Gość: (::) IP: 150.254.194.* 31.05.04, 16:58 jakie stare :| zenada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Młody Re: Na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:39 Hej człowieczku od ŻENADY! Nie wszyscy muszą być tak wiekowi jak Ty i pamiętać najstarsze kawały. Ja czytam je z moimi dziećmi i bawią nas wszystkich. Nie bądź egoistą, pomyśl o innych zanim wypowiesz swoją opinię! Wyślij coś od siebie i uważaj, żeby cię ktoś nie zbeształ. Pozdrowienia! Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:37 Znam tak:a czy to człowiek dzisiaj wie ,na kogo się pcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypapista Re: Na przystanku IP: *.sieroszewice.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 12:40 Znałem ten dowcip z inną puentą,cytuję:"Na to ten drugi:- Bardzo przepraszam, nie wiedziałem,że jest pan chamem" Znam lepszy dowcip.Do przepełnionego tramwaju wsiada na siłę mężczyzna, rozpychając pasażerów łokciami.Zdenerwowana pasażerka zwraca mu uwagę-co tak pan się pcha jak czołg- a co,zawadziła pani o lufę,rzekł mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar43 Re: Na przystanku IP: *.toya.net.pl 02.09.04, 20:29 Wiecie za co Kain zabił Abla?? Za opowiadanie starych dowcipów:) Odpowiedz Link Zgłoś