10.06.12, 20:30
Obawiam sie, ze beda zadymy we wtorek w Warszawie w zwiazku z meczem Polska-Rosja i znowu obciach na cala Europe (zwlaszcza jesli Polska przegra, co wcale nie niejest zreszta malo prawdopodobne). Mam nadz., ze wladze i policja podejda do sprawy powaznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: fiu bździu Re: Wtorek IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 20:34
      Ja się obawiam, że do niektórych żadne argumenty nie trafiają: forum.gazeta.pl/forum/w,29,136498339,136498339,Przypomnienie_forum_EURO_2012.html
      • bling.bling Re: Wtorek 10.06.12, 20:40
        to nie jest wątek o żadnym euro, nie mów o argumentach jeśli żadnych nie przytaczasz
      • andrzej256 Re: Wtorek 10.06.12, 21:02
        Gość portalu: fiu bździu napisał(a):

> Ja się obawiam, że do niektórych żadne argumenty nie trafiają: forum.gazeta.pl/forum/w,29,136498339,136498339,Przypomnienie_forum_EURO_2012.html

To nie jest entuzjastyczny watek, lecz wyraz zaniepokojenia o polskie spoleczenstwo. Twoja uwaga wiec nie ma sensu.
    • Gość: i.am.girl Re: Wtorek IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 21:58
      a ja już mam dość, że poza Polską słyszą tylko o naszym chuligaństwie, rasizmie, rzucaniu bananami, biciu stewardów, a teraz usłyszą o bandytyzmie wkurzonych kiboli po przegranym meczu. Zamiast być dumną, że u nas mistrzostwa, zamiast pokazać nasz kraj z jak najlepszej strony, to muszę się wstydzić..
      • 6burakow Re: Wtorek 10.06.12, 22:41
        Jak na razie to nie ma sie czego wstydzic: stadiony gotowe, lotniska i autostrada sa, hotele sa, wiekszych rozrob nie ma. Najgorzej wypadli kibole z Rosji i sluzby porzadkowe zadzialaly.
    • misiu-1 Re: Wtorek 10.06.12, 22:10
      Obciach to robią durnie, których największym zmartwieniem jest to, "co sobie o nas pomyślą". Takich cymbałów wszyscy mają w największej pogardzie.
      • andrzej256 Re: Wtorek 10.06.12, 23:21
        misiu-1 napisał:

> Obciach to robią durnie, których największym zmartwieniem jest to, "co sobie o
        > nas pomyślą". Takich cymbałów wszyscy mają w największej pogardzie.

No, niektorzy nie maja wstydu...
        • lepian4 Re: Wtorek 11.06.12, 04:23
          Piekny komentarz. poplakalem sie ze szczescia
    • Gość: ka_p_pa Re: Wtorek IP: *.interwan.pl 10.06.12, 23:42
      Nie będzie poważnych incydentów. Z prostego powodu- pisiętom zależy na rozróbie, a im nic się nie udaje.
      • voxave Re: Wtorek 10.06.12, 23:57
        Najlepiej poczekać spokojnie i nie uprzedzać faktów.
        Najgorszy obciach juz mamy za soba----1-1 z Grecją.
        Reszta to pikuś.
        • Gość: ka_p_pa żaden obciach IP: *.interwan.pl 11.06.12, 00:02
          wynik dobry, nic nie zamyka. Z Rosją może być lepszy. A w ogóle to tylko gra, zabawa, nie wojna.
    • lepian4 Re: Wtorek 11.06.12, 04:25
      Poki co, to Rusie powinni wstydzic sie za siebie, za ich grubianstwo, ekscesy alkoholowe, rasizm... A moze to my musimy przepraszac czarnych Czechow? wszystkich was juz pojebalo!
    • artjomka Re: Wtorek 11.06.12, 06:14
      andrzej256 napisał:

> Obawiam sie, ze beda zadymy we wtorek w Warszawie w zwiazku z meczem Polska-Ros
      > ja i znowu obciach na cala Europe (zwlaszcza jesli Polska przegra, co wcale nie
      > niejest zreszta malo prawdopodobne). Mam nadz., ze wladze i policja podejda do
      > sprawy powaznie.

Jaruzela reanimowac - niech oglosi stan wojenny!
      Pozdro!
      Polska Kargulem silna!
    • klosowski333 Re: Wtorek 11.06.12, 10:12
      Andrzej, przepraszam za pyanie, nie chce byc niegrzeczny, ale czy Ty nie jestes czasem funkcyjnym propagandzista? Na forach otwartych z latwoscia mozna sie na takich natknac. Forsuja jakie swoje "tezy", sa glusi na argumenty w dyskusji a najgorsze jest to, ze sa slepi na rzeczywistosc. Maja tylko swoja zyczeniowosc.

Nie sprawiasz wrazenia osoby, ktora obawia sie zadym, sprawiasz wrazenie osoby, ktora zyczylaby sobie zadym, by potwierdzilo sie Twoje proroctwo o "obciachu na cala Europe". Jak do tej pory organizacja turnieju przebiega sprawnie, bylo pare drobnych incydentow, ale ogolnie kibice, ktorzy do nas przyjechali sa zadowoleni - w przytlaczajacej wiekszosci.

Skoro zalezy Ci na zadymach, to sprobuj jakas zorganizowac. Z tym, ze nie licz na to, ze bedzie obciach na cala Europe, raczej tylko sam sie bedziesz mogl najesc wstydu.
    • piwi77.0 Re: Wtorek 11.06.12, 10:24
      Nie rozumiem o co Ci chodzi. Euro to Euro, musi być piłka na światowym poziomie, superstadiony, mordobicie na ulicach i gonitwy z policją. Chcesz, żeby świat wytykał nas palcami, że potrafiliśmy porządnie zorganizować jedynie dwa pierwsze elementy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka