aborcjonista 12.01.13, 18:16 brakuje ci też mg 2005 i chyba rossdarty to wasze wspólne klimaty ? Jest was 5 ups jeszcze misiu1 wiec jest was 6 :) Po co sie męczycie na lewicowym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:32 Skoro założyłeś wątek personalny to dla przeciwwagi skupmy się też na Twojej osobie. Sposobem wyrażania opinii , stylem pisania i intelektem nie dorastasz Inkwizytorowi i Rosdartemu do pięt. Przerastasz ich za to redagowaniem otumaniających i bezsensownych wątków. Ps. Nie kliknę w czerwone. A Ty poprosisz Admina by wysłał Twój wątek w kosmos. Myślę,że Cię nie posłucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 18:38 Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:44 Nie za ma co....... A Abordek nie ma póki co komu podziękować. Zaraz się okaże,że znowu jest w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:49 jak narazie to w mniejszości sa wymienione osoby jest ich cala 6 ka :) twoja ocena mnie nie interesuje swoja inteligencje pokazałaś porównując Oswsiaka do Rydzyka ... nie ma o czym z toba gadac Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:55 Te Abordek.....to Ty pierwszy ich porównałeś. Czyżbyś uczynił to nieświadonie i niezamierzenie? Po mojej stronie było tylko nadanie temu właściwego kształtu. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:50 PS to nie ma admina , jeszcze sie nie zoriętowalaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:57 Coś nieklawo z Twoją oriĘtacją. Nie tylko na tej płaszczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:59 zorientowałaś ? lepiej ci ? rozumiem że jesteś jednym z tych polaczków który wytykając małay błąd ort czuje mokro w spodniach trzymając kamień w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 19:02 Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wykształcenie, o którym ty możesz tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:06 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wykształcen > ie, o którym ty możesz tylko pomarzyć. zdecyduj się kto jest selerem migreniasta czy ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 19:12 Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wyksz wykształcenie, o którym ty możesz tylko pomarzyć. > zdecyduj się kto jest selerem migreniasta czy ja Do tej pory tylko przypuszczałem żeś kretyn, teraz mam pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:22 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wyksz > wykształcenie, o którym ty możesz tylko pomarzyć. > > > zdecyduj się kto jest selerem migreniasta czy ja > > Do tej pory tylko przypuszczałem żeś kretyn, teraz mam pewność. BUJAJ SIE WARSZAWSKI LALUSIU Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:30 CAPS LOCK wyłącz z łaski swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Byki, byki, byki IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 19:00 aborcjonista napisał: > PS to nie ma admina , jeszcze sie nie zoriętowalaś ? ZORIENTOWAŁAŚ! Naucz się tej ortografii, selerze naciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:01 migreniasta napisała: > Przerastasz ich za to redagowaniem otumaniających i bezsensownych wątków. Ano , ja choć też nigdy nie bawię się w wersal . To znudzony jestem tym co tu się dzieje i aborcjonistą który bije tu kolejne rekordy siania bezsensownych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:04 a prosze bardzo , nie ma oślicy , nie bedzie i mnie .... zrzygasz sie z nudow Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:21 aborcjonista napisał: > a prosze bardzo , nie ma oślicy , nie bedzie i mnie .... > > zrzygasz sie z nudow Nudą to ty zabijasz siejąc setki niestrawnych wątków . Niczym nie rożni się to od radosnej twórczości Osioła . Wyluzuj skup się na już istniejących wątkach,nie widzisz ze wiele z twoich zaczyna się i kończy na jedyny i to twoim wpisie .Lub na 3-4 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:29 Ha ha ......na tym wątku wpisów jest znacznie więcej. Ten mu się udał! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:33 migreniasta napisała: > Ha ha ......na tym wątku wpisów jest znacznie więcej. Ten mu się udał! Nawet mnie Antyklerykała z krwi i kości ten sposób traktowania forum , wyjątkowo meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 19:44 męczy czy nie zawsze coś napiszesz :) dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 19:45 PS najmniej to 8 :) najwiecej było 200 wiec sory Odpowiedz Link Zgłoś