Dodaj do ulubionych

A w łóżku licznik orgazmów

03.01.13, 17:50
z identyfikatorem ich prawdziwości.

Już tłumaczę o co chodzi.
UE pragnie zainstalować nam w samochodach po 2 kamery:

moto.wp.pl/kat,55194,title,Kamery-w-samochodach-beda-obowiazkowe,wid,15220942,wiadomosc.html
Oczywiście na nasz koszt. A ja myślę,że to nie koniec bo w kolejności czeka już licznik orgazmów z identyfikatorem ich prawdziwości. Za każdy orgazm będziemy płacili 10 Euro,a kobiety za udawany tylko 2,co i tak jest bezeceństwem,gdyż za udawany orgazm to im powinno się płacić.

Nie podejrzewałem Niemców o takie głupoty. To Chyba kryptoturcy wymyślili.
Obserwuj wątek
    • nehsa Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 19:31
      A ja coś takiego sugerowałem dawno, i uważam, że takie rejestratory powinni obligatoryjnie posiadać wszyscy przestępcy "komunikacyjni".
      Również przekraczający prędkość w terenie zabudowanym.
      To wyjątkowo pożyteczna inicjatywa, która może uratować życie tysiącom ludzi.
      A ponadto, należy jak najszybciej wziąć przykład ze Skandynawów.
      1./ Nietrzeźwy za kierownica, natychmiast rozpoczyna karę odbywania aresztu, od jednego miesiąca do trzech miesięcy.
      2./ Wysokość mandatu jest proporcjonalna do dochodów przekraczającego przepisy.

Ale w Polsce rządzą zwyrodnialcy, dlatego szkoda się "podniecać" ewentualnymi zmianami.
      Im gorzej, tym lepiej. - to jest maksyma rządzących Polską polit-potworniaków.
      • karkowiak2plus Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 19:43
        Jeśli możliwa jest rejestracja danych to wolałbym by zamiast niej odpowiednie urządzenie tak sterowało mocą silnika,by niemożliwym się stało przekraczanie prędkości.

Technicznie jest to tak samo osiągalne,a nie sprawia wrażenia totalnej inwigilacji obywatela.
        • massaranduba Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 20:15
          karkowiak2plus napisał:

> Jeśli możliwa jest rejestracja danych to wolałbym by zamiast niej odpowiednie u
          > rządzenie tak sterowało mocą silnika,by niemożliwym się stało przekraczanie prę
          > dkości.

Ci bardziej zdyscyplinowani moga skorzystac z opcji ostrzegania o przekroczeniu predkosci w nawigacji GPS.
          • Gość: rossdarty Re: A w łóżku licznik orgazmów IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.13, 20:43
            massaranduba napisała:

> Ci bardziej zdyscyplinowani moga skorzystac z opcji ostrzegania o przekroczeniu
            > predkosci w nawigacji GPS.

Masz na myśli tą panią co mówi uwaga jak zacięta płyta???
            Od dłuższego juz czasu jeżdżę z wyłączonym głosem w GPS:D
            • massaranduba Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 20:49
              Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> Masz na myśli tą panią co mówi uwaga jak zacięta płyta???

No ja akurat zmienilam sobie na pana o aksamitnym glosie ;-)

> Od dłuższego juz czasu jeżdżę z wyłączonym głosem w GPS:D

O przekroczeniu predkosci informuje sygnal dzwiekowy, niezbyt natarczywy jak na moj gust :-)
              • Gość: rossdarty Re: A w łóżku licznik orgazmów IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.13, 21:04
                To masz bardziej represyjny GPS, bo ja po wyłączeniu głosnika mam spokój i w tym spokoju mogę muzyki posłuchać:)

A tak na marginesie:
                Jak wierzyć temu urządzeniu, jeśli stojąc na betonowym nabrzeżu metr od krawędzi i półtora metra od lustra wody w Morzu Północnym to bydlę wskazuje mi 8 npm.???
                Z prędkością też może oszukiwać... lepiej wyłączyć głos, bo na co się stressować???
      • bimota Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 19:46
        > 2./ Wysokość mandatu jest proporcjonalna do dochodów przekraczającego przepisy.

POPIERAM ! BEDA MI DOPLACAC. :p
    • bimota Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 19:48
      NIECH WYMYSLAJA... MOZE W KONCU LUDZIE PRZEJRZA NA OCZY...
    • kawoosia Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 19:55
      urządzenia te miałyby zapisywać dane dotyczące prędkości pojazdu, a także obraz z dwóch kamer. Jedna z nich miałaby dawać wgląd w sytuację drogową przed samochodem, druga obserwować wnętrze kabiny pasażerskiej.
      Proszę jaki elegancki sposób na wyciągnięcie od posiadaczy aut milionów euro. Koniec z inwestowaniem w fotoradary, zrobią to producenci aut, a kasa i tak trafi tam, gdzie zawsze (...), a nam w razie wypadku odszkodowania mogą nawet nie wypłacić. Poza tym jest to daleko posunięta inwigilacja, coraz mniej jakiejkolwiek prywatności w naszym życiu. Nasze dzieci będą podglądane i fiskane na każdym kroku. Zgroza.
      • karkowiak2plus Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 20:02
        Naszym dzieciom wszczepią czipy,a wnuki się już z nimi urodzą.
        haha
        • kawoosia Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 20:06
          A w nosku mam czipy. Niech sobie zboków recydywistów czipują.
          • karkowiak2plus Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 20:09
            A skąd wiesz ,żew nosku?
            Może gdzie indziej Ci wczepili?
            • kawoosia Re: A w łóżku licznik orgazmów 03.01.13, 20:11
              No tak.... ostatnio faktycznie gorzej się czuję. To musi być szwankujący czip made in China.
    • Gość: Jojo Re: A w łóżku licznik orgazmów IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.13, 20:38
      spoko,niemiecy "politycy" tez maja swoje" odjazdy"..... tylko ze" majstrowanie" przy ulubionej "zabawce "Niemca konczy sie sie w 99% na zamiarach,przykladowo: o limicie predkosci na autostradach dyskutuja juz z 35 lat i nic sie nie zmienia.
      Kontrofensywa juz jest znaczaca i glosna:
      www.welt.de/motor/article108814877/ADAC-warnt-vor-der-Blackbox-fuers-Auto.html
    • Gość: inkwizytor Wyjdzie szydło z worka IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.01.13, 21:30
      karkowiak2plus napisał:

> A w łóżku licznik orgazmów z identyfikatorem ich prawdziwości.

I nareszcie będzie wiadomo, kto rzeczywiście prowadzi udane życie erotyczne, a kto jest erotomanem gawędziarzem:)))
      • karkowiak2plus Re: Wyjdzie szydło z worka 03.01.13, 21:47
        No wyjdzie....ale po co komu taka wiedza?
        Przecież to śmierdzi lustracją i kwitami.
        • Gość: inkwizytor Re: Wyjdzie szydło z worka IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.01.13, 21:52
          karkowiak2plus napisał:

> No wyjdzie....ale po co komu taka wiedza?

Jak to po co? Takie informacje są niezwykle cenne. I można na nich zbić fortunę.
          • karkowiak2plus Re: Wyjdzie szydło z worka 03.01.13, 22:12
            Tak , tak......a ten co się na doopie dorabia to zwykły Alfons jest.
            • Gość: inkwizytor Re: Wyjdzie szydło z worka IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.01.13, 22:56
              karkowiak2plus napisał:

> Tak , tak......a ten co się na doopie dorabia to zwykły Alfons jest.

E tam, nie doceniasz Alfonsów...
              A przecież...
              Alfons – imię męskie pochodzenia germańskiego, powstałe ze złożenia członów al „cały” oraz funs „szybki, chętny, życzliwy”. W związku z tym, imię to było uznawane za godne najwyższych członków rodu.

Więcej informacji znajdziesz tu:
              nonsensopedia.wikia.com/wiki/Alfons_%28imi%C4%99%29
              PS Karkowiak, rozchmurz się. Szalenie poważny stałeś się w 2013 r.
              • karkowiak2plus Spoko. 03.01.13, 22:59
                Już wrzucam na luz.
                Dzięki za radę.

Swoją drogą powody są...........
      • massaranduba Re: Wyjdzie szydło z worka 03.01.13, 22:25
        Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> I nareszcie będzie wiadomo, kto rzeczywiście prowadzi udane życie erotyczne, a
        > kto jest erotomanem gawędziarzem:)))

Ale najpierw trzeba by zdefiniowac co to jest udane zycie erotyczne, bo jak wiadomo jednemu marzy sie siodme niebo, a drugi zadowoli sie ochlapami .
        • karkowiak2plus Re: Wyjdzie szydło z worka 03.01.13, 22:28
          Przy okazji warto zdefiniować siódme niebo,bo ochłapy są chyba znane każdemu.
          • massaranduba Re: Wyjdzie szydło z worka 03.01.13, 22:34
            karkowiak2plus napisał:

> Przy okazji warto zdefiniować siódme niebo,bo ochłapy są chyba znane każdemu.

Przykro mi, Karkowiak, ale to nie to forum :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka