mariobros08 03.01.13, 12:18 Witam Szukam kogos kto odwolywal sie od decyzji w sprawie nienaleznie pobranych swiadczen rodzinnych. (chodzi mi o to jak napisac takie odwolanie). mariobros08@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scenery Re: MOPS - odwołanie 03.01.13, 12:24 Sprawa jest głośna (nie, nie Twoja akurat :) od dłuższego czasu - wystarczy poszukać w googlach wzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
mariobros08 Re: MOPS - odwołanie 03.01.13, 16:35 jakby bylo w googlach to bym tu nie pisal Owszem sa ale nie takie jak potrzebuje i to przejrzalem kilka stron Odpowiedz Link Zgłoś
mariobros08 Re: MOPS - odwołanie 03.01.13, 16:35 ale juz napisalem takze ... spoko Odpowiedz Link Zgłoś
majkaaa82 Re: MOPS - odwołanie 24.01.17, 12:55 Witam Otrzymałam dzisiaj odmowne pismo z Opieki Społecznej,zasiłek rodzinny na dziecko 7 letnie. Mąż płaci alimenty na dziecko do ręki (zawsze tak płacił) jest wyrok z sądu i pismo od matki dziecka,na które są one płacone, ale jak to Pani stwierdziła muszą być wyciągi z konta lub z poczty.Przecież to jest nasza sprawa jak płacimy alimenty,nikt nie będzie mi narzucał chodzenia na pocztę lub wymagać konta w banku (wcześniej syn świadczenie otrzymywał bez problemu). Zadzwonilam wiec do Ministerstwa i przedstawiłam sytuacje i odpowiedziano mi,że nie mają prawa odmówić mi zasiłku. Wiec moja prośba jest taka jak napisać to pismo Odpowiedz Link Zgłoś