Dodaj do ulubionych

Quo Vadis PSL?

19.11.12, 13:05
Pachnie mi to rozłamem w tej partii. Pawlak przegrał niewielka w sumie różnica głosów i nie chce sie z tym pogodzić, już utrącił Jarubasa który za Piechocińskim sie opowiedział. PSL może się pogrążyć w walkach frakcyjnych i w efekcie zniknąć ze sceny politycznej. Mam nadzieję ze Piechociński pokaże Pawlakowi gdzie raki zimują a następnie utrze nosa Tuskowi choć będzie to trudno bo ten ma w zanadrzu zapasowa partię Palikota. Na razie jest jedna wielka niewiadomą..
Obserwuj wątek
    • karkowiak2plus Piszesz jakby się to toczyło w piaskownicy.... 19.11.12, 13:53
      Chcesz łopatką w łep?
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Piszesz jakby się to toczyło w piaskownicy... 19.11.12, 13:55
        w łeb to po pierwsze a po drugie polska polityka to nic innego jak jedna wielka piaskownica w której dorosłe dzieci bawią się naszym kosztem
        • karkowiak2plus Re: Piszesz jakby się to toczyło w piaskownicy... 19.11.12, 14:04
          Po pierwsze w piaskownicy daje się w ŁEP !
          A po drugie odniosłem wrażenie,że te roszady i burdy są Ci miłe.
          Ja całkiem inaczej i w odmiennych klimatach postrzegam te sprawy.
          W zasadzie to Pawlak przegrał z Gowinem walkę o sądy pierwszego kontaktu.
          Piechociński jest jakby bardziej proPO. I nie chodzi też konkretnie o personalne rozgrywki,gdyż w PSL-u najważniejszym jest kto za kim stoi. A za Piechocińskim stoi PO. Tak więc cały Twój misterny majstersztyk nadal pozostanie w obrębie piaskownicy.
          • trollik.morski Re: Piszesz jakby się to toczyło w piaskownicy... 19.11.12, 14:25
            karkowiak2plus napisał:
            > ... w PSL-u najważniejszym jest kto za kim stoi...
            W PSL-u najważniejszym jest, gdzie stoją konfitury:P
    • mjot1 Re: Quo Vadis PSL? 19.11.12, 19:37
      Ta… Pozycja klęcząca Piechocińskiego wielce jest obiecująca...
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Quo Vadis PSL? 20.11.12, 09:02
        kluczowe jest to przed kim on chce klękać
        • mjot1 Re: Quo Vadis PSL? 20.11.12, 14:14
          Jarosławem? (nie)Wielkim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka