bimota 14.12.12, 16:11 CHOLERY ZARAZ DOSTANE OD TEGO RADIA. WYGLADA NA TO, ZE KAZDA KAPELA ZA PUNKT HONORU OBRALA SOBIE STWORZENIE JAKIEJS KOMPOZYCJI SWIATECZNEJ, ZWYKLE MIERNEJ JAKOSCI... TRZEBA BEDZIE JAKIES PLYTY POSZUKAC... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Hej koleda ! 14.12.12, 19:49 włącxzyłem se SUNSHINE OF YOR LOVE creamów. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Hej koleda ! 14.12.12, 21:39 Marszałkini Kopacz dała dzisiaj piękny przykład na "Spotkaniu Opłatkowym", czyli na spotkaniu, które się opłaca wyczyniać. Plus "Mazowsze" chór, i ksiondz kardynalne NIC. Tylko żłób był niewidoczny. Wszystkie mendy hołubią kolędy. A najbardziej o jezusku, maryi i świętym józku. Czyli o świętej rodzinie, dlatego ta nasza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Hej koleda ! 14.12.12, 23:03 to jakiś ODPŁATEK był disiaj??????? łojezusicku!!!!!!! przegapiłem. mało ze kużden arytysta kolendy podśpiewuje, to i wypowiedziach najważniejsza RODZINA, WYGILIA, NO I PAMBÓCEK ŚWIEZO NARODZONY. usłyszało mi siem w radiu dzis że niejaka heńka bochniarz tyż tak rodzinnie wiliję spedzi. Q.U....A. rzygać sie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Hej koleda ! IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.12, 10:03 Wyłącz capslock, synu, a może ktoś ten post przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Hej koleda ! 24.12.12, 15:51 TO DLA ODMIANY TAKIE COS NA GWIAZDKE: blondi35.wrzuta.pl/audio/49A0kDnVTme/universe_jak_piotrus_pan szyja.wrzuta.pl/audio/9CZCwot1tAF/klincz_-_zobacz_gwiazda_spadla_juz. valied.wrzuta.pl/audio/1867FpVqnP8/universe_-_bajecznie_zimowa_piosenka MOZE NIE KOLEDY, ALE TEZ NASTROJOWE.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demagot Re: Hej koleda ! IP: *.pools.arcor-ip.net 25.12.12, 10:32 O brygady czerwonych kolednikow w akcji Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Hej koleda ! 25.12.12, 12:24 cóż ty bido o Chrystusowych barwach wiedzieć możesz… Odpowiedz Link Zgłoś