby las...krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Ludziki bez głów 11.05.11, 20:00 Oficjalne loga i maskotki nie wychodza nam ostatnio najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yagnik Re: Ludziki bez głów IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 22:07 Cóż... logo jest faktycznie kiepskie, mam wrażenie że Janiszewski wciąż galopuje na koniu logo Solidarności, i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Ludziki bez głów 17.05.11, 15:28 strikemaster napisał: > czyli logo polskiej prezydencji. > Pozwolę sobie nawet nie napisać komentarza, sam tytuł wystarczy. To logo jest rzeczywiscie podobne do flagi gejowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś