Dodaj do ulubionych

był totolotek

22.09.12, 23:36
był jeden totolotek i było fajnie, firma się jednak rozwija jest lotto, mini lotto, multi multi, kaskada, joker, zdrapka, może coś jeszcze. czasami wypełniam kupon lotto, zazwyczaj skreślam jeden zakład
widuje jednak ludzi kupujących różne losy całymi garściami, zazwyczaj są to ludzie starsi, ubodzy.
może warto trochę przystopować?
Obserwuj wątek
    • Gość: angel Re: był totolotek IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 07:45
      To ich pieniądze i ich sprawa na co wydają , ty też wydajesz na inne rzeczy o kótrych oni by powiedzieli ; STOP
    • Gość: Michał Re: był totolotek IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 08:45
      Wszelkie gry liczbowe to zwykły hazard gdzie wygrywa organizator.Jeżeli sa naiwni,którzy chcą w ten sposób tracić pieniądze to ich problem.
      • Gość: franek Re: był totolotek IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.12, 10:28
        widuję ostatnio olbrzymi, wielkości boiska do tenisa, plakat Lotto, przed paroma miesiącami w tym samym miejscu i podobnej wielkości reklamował Amber Gold. oczywiście to przypadek nie mający związku tyle, że tu i tam ludzie tracą pieniądze. jak napisał gość portalu "Jeżeli są naiwni, którzy chcą w ten sposób tracić pieniądze to ich problem". czy tylko ich?
    • marcin-1978 Re: był totolotek 23.09.12, 11:11
      Pewnie. Ja nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłem w kolekturze, mam zaległości w znajomości oferty Lotto. Tata powiedział, że obecnie jeden zestaw Dużego Lotka kosztuje 3 zł. Ładnie - jak ktoś chce wysłać ze 4 zestawy liczb to zapłaci 12 zł.
      Kiedyś było tylko parę gier i można było się połapać. Oprócz Dużego, Express i Super Lotka był Mały. Można było wybrać sobie, czy grać za mniejsze pieniądze o małą wygraną, czy za większe o dużą. Ale zaznaczam - ja nie jestem już z tymi grami na bieżąco.
      • Gość: kiwi Re: był totolotek IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.12, 22:40
        losowanie tych gierek to cały cyrk, podkasane panienki w pozłacanych dekoracjach a za kulisami frajerzy gapiący się w wyskakujące cyferki
        • billy.the.kid Re: był totolotek 28.09.12, 08:45
          cóś w tym jest- w latach mateńki-komuny,gdy numerki ciągnęła sierotka, przypadkiem było że nie padała główna wygrana.
          w tym automacie przypadkiem jest ,gdy pada szóstka.
          • billy.the.kid Re: był totolotek 28.09.12, 10:42
            tak jakoś zajrzałem na telestronę z wyniukami lotto. a tu wypłata- za trójkę -10 zł.
            a było gwarantowane 24.
            • ebes Re: był totolotek 28.09.12, 11:24
              Teraz pojawił się Lotto Plus i tu za trójkę gwarantowane jest 10 zł, a w lotto dalej 24 zł.
              • billy.the.kid Re: był totolotek 28.09.12, 15:05
                FAKSTECZNIE.
                • Gość: ola Re: był totolotek IP: 79.162.130.* 02.10.12, 19:17
                  nowa " oferta Lotto plus. milion za złotówką. zwiększ swoją szansę" likwidowano "jednorękich bandytów", trwała wielka akcja zwalczania hazardu a tu coraz więcej pomysłów na wyłudzanie pieniędzy i to raczej od uboższej części społeczeństwa. ten rodzaj hazardu nikomu nie przeszkadza?
    • kolter-xl Re: był totolotek 02.10.12, 19:36
      No a do tego zakład Lotto jest droższy niż w Niemczech
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka