Gość: Elb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 07:12 Co sądzicie o synowej,która w obecności swojej teściowej opowiada dowcip,z którego maorał jest taki:najlepsza teściowa to ta która jest 2 m pod ziemią.Śmiać się czy płakać??Co o tym sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vecka Re: Najlepsza teściowa 15.05.04, 12:29 Wiesz, ciezko powiedziec, ale gdybym to ja była ta tesciową, to chyba poczułabym się urażona nieco..., ale to zależy od sytuacji, od charakteru osoby opowiadającej kawał, bo może ona ma taki styl bycia i wcale tego nie opowiadała po to aby urazić tą teściową, no ale to musi ją znać ta teściowa, żeby to wiedzieć. MNie by sie takie coś chyba nie za bardzo podobało jako teściowej, zakładając, że byłabym spoko tesciową. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Najlepsza teściowa 16.05.04, 20:43 Gość portalu: Elb napisał(a): > Co sądzicie o synowej,która w obecności swojej teściowej opowiada dowcip,z > którego maorał jest taki:najlepsza teściowa to ta która jest 2 m pod > ziemią.Śmiać się czy płakać??Co o tym sądzicie?? Chamstwo,ergo płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Gdybym ja był teściową 16.05.04, 21:26 To zacząłbym rechotać jak głupi. Co jak co, ale ja uwielbiam się z siebie naśmiewać. Uwielbiam ludzi którzy mają dystans - do siebie i do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Gdybym ja był teściową 16.05.04, 21:30 Zalezy od Twoich stosunkow z synowa. Jesli sie bardzo lubicie, to zaden zart nie jest niedozwolony. Jesli sytuacja jest przeciwna, to chciala Ci dokuczyc... nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raja Re: Najlepsza teściowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:57 Całkowity brak kultury i wychowania...obrzydliwość ...nic nie tłumaczy takiego zachowania.Żadnego smaku i przyzwoitości...Niewiem jaką krzywdę teściowa by mi wyrządziła ,to nie zachowałabym się w ten sposób.Broń nas Boże od takich synowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: Najlepsza teściowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:07 Śmiać się czy płakać?Koniecznie PŁAKAĆ,płakać że się ma taką synową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Najlepsza teściowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:57 No, to zależy od tego jaka jest ta teściowa - może ona też potrafi synowej takie "miłe" rzeczy mówić (tak jak moja teściowa np) Odpowiedz Link Zgłoś