Dodaj do ulubionych

antyreklamy

11.12.12, 16:20
człowiek nie zawsze zdąży gdy zaczynają się reklamy w radiu czy telewizji, wyłączyć lub zmienić program i mimo woli je odbiera. da się to jakoś strawić dopóki są normalnie mówione, niestety coraz częściej bywają to długie monologi klepane pośpiesznie. nikt nie rozumie tekstu tylko słyszy przykry dla ucha jazgot.
Obserwuj wątek
    • Gość: reja Re: antyreklamy IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.12, 23:22
      reklamodawcy nie rozumieją, że ten jazgot to jest wręcz antyreklama. złośliwi mówią - jaki produkt taka reklama.
    • kora3 Nie wiem co gorsze 11.12.12, 23:35
      takie klepanie, czy przesadne "emocje" w niektórych reklamach. Mnie autentycznie drażni w kółko powtarzana w TV reklama wiadomej "różowej siły". Wszystkie reklamy tego produktu są koszmarne, a najbardziej ta z babą, której kolezanka "zniszczyła" najlepszą, czy ulubioną bluzkę. Bluzka ta wygląda jak ostatni łach z lumpeksu i chyba debil uwierzyłby, ze plama na rozciągnietym podkoszulku w kolorze sprawnej góry od antykoncepcyjnej piżamy mogłaby kogoś w ogóle zmartwić. Orgazmiczne zachwyty nad dzialanie "rózowej siły" tych bab są po prostu straszne :)

Z przerazających reklam pamietam jeszcze taką z jakim jogurtem, w której kobieta o wyglądzie anorektyczki wyliczała, że jogurt ten je na śniadanie, lunch i kolację (nic dziwnego, ze wygląda, jak etiopskie dziecko w czasie suszy) i niemożebnie sepleniła "Zelwane plosto z ksacka". Ja rozumiem, ze ludzie mają wady wymowy i to nie ich wina i nie ma sie z czego nabijać (sama nie mam idealnej dykcji), ale po cholere angazować taką osobę do reklamy.
      • Gość: franek Re: Nie wiem co gorsze IP: 79.162.131.* 12.12.12, 17:11
        strasznie mdłe są te reklamy adresowane do staruszków - ubezpieczyłam się i jest mi tak dobrze albo te gdzie obiecują furę forsy byle się zgłosić. od wielu lat jestem ubezpieczony w PZU Życie, nie wiele tam płacę i niewiele dostanę to też obietnice tych innych ubezpieczycieli wydają się przesadzone
        • Gość: ola Re: Nie wiem co gorsze IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.12, 17:09
          zabawne bywają reklamy farmaceutyków np. plac-ebo rano, plac-ebo noc. może też być północ, południe i t.p.
          • Gość: pacjent Re: Nie wiem co gorsze IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.12, 17:33
            maść na dolegliwości w okolicach intymnych? u mnie najbardziej intymne są stopy
            • Gość: hi hi... Re: Nie wiem co gorsze IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.12, 21:59
              w reklamach straszliwie mnożą się gadające jarzyny, na początku to było zabawne
              • billy.the.kid Re: Nie wiem co gorsze 16.12.12, 23:02
                ich piniendze-ich strata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka