Gość: yaros26wro IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.04, 11:33 co o takim myślicie, byłem na takim i było...inaczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poranny nieszpor Re: bezALKOHOLOWE wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 17:07 dla mnie beznadzieja. Zeby tak bez...fuj...chociaż winko mszalne, ale niech coś będzie na tym stole do zjedzenia !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertiko Re: bezALKOHOLOWE wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:01 Ja myślę że było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: bezALKOHOLOWE wesele 26.06.04, 23:19 Ja jestem bardzo ZA, cenię ludzi którzy potrafią się bawić bez alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: bezALKOHOLOWE wesele 27.06.04, 08:51 moją bezalkoholową komunię wszyscy wspominają jeszcze po latach, jak im się podobało. Tylko - pogoda była piękna, więc w ukryciu przed BABCIĄ ciocie i wujkowie wymykali się do altanki w ogrodzie;)). Dorośli ludzie, kryli się jak dzieci, ale ten dreszczyk emocji.... Wesele bezalkoholowe - no cóż, wesele robi się dla rodziny, więc o ile młodym wykształconym ludziom może się to podobać - starsi nie będą zachwyceni. Chyba że mowa o kameralnym weselu, w ścisłym gronie. Sama nie piję na weselach (zwykle prowadzę), ale nie odważyłabym się zrobić bezalkoholowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: bezALKOHOLOWE wesele IP: 195.150.115.* 27.06.04, 11:19 JA często bywałam ostatnimi czasy na weselach. Był alkohol, ale nie było jakiegoś pijaństwa. Może dlatego że większość wesel na których byłam była robiona z myślą o znajmomych, a nie o ciociach i wujkach. Młodzi bawili sie świetnie nie pijąc za dużo. A rodzinka siedziała przy stołach i popijała. Starsze pokolenie chyba nie potrafi się bawić bez alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_alkoholik Re: bezALKOHOLOWE wesele 27.06.04, 14:05 Starsze pokolenie chyba nie potrafi się bawić bez alkoholu. Ja nie moge zyc bez alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś