sza.wia 11.09.12, 09:54 czemu wybieracie to drugie, kiedy macie wybor miedzy jednym a drugim podejsciem, w jakiejkolwiek sytuacji. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takataka_ta Re: zyczliwosc lub zlosliwosc 11.09.12, 10:44 Ja np. dlatego, że moja cierpliwość, podobnie jak Giertych jest bardzo ograniczona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies bulgot Re: bo jem mięso IP: *.versanet.de 11.09.12, 11:37 A ja, bo bardzo lubie relax, czytajac yntelektualne wytryski rozwscieczonych Polakow-Katolikow, weszacych we wszystkim zydowska albo postkomunistyszna reke. Tego typu reakcja respondentow animuje do dzalania w mysl wytycznych 22 Zjazdu Komitetu Centralnego Niejadaczy miesa gminy Warsiafka. Jako pies jadam mieso - nawet chodzacych na dwu nogach (ale nieprzesiakniete czosnkiem i siwucha - bo mi sie po tym odbija). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies bulgot Re: bo jem mięso IP: *.versanet.de 11.09.12, 16:46 konto-bez-limitu napisał: > rzekłeś Hau! (hau!) Your pies bulgot Odpowiedz Link Zgłoś