Dodaj do ulubionych

Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołoma ?

12.01.13, 18:16
brakuje ci też mg 2005 i chyba rossdarty to wasze wspólne klimaty ?

Jest was 5 ups jeszcze misiu1 wiec jest was 6 :)

Po co sie męczycie na lewicowym forum ?
Obserwuj wątek
    • migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:32
      Skoro założyłeś wątek personalny to dla przeciwwagi skupmy się też na Twojej osobie. Sposobem wyrażania opinii , stylem pisania i intelektem nie dorastasz Inkwizytorowi i Rosdartemu do pięt.
      Przerastasz ich za to redagowaniem otumaniających i bezsensownych wątków.

Ps.
      Nie kliknę w czerwone. A Ty poprosisz Admina by wysłał Twój wątek w kosmos.
      Myślę,że Cię nie posłucha
      • Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 18:38
        Dziekuję.
        • migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:44
          Nie za ma co.......

A Abordek nie ma póki co komu podziękować. Zaraz się okaże,że znowu jest w mniejszości.
          • aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:49
            jak narazie to w mniejszości sa wymienione osoby jest ich cala 6 ka :)

twoja ocena mnie nie interesuje swoja inteligencje pokazałaś porównując Oswsiaka do Rydzyka ...
            nie ma o czym z toba gadac
            • migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:55
              Te Abordek.....to Ty pierwszy ich porównałeś. Czyżbyś uczynił to nieświadonie i niezamierzenie?
              Po mojej stronie było tylko nadanie temu właściwego kształtu.
      • aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:50
        PS to nie ma admina , jeszcze sie nie zoriętowalaś ?
        • migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:57
          Coś nieklawo z Twoją oriĘtacją.
          Nie tylko na tej płaszczyźnie.
          • aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 18:59
            zorientowałaś ? lepiej ci ? rozumiem że jesteś jednym z tych polaczków który wytykając małay błąd ort czuje mokro w spodniach trzymając kamień w ręku
            • Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 19:02
              Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wykształcenie, o którym ty możesz tylko pomarzyć.
              • aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:06

Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wykształcen
                > ie, o którym ty możesz tylko pomarzyć.

zdecyduj się kto jest selerem migreniasta czy ja
                • Gość: inkwizytor Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 19:12
                  Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wyksz
                  wykształcenie, o którym ty możesz tylko pomarzyć.

> zdecyduj się kto jest selerem migreniasta czy ja

Do tej pory tylko przypuszczałem żeś kretyn, teraz mam pewność.
                  • aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:22
                    Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> Migreniasta, w odróżnieniu od ciebie, selerze naciowy, ma gruntowne wyksz
                    > wykształcenie, o którym ty możesz tylko pomarzyć.

>
                    > > zdecyduj się kto jest selerem migreniasta czy ja
                    >
                    > Do tej pory tylko przypuszczałem żeś kretyn, teraz mam pewność.

BUJAJ SIE WARSZAWSKI LALUSIU
                    • migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:30
                      CAPS LOCK wyłącz z łaski swojej.
        • Gość: inkwizytor Byki, byki, byki IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.01.13, 19:00
          aborcjonista napisał:

> PS to nie ma admina , jeszcze sie nie zoriętowalaś ?

ZORIENTOWAŁAŚ!
          Naucz się tej ortografii, selerze naciowy.
      • kolter-xl Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:01
        migreniasta napisała:

> Przerastasz ich za to redagowaniem otumaniających i bezsensownych wątków.

Ano , ja choć też nigdy nie bawię się w wersal . To znudzony jestem tym co tu się dzieje i aborcjonistą który bije tu kolejne rekordy siania bezsensownych wątków.
        • aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:04
          a prosze bardzo , nie ma oślicy , nie bedzie i mnie ....

zrzygasz sie z nudow
          • kolter-xl Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:21
            aborcjonista napisał:

> a prosze bardzo , nie ma oślicy , nie bedzie i mnie ....
            >
            > zrzygasz sie z nudow

Nudą to ty zabijasz siejąc setki niestrawnych wątków . Niczym nie rożni się to od radosnej twórczości Osioła . Wyluzuj skup się na już istniejących wątkach,nie widzisz ze wiele z twoich zaczyna się i kończy na jedyny i to twoim wpisie .Lub na 3-4 ??
            • migreniasta Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:29
              Ha ha ......na tym wątku wpisów jest znacznie więcej. Ten mu się udał!
              • kolter-xl Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom 12.01.13, 19:33
                migreniasta napisała:

> Ha ha ......na tym wątku wpisów jest znacznie więcej. Ten mu się udał!

Nawet mnie Antyklerykała z krwi i kości ten sposób traktowania forum , wyjątkowo meczy.
                • Gość: aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 19:44
                  męczy czy nie zawsze coś napiszesz :) dziwne
                  • Gość: aborcjonista Re: Inkwizytor płacze bo nie ma lepiana i oszołom IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 19:45
                    PS najmniej to 8 :) najwiecej było 200 wiec sory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka