lidka449 06.03.12, 23:03 dzieki wielkie szacowna moderacjo za odeslanie mnie na osla uwaga do dzienniczka,wezwac rodzicow co bylo nie tak ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: podróze ksztalca ???? 07.03.12, 04:30 Lidko--ale dlaczego, ta podróż nie byla tajna a może ktos wpis zrobil nieprawomyślny.Zaraz sprawdze gdzie to jest jesli jest. Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: podróze ksztalca ???? 07.03.12, 06:31 Hi Lidko! Nie martw sie tym "przeniesieniem". Napewno cenzor dyzurny byl zestressowany i dlatego to zrobil. Ja sie juz do tego przyzwyczailem, i nie analizuje powodow ocenzurowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: podróze ksztalca ???? 07.03.12, 08:57 Ja tez sie nigdy tym nie przejmuje--napisze nastepny. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: podróze ksztalca ???? 07.03.12, 11:58 Użyszkodnik bez osła to jak uczeń bez pały. A pamiętacie takie kary, banananana na parę godzin? :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: podróze ksztalca ???? 07.03.12, 12:23 yoma napisała: > Użyszkodnik bez osła to jak uczeń bez pały. > > A pamiętacie takie kary, banananana na parę godzin? :) A i owszem, ale te godziny to lipa. Piszą "nie możesz pisać do 22", a ban na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: podróze ksztalca ???? 07.03.12, 12:50 A to jeszcze jest? Słyszałam, że już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś