Dodaj do ulubionych

Czy Grodzka jest mężczyzną?

07.02.13, 18:53
Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader, a ma waginę i piersi, to jak może być mężczyzną? Przecież decydują drugorzędowe cechy płciowe. Jak wam się urodzi dziecko, to się wpisuje jako pleć w metrykę urodzenia to, na co dziecko wygląda. Jak dzieciak ma siusiaka i wygląda na chłopca to przecież nie wymyślacie od razu, czy to może nie jest przypadkiem przerośnięta łechtaczka zamiast penisa i czy to aby nie jest dziewczynka z zespołem nadnerczowo-płciowym, nie robicie badan genetycznych, by sprawdzić, czy aby dziecko nie ma płci genetycznej przeciwnej do tej, na jaka wygląda, albo czy nie jest mozaika płciową lub hermafrodytą. Dlatego proszę bez filozofowania - Grodzka jest kobieta, bo wygląda jak kobieta, proste jak drut. Może i ona jest przeciętnie większa niż inne kobiety, ale dla mnie wygląda zdecydowanie bardziej kobieco niż Pawłowicz.

A tutaj przykład innych kobiet trans:
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3346343,2,1,trio-tra.html
Co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 19:12
      Kuwa, zejdźcie już raz z tej Grodzkiej, idźcie se do cyrku kobietę z brodą pooglądać.
      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 19:37
        yoma napisała:

> Kuwa, zejdźcie już raz z tej Grodzkiej, idźcie se do cyrku kobietę z brodą poog
        > lądać.

To do mnie?
        • yoma Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 10:45
          Owszem, między innymi.
          • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 16:34
            yoma napisała:

> Owszem, między innymi.

Ja nie traktuję transseksualistów jak kobiet z brodą w cyrku... Wiec ździebko się pomyliłaś.
            • yoma Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 17:13
              Tak? To na cholerę zakładasz setny wątek na ten sam temat?
              • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 21:57
                yoma napisała:

> Tak? To na cholerę zakładasz setny wątek na ten sam temat?

O ile oczy mnie nie mylą, to założyłem jeden jedyny watek na temat czy Grodzka jest mężczyzną.
    • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 20:13
      zaretpug napisał(a):

> Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader

Skąd wiesz, że nie ma? Dopóki nie pokaże się publicznie w bikini, możesz się tylko domyślać.

> a ma waginę i piersi

Waginy nie ma na pewno, a piersi to każdy facet ma. Czasem nawet order na piersi.
      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 20:17
        misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
        >
        > > Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader
        >
        > Skąd wiesz, że nie ma? Dopóki nie pokaże się publicznie w bikini, możesz się ty
        > lko domyślać.

Pawlowicz tez nie pokazywala sie w bikini, moze to tez mezczyzna?

> > a ma waginę i piersi
        >
        > Waginy nie ma na pewno

Jesli przeszla operacje zmiany plci (a podobno przeszla w Tajlandii), to ma sztucznie wytworzona wagine. Operacja zmiany plci z meskiej na zenska nie jest zreszta tak skomplikowana, gorzej jest w druga strone.

> a piersi to każdy facet ma. Czasem nawet order na piers
        > i.

Chcesz powiedziec, ze tez masz piersi jak Grodzka?
        • billy.the.kid Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 20:46
          łojezusicku! to musi na siedząco szczcać????
          • nehsa Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 21:22
            Płeć człowieka definiuje łańcuch genetyczny. A to jak osobnik z takimi, czy innymi deficytami cech płciowych te fakty znosi, świadczy o jakości jego człowieczeństwa.
            Im większe podporządkowanie "wymogom" płci, tym w osobniku człowieczeństwa mniej.
            A fakt współżycia płciowego jednopłciowców, jest niezaprzeczalnym dowodem ciężkiego upośledzenia psychicznego.

Ilość osób deklarujących swoją homo seksualność, powinna decydować o tym, czy jest to problem społeczny, czy problem niewielkiej grupy upośledzonych psychicznie osobników, którzy są sterowani i wykorzystywani przez wysoko ustosunkowanych homoseksualnych dewiantów, do obrony ich pozycji społecznej. Stąd "walka" o równouprawnienie m.in. związków partnerskich, itp. "bitwy".
            • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 22:00
              nehsa napisał:

...
              > A fakt współżycia płciowego jednopłciowców, jest niezaprzeczalnym dowodem ciężk
              > iego upośledzenia psychicznego.

Jestes durny jak but z lewej nogi.
              • mg2005 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 22:18
                > Jestes durny jak but z lewej nogi.

Szkoda , że swojego chamstwa nie uzasadniłeś racjonalnym argumentem...
                • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 16:36
                  mg2005 napisał:

> > Jestes durny jak but z lewej nogi.
                  >
                  > Szkoda , że swojego chamstwa nie uzasadniłeś racjonalnym argumentem...

Uzasadnieniem jest cytowana przeze mnie jego wypowiedz:
                  "> A fakt współżycia płciowego jednopłciowców, jest niezaprzeczalnym dowodem ciężk
                  > iego upośledzenia psychicznego. "
            • bling.bling Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 01:29
              co to jest to człowieczeństwo?

> A fakt współżycia płciowego jednopłciowców, jest niezaprzeczalnym dowodem ciężk
              > iego upośledzenia psychicznego.

podobnie jak jedzenie prawą ręką to dowód na ciężkie upośledzenie psychiczne.
              • nehsa Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 12.02.13, 13:28
                Blingu, czyżbyś i ty usiłował przeżywać rozkosze ze swoim łosiem?
                Tej onucy z butów się nie pytam, bo to prymityw.
          • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 18:01
            billy.the.kid napisał:

> łojezusicku! to musi na siedząco szczcać????

Moze tak wlasnie lubi?
        • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 15:51
          zaretpug napisał(a):

> Pawlowicz tez nie pokazywala sie w bikini, moze to tez mezczyzna?

Pawłowicz jest kobietą od urodzenia, więc trudno podejrzewać mistyfikację, natomiast w przypadku osobnika posługującego się dokumentami na nazwisko Anna Grodzka istnieje takie prawdopodobieństwo.

> Jesli przeszla operacje zmiany plci (a podobno przeszla w Tajlandii), to ma sztucznie
          > wytworzona wagine.

Jeśli przeszła, w co wątpię, to ma tylko dziurę imitującą waginę.

> Chcesz powiedziec, ze tez masz piersi jak Grodzka?

A gdzie ja napisałem, że "jak Grodzka"? Napisałem tylko, że każdy mężczyzna ma piersi.
          • piwi77.0 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 19:02
            misiu-1 napisał:

Napisałem tylko, że każdy mężczyzna ma piersi.

Nieprawda. Tylko ci otłuszczeni mają piersi, zadbani mają klatę.
          • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 16:48
            misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
            > Pawłowicz jest kobietą od urodzenia, więc trudno podejrzewać mistyfikację, nato
            > miast w przypadku osobnika posługującego się dokumentami na nazwisko Anna Grodz
            > ka istnieje takie prawdopodobieństwo.

Ale wyglada mniej kobieco niz Grodzka i nie zachowuje sie jak typowa kobieta. Nie wiadomo zreszta, jaka ma plec genetyczna i kim tak naprawde jest Pawlowicz. dla mnie ona jest podejrzana, a mam w takich sprawach "oko". To, co jej wpisano w rubryce "plec" przy urodzeniu jest mniej wazne.

> > Jesli przeszla operacje zmiany plci (a podobno przeszla w Tajlandii), to
            > ma sztucznie
            > > wytworzona wagine.
            >
            > Jeśli przeszła, w co wątpię, to ma tylko dziurę imitującą waginę.

To wystarcza, to jest sztucznie wytworzona wagina. Rozne n arzady sie odtwarza, czasem przelyk np. po oparzeniu, czasem szczeke po zlamaniu albo zniszczeniu przez nowotwor.

> > Chcesz powiedziec, ze tez masz piersi jak Grodzka?
            >
            > A gdzie ja napisałem, że "jak Grodzka"? Napisałem tylko, że każdy mężczyzna ma
            > piersi.

Hmm... Mezczyzna ma raczej tylko brodawki, nie piersi. Jak ma piersi to raczej juz klasyfikuje sie jako shemale, a nie pod mezczyzna. Przyklad:
            pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Shemale.png&filetimestamp=20081016082730
            • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 23:22
              zaretpug napisał(a):

> Ale wyglada mniej kobieco niz Grodzka

Wishful thinking.

> To wystarcza, to jest sztucznie wytworzona wagina. Rozne n arzady sie odtwarza

Owszem. Ale nikt nie twierdzi, że proteza jest nogą.

> Hmm... Mezczyzna ma raczej tylko brodawki, nie piersi.

Brak znajomości anatomii?
              www.nhs.uk/translationpolish/Documents/Cancer_of_the_breast_male_Polish_FINAL.pdf
              • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 10.02.13, 18:38
                misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
                >
                > > Ale wyglada mniej kobieco niz Grodzka
                >
                > Wishful thinking.

Tu nie o zadne "thinking" chodzi, tylko o wyglad. Pawlowicz ma w swoim zachowaniu i mimice cos niekobiecego, cos takiego zdecydowanie meskiego, taka niekobieca zawzietosc i ostra mimike. Mnie ona w ogole nie pociaga jako kobieta. W Grodzkiej widze wiecej kobiecego ciepla.

> > To wystarcza, to jest sztucznie wytworzona wagina. Rozne n arzady sie odt
                > warza
                >
                > Owszem. Ale nikt nie twierdzi, że proteza jest nogą.

Proteza dla tego człowieka jest nogą.

> > Hmm... Mezczyzna ma raczej tylko brodawki, nie piersi.
                >
                > Brak znajomości anatomii?
                > www.nhs.uk/translationpolish/Documents/Cancer_of_the_breast_male_Polish_FINAL.pdf

Nie wiem, jak mowie "piersi" to nie mam na mysli meskiego torsu, lecz kobiecy biust. W medycynie w jezyku polskim nie ma poza tym pojecia "rak piersi" (tak mowia laicy), jest "rak sutka" albo "rak gruczolu sutkowego".
                • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 10.02.13, 20:59
                  zaretpug napisał(a):

> Tu nie o zadne "thinking" chodzi, tylko o wyglad. Pawlowicz ma w swoim zachowan
                  > iu i mimice cos niekobiecego, cos takiego zdecydowanie meskiego, taka niekobiec
                  > a zawzietosc i ostra mimike. Mnie ona w ogole nie pociaga jako kobieta. W Grodz
                  > kiej widze wiecej kobiecego ciepla.

Widzisz to, co chcesz widzieć. Dlatego napisałem - wishful thinking.

> Proteza dla tego człowieka jest nogą.

Dla niektórych własna ręka jest żoną. Co z tego. Proteza to nie noga.

> Nie wiem, jak mowie "piersi" to nie mam na mysli meskiego torsu, lecz kobiecy biust.

Niezależnie od tego, co masz na myśli, mężczyźni mają piersi.

> W medycynie w jezyku polskim nie ma poza tym pojecia "rak piersi" (tak mowia laicy), jest
                  > "rak sutka" albo "rak gruczolu sutkowego".

To bez znaczenia.
                  • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 12.02.13, 21:17
                    misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
                    >
                    > > Tu nie o zadne "thinking" chodzi, tylko o wyglad. Pawlowicz ma w swoim za
                    > chowan
                    > > iu i mimice cos niekobiecego, cos takiego zdecydowanie meskiego, taka nie
                    > kobiec
                    > > a zawzietosc i ostra mimike. Mnie ona w ogole nie pociaga jako kobieta. W
                    > Grodz
                    > > kiej widze wiecej kobiecego ciepla.
                    >
                    > Widzisz to, co chcesz widzieć. Dlatego napisałem - wishful thinking.

Ja to widze niezaleznie od tego, czy chce to widziec, czy nie.

> > Proteza dla tego człowieka jest nogą.
                    >
                    > Dla niektórych własna ręka jest żoną. Co z tego. Proteza to nie noga.

Ręka zoną? Sprowadzasz żonę tylko do maszynki do onanizowania cie? Ladnie ładnie. Proteza jest jak najbardziej nogą.

> > Nie wiem, jak mowie "piersi" to nie mam na mysli meskiego torsu, lecz kob
                    > iecy biust.
                    >
                    > Niezależnie od tego, co masz na myśli, mężczyźni mają piersi.

Tacy jak najbardziej maja piersi:
                    Czy podobają ci się?

> > W medycynie w jezyku polskim nie ma poza tym pojecia "rak piersi" (tak mo
                    > wia laicy), jest
                    > > "rak sutka" albo "rak gruczolu sutkowego".
                    >
                    > To bez znaczenia.

To po co przywołujesz przykład bez znaczenia?

>
                    >
                    >
                    • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 12.02.13, 21:37
                      zaretpug napisał(a):

> Ja to widze niezaleznie od tego, czy chce to widziec, czy nie.

Ależ jak najbardziej zależnie. Chcesz widzieć w osobie posługującej się dokumentami wystawionymi na nazwisko Anna Grodzka kobietę, bo inny widok powodowałby dysonans poznawczy, więc ją widzisz.

> Ręka zoną?

Proteza nogą?

> Proteza jest jak najbardziej nogą.

Proteza jest protezą, a nie nogą.

> Tacy jak najbardziej maja piersi:
                      > rel="nofollow">fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3346343,2,1,trio-tra.html
                      > Czy podobają ci się?

Ja nie piszę o silikonowych protezach, tylko o normalnej anatomii człowieka.

> To po co przywołujesz przykład bez znaczenia?

Bez znaczenia nie jest przykład. Bez znaczenia jest medyczna nomenklatura charakterystyczna dla języka polskiego.
                      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 12.02.13, 22:03
                        misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
                        >
                        > > Ja to widze niezaleznie od tego, czy chce to widziec, czy nie.
                        >
                        > Ależ jak najbardziej zależnie. Chcesz widzieć w osobie posługującej się dokumen
                        > tami wystawionymi na nazwisko Anna Grodzka kobietę, bo inny widok powodowałby d
                        > ysonans poznawczy, więc ją widzisz.

> Proteza jest protezą, a nie nogą.

Moze byc nawet ladniejsza niz noga.

> > Tacy jak najbardziej maja piersi:
                        > > rel="nofollow">fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3346343,2,1,trio-tra.html
                        > > Czy podobają ci się?
                        >
                        > Ja nie piszę o silikonowych protezach, tylko o normalnej anatomii człowieka.

Skąd wiesz, ze to silikony?

> > To po co przywołujesz przykład bez znaczenia?
                        >
                        > Bez znaczenia nie jest przykład. Bez znaczenia jest medyczna nomenklatura chara
                        > kterystyczna dla języka polskiego.

To po co ją przywołujesz, skoro jest bez znaczenia?
                        • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 13.02.13, 10:03
                          zaretpug napisał(a):

> Moze byc nawet ladniejsza niz noga.

A gumowy sobowtór może być ładniejszy od samego palikota. Ale to nie palikot.

> Skąd wiesz, ze to silikony?

Bo to widać na pierwszy rzut oka.

> To po co ją przywołujesz, skoro jest bez znaczenia?

Nie ja, tylko ty przywołałeś kwestię nomenklatury. Ja pokazałem ci dowód na to, że mężczyźni maja piersi. Bo gdyby nie mieli, nie mogliby zachorować na raka piersi. Nadążasz, czy narysować?
                          • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 18.02.13, 00:51
                            misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
                            >
                            > > Moze byc nawet ladniejsza niz noga.
                            >
                            > A gumowy sobowtór może być ładniejszy od samego palikota. Ale to nie palikot.

I to dowod na to, ze Grodzka nie jest kobieta? Przeciez w dowodzie osobistym ma wpisane "kobieta". Plec nie jest gumowym sobowtorem.

> > Skąd wiesz, ze to silikony?
                            >
                            > Bo to widać na pierwszy rzut oka.

E tam, rownie dobrze moze byc efekt hormonow. Chcesz powiedziec, ze urodzona kobieta po wszczepieniu silikonow tez przestaje byc kobieta?

> > To po co ją przywołujesz, skoro jest bez znaczenia?
                            >
                            > Nie ja, tylko ty przywołałeś kwestię nomenklatury. Ja pokazałem ci dowód na to,
                            > że mężczyźni maja piersi. Bo gdyby nie mieli, nie mogliby zachorować na raka p
                            > iersi. Nadążasz, czy narysować?

No i wlasnie mezczyzni nie maja raka piersi i miec go nie moga z definicji. Moga miec raka sutka.
                            • misiu-1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 18.02.13, 09:05
                              zaretpug napisał(a):

> I to dowod na to, ze Grodzka nie jest kobieta?

A to, że proteza może być ładniejsza niż noga jest dowodem, że Grodzka jest kobietą?>

> Przeciez w dowodzie osobistym ma wpisane "kobieta".

W dowodzie osobistym różne rzeczy mogą być wpisane, bo, jak już wspomniałem, papier jest cierpliwy.

> E tam, rownie dobrze moze byc efekt hormonow. Chcesz powiedziec, ze urodzona kobieta po
                              > wszczepieniu silikonow tez przestaje byc kobieta?

Kobieta po wszczepieniu silikonów nie przestaje być kobietą, a mężczyzna mężczyzną.

> No i wlasnie mezczyzni nie maja raka piersi i miec go nie moga z definicji. Moga miec raka
                              > sutka.

ROTFL
                              Wiesz, co to są SYNONIMY, synku? Synonimy to różne słowa oznaczające to samo. rak piersi i rak sutka to to samo. Nadążasz?
      • 33qq Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 10.02.13, 18:45
        ja zakładam,że misiu nie ma mózgu, nie tylko daje na to dowody na forum, ale też go nigdzie nie pokazał
    • matylda1001 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 07.02.13, 22:34
      Kuźwa! Zwariować przyjdzie! Jak nie sraczka, to ból zębów. Jak nie Smoleńsk, to Grodzka!
      • kora3 No, a Pawłowicz mogłaby się juz pogodzić 08.02.13, 17:03
        ze się Grodzka na kobitę przerobila z chłopa i kolejnego do ewentualnej wyrywki mniej. Trza sobie popatrzeć na siebie i zastanowić się: dlaczego jej nie chcą, a nie szukać winnych wśród takich, co się czują kobietą. :)
        • purchawkapuknieta Re: No, a Pawłowicz mogłaby się juz pogodzić 08.02.13, 18:26
          a uwazasz skarbie, ze po tym tekście różnisz sie czymś od Pawlowicz? Słusznie! Różnisz, boś szmatka jest anonimowa a pospolita, co to projekcje swoich fobii na Pawłowicz przekłada :)
          • kora3 Szmatką możesz nazywać swoją mamusię:) 08.02.13, 18:44
            a ja się od pani Pawłowicz różnię bardzo i bardzo się z tego ciesze :)
            • purchawkapuknieta od mojej mamusi sie odpi**dol 09.02.13, 15:35
              guptasku

> a ja się od pani Pawłowicz różnię bardzo i bardzo się z tego ciesze :)

powtarzaj sobie, powtarzaj, to w tym przeświadczeniu zemrzesz szczęśliwa.
              • kora3 A Ty ode mnie :) 09.02.13, 17:40
                Nie śpieszy mi się umierać, ale być kimś rodzaju pani Pawłowicz ( i Ciebie) tym bardziej :)
              • grzech_o_1 Cześć Karakanku. Nie denerwuj się tak. Zima 09.02.13, 18:45
                piękna, ostatnia sobota karnawału. Kasa ze Brukselki wali, aże nas pewnie zatopi! Zyć nie umierać!:)
                Ko uturlała z Guciem bałwanka?

Ale mam Karakanku inny biznes. Pytanie.
                Znasz Karzła żoliborskiego? Taka ksywa z Onetu. Mój wiek. Prawie.

Pozdrowionka Serduszka. Trzymajcie się.:)
        • piwi77.0 Re: No, a Pawłowicz mogłaby się juz pogodzić 08.02.13, 18:56
          kora3 napisała:

ze się Grodzka na kobitę przerobila z chłopa i kolejnego do ewentualnej wyrywki mniej. Trza sobie popatrzeć na siebie i zastanowić się: dlaczego jej nie chcą, a nie szukać winnych wśród takich, co się czują kobietą. :)

Chyba trafiłaś w sedno. Podoba mi się.
      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 22:02
        matylda1001 napisała:

> Kuźwa! Zwariować przyjdzie! Jak nie sraczka, to ból zębów. Jak nie Smoleńsk, t
        > o Grodzka!

Wariuj, wolno ci. Albo zaloz swoj watek o ty, co zjesc na obiad jutro.
        • matylda1001 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 00:50
          zaretpug napisał(a):

> matylda1001 napisała:
          >
          > > Kuźwa! Zwariować przyjdzie! Jak nie sraczka, to ból zębów. Jak nie Smole
          > ńsk, t
          > > o Grodzka!
          >
          > Wariuj, wolno ci. Albo zaloz swoj watek o ty, co zjesc na obiad jutro.

A jak otworzę lodówkę, to Grodzka z niej nie wyskoczy?
          • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 16:49
            matylda1001 napisała:

> zaretpug napisał(a):
            >
            > > matylda1001 napisała:
            > >
            > > > Kuźwa! Zwariować przyjdzie! Jak nie sraczka, to ból zębów. Jak nie
            > Smole
            > > ńsk, t
            > > > o Grodzka!
            > >
            > > Wariuj, wolno ci. Albo zaloz swoj watek o ty, co zjesc na obiad jutro.
            >

>
            > A jak otworzę lodówkę, to Grodzka z niej nie wyskoczy?

Masz fantazje z Grodzką? :)
            • matylda1001 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 17:35
              zaretpug napisał(a):

> Masz fantazje z Grodzką? :) <

Wręcz przeciwnie :) Zupełnie mnie nie interesuje czy Anna Grodzka nosi damskie stringi, czy męskie slipy z rozpierdaczkiem. Dla mnie liczy się to, co ma w mózgu i co jest w stanie zrobić dobrego, skoro już zajęła się polityką. Ale są tacy, co muszą mieć fantazje... zakładają kolejne wątki, bawią się żywym człowiekiem jak marionetką. Czy założycielem będzie Mg, czy Zaretpug, zawsze jest to jednakowo niesmaczne. No i nudne. Odbija się jak Smoleńsk bo już tego za dużo. Możesz sobie oszczędzić na przyszłość kąśliwych uwag pod moim adresem, bo na mnie to wrażenia nie robi. Serdecznie pozdrawiam :)
              • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 21:59
                matylda1001 napisała:

> zaretpug napisał(a):
                >
                > > Masz fantazje z Grodzką? :) <
                >
                > Wręcz przeciwnie :) Zupełnie mnie nie interesuje czy Anna Grodzka nosi damskie
                > stringi, czy męskie slipy z rozpierdaczkiem. Dla mnie liczy się to, co ma w móz
                > gu i co jest w stanie zrobić dobrego, skoro już zajęła się polityką. Ale są tac
                > y, co muszą mieć fantazje... zakładają kolejne wątki, bawią się żywym człowieki
                > em jak marionetką. Czy założycielem będzie Mg, czy Zaretpug, zawsze jest to jed
                > nakowo niesmaczne. No i nudne. Odbija się jak Smoleńsk bo już tego za dużo. Moż
                > esz sobie oszczędzić na przyszłość kąśliwych uwag pod moim adresem, bo na mnie
                > to wrażenia nie robi. Serdecznie pozdrawiam :)

Zalozylem watek dlatego, ze w wielu poprzednich watkach opluwa sie Grodzka ze niby nie jest kobieta. Pytam wiec retorycznie, czy jest mezczyzna, i dowodze, ze nie.
                • matylda1001 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 23:55
                  zaretpug napisał(a):

>Zalozylem watek dlatego, ze w wielu poprzednich watkach opluwa sie Grodzka ze niby nie jest kobieta. Pytam wiec retorycznie, czy jest mezczyzna, i dowodze, ze nie. <

Od pierwszego posta rozumiem Twoje intencje, i zapewniam Cię, że nie tędy droga. Ci, co rozumieli, że jest kobietą, rozumieją nadal. Ci, którzy nie wiedzieli, a zechcieli się dowiedzieć - już wiedzą, a takiemu Mg, na przykład, nie wytłumaczysz nawet kijem, bo on nie chce zrozumieć.
                  • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 10.02.13, 18:25
                    matylda1001 napisała:

> zaretpug napisał(a):
                    >
                    > >Zalozylem watek dlatego, ze w wielu poprzednich watkach opluwa sie Grodzka
                    > ze niby nie jest kobieta. Pytam wiec retorycznie, czy jest mezczyzna, i dowodz
                    > e, ze nie. <
                    >
                    > Od pierwszego posta rozumiem Twoje intencje, i zapewniam Cię, że nie tędy droga
                    > . Ci, co rozumieli, że jest kobietą, rozumieją nadal.

O tych nie chodzi.

> Ci, którzy nie wiedzieli,
                    > a zechcieli się dowiedzieć - już wiedzą, a takiemu Mg, na przykład, nie wytłu
                    > maczysz nawet kijem, bo on nie chce zrozumieć.

Kijem można zdziałać więcej niż ci się wydaje :)
    • piwi77.0 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 18:54
      Co mnie obchodzi co Grodzka ma w majtkach, nie podnieca mnie to, bo już wszystko widziałem, jest babą bo tak chce (w tym punkcie nie rozumiem jej wcale) i kropka.
      • nehsa Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 20:27
        Deficyt, lub stan penisa w stanie szczątkowym, uzasadnia dążenie do zmiany płci.
    • bimota Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 19:28
      A JAKIE MA PREFERENCJE... ?
      • kora3 A co Cię to obchodzi? 08.02.13, 19:44
        Do czego ci ta wiedza jest potrzebna?
        • sibeliuss Re: A co Cię to obchodzi? 07.03.13, 11:53
          To samo pomyślałem.
      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 00:39
        bimota napisał:

> A JAKIE MA PREFERENCJE... ?

A to nie ma nic do plci...
        • bimota Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 15:59
          CZYLI CALKIEM PRZYPADKOWO ZDECYDOWANA WIESZOSC LUDZI MA POCIAG DO PLCI PRZECIWNEJ...
          • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 17:02
            bimota napisał:

> CZYLI CALKIEM PRZYPADKOWO ZDECYDOWANA WIESZOSC LUDZI MA POCIAG DO PLCI PRZECIWN
            > EJ...

No, jest statystyczna zaleznosc owszem... To chyba oczywiste?
            • Gość: BIMOTA Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.13, 19:01
              JAK OCZYWISTE, SKORO "NIE MA ZWIAZKU"...
              • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 22:00
                Gość portalu: BIMOTA napisał(a):

> JAK OCZYWISTE, SKORO "NIE MA ZWIAZKU"...

Hmm... Widze, ze nie widzimy roznocy miedzy statystyczna zaleznoscia, a zwiazkiem...
                • bimota Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 22:51
                  WIDZE, ZE ZABRAKLO "ARGUMENTOW"...
                  • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 10.02.13, 18:23
                    bimota napisał:

> WIDZE, ZE ZABRAKLO "ARGUMENTOW"...

Argumentów na co?
    • mg2005 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.02.13, 22:15
      zaretpug napisał(a):

> Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader, a ma waginę i piersi, to jak może by
      > ć mężczyzną? Przecież decydują drugorzędowe cechy płciowe. Jak wam się urodzi d
      > ziecko, to się wpisuje jako pleć w metrykę urodzenia to, na co dziecko wygląda.

Sam sobie zaprzeczyłeś - "Grodzka" urodziła się z 'ptaszkiem' :)

Grodzka jest kobieta, bo wygląda jak kobiet
      > a, proste jak drut.

Jeśli upodobni się do ptaka - będzie ptakiem ?...
      forum.gazeta.pl/forum/w,29,142313710,142313710,Ptasiek_Grodzka.html
      • zaretpug ptak bez przeróbek 09.02.13, 17:06
        mg2005 napisał:

> zaretpug napisał(a):
        >
        > > Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader, a ma waginę i piersi, to jak m
        > oże by
        > > ć mężczyzną? Przecież decydują drugorzędowe cechy płciowe. Jak wam się ur
        > odzi d
        > > ziecko, to się wpisuje jako pleć w metrykę urodzenia to, na co dziecko wy
        > gląda.
        >
        > Sam sobie zaprzeczyłeś - "Grodzka" urodziła się z 'ptaszkiem' :)

Ale go juz nie ma...

> Grodzka jest kobieta, bo wygląda jak kobiet
        > > a, proste jak drut.
        >
        > Jeśli upodobni się do ptaka - będzie ptakiem ?...

Myślę, ze jeśli ci sie przyszyje dziob, przerobi rece na skrzydła, wsadzi w dupkę pióra, i nauczy znoszenia jajek, to tak, będziesz ptakiem. Chyba ze masz na myśli tego ptaka spomiędzy nóg, niewykluczone, ze takim ptakiem to juz jestes i to bez zadnych przerobek! ;)

> forum.gazeta.pl/forum/w,29,142313710,142313710,Ptasiek_Grodzka.html
        • misiu-1 Re: ptak bez przeróbek 09.02.13, 23:29
          zaretpug napisał(a):

> Myślę, ze jeśli ci sie przyszyje dziob, przerobi rece na skrzydła, wsadzi w dupkę pióra, i
          > nauczy znoszenia jajek, to tak, będziesz ptakiem.

Łysenko znalazł sobie epigonów. Kto by pomyślał.
        • matylda1001 Re: ptak bez przeróbek 10.02.13, 00:03
          zaretpug napisał(a):

>wsadzi w dupkę pióra<

Swoją drogą Miligrama z piórami w dupce to bym chętnie zobaczyła :))
          • zaretpug Re: ptak bez przeróbek 10.02.13, 18:41
            matylda1001 napisała:

> zaretpug napisał(a):
            >
            > >wsadzi w dupkę pióra<
            >
            > Swoją drogą Miligrama z piórami w dupce to bym chętnie zobaczyła :))

Ja bym wolal zobaczyc (przeczytac) go z olejem w glowie, bo tego brakuje mu chyba bardziej niz tych piorek w dupce.
    • bling.bling Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 01:31
      a co preferujesz? No i co to znaczy być mężczyzną/kobietą?
      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 09.02.13, 17:09
        bling.bling napisał:

> a co preferujesz? No i co to znaczy być mężczyzną/kobietą?

Ja preferuje kobiety, ale mam slabosc do trans, np. takich:
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3346343,2,1,trio-tra.htmlsuper!
    • Gość: Magnus Jak przez wypadek stracisz penisa i jadra to IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.13, 11:00
      automatycznie jestes kobieta?Hhahah.
      Oglupiale nastolatki tna sobie rece,zeby ulzyc swoim psychicznym problemom.Ten facet poszedl dalej i sobie obcial penisa.Chyba nie bez pwoodu tej operacji nie zrobiono w Polsce i Europie.Najwidoczniej tutaj zaden lekarz sie podjal tego, bo nie widzial wskazan.A moze Pan Grodzki testow psychologicznych koniecznych to oficjalnej zmiany plci nie przeszedl i dlatego uciekl do Azji,zeby tam to zrobic.
      • zaretpug a jak nie przez wypadek? 09.02.13, 17:32
        Gość portalu: Magnus napisał(a):

> automatycznie jestes kobieta?Hhahah.

a jak nie przez wypadek?

> Oglupiale nastolatki tna sobie rece,zeby ulzyc swoim psychicznym problemom.Ten
        > facet poszedl dalej i sobie obcial penisa.Chyba nie bez pwoodu tej operacji nie
        > zrobiono w Polsce i Europie.
        > Najwidoczniej tutaj zaden lekarz sie podjal tego,

W Europie wykonuje sie sporo takich operacji. W Polsce sa bardzo dlugie kolejki na NFZ, nawet kilkuletnie. A prywatnie operacja jest w Europie bardzo droga.

> bo nie widzial wskazan.A moze Pan Grodzki testow psychologicznych koniecznych t
        > o oficjalnej zmiany plci nie przeszedl i dlatego uciekl do Azji,zeby tam to zro
        > bic.

W Tajlandii taka operacje robi sie najczesciej z dwoch powodow:
        - finansowych (operacja prywatnie jest duzo tansza)
        - kolejkowych (nie ma kolejki jesli operacje robi sie prywatnie)
      • misiu-1 Re: Jak przez wypadek stracisz penisa i jadra to 09.02.13, 23:25
        > Ten facet poszedl dalej i sobie obcial penisa

Wcale nie wiadomo, czy faktycznie obciął. Ktoś widział, że ma obcięte? Ja sądzę, że to zwykła mistyfikacja.
        • zaretpug Re: Jak przez wypadek stracisz penisa i jadra to 10.02.13, 18:21
          misiu-1 napisał:

> > Ten facet poszedl dalej i sobie obcial penisa
          >
          > Wcale nie wiadomo, czy faktycznie obciął. Ktoś widział, że ma obcięte? Ja sądzę
          > , że to zwykła mistyfikacja.
          >

W Polsce chyba nie można zmienić płci sądownie jesli narządy płciowe zewnętrzne nie zostały skorygowane chirurgicznie. W niektórych krajach wolno, tzn. tzw. shemales (osobnicy z męskim przyrodzeniem, ale o kobiecych kształtach i z kobiecymi piersiami) mogą zmienić sobie sądownie pleć z męskiej na żeńską bez konieczności operacji, ale Polska chyba na to nie pozwala.
          Tu masz obrazek:
          pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Shemale.png&filetimestamp=20081016082730
          Nie wszyscy transseksualisci zycza sobie pelnej zmiany plci przez operacje, niektorzy wola byc shemales. Wielu mezczyzn lubi zreszta shemales, zobacz tu:
          czy nie podoba ci się ten obrazek? Czy ci ludzie powinni mieć w paszporcie napisane: mężczyzna?
          • misiu-1 Re: Jak przez wypadek stracisz penisa i jadra to 10.02.13, 20:54
            zaretpug napisał(a):

> W Polsce chyba nie można zmienić płci sądownie jesli narządy płciowe zewnętrzne
            > nie zostały skorygowane chirurgicznie.

Jestem pewny, że sędzia na rozprawie nie ogląda narządów powoda, zadowalając się obejrzeniem papierów. A papier jest cierpliwy.
            • zaretpug Re: Jak przez wypadek stracisz penisa i jadra to 11.02.13, 20:47
              misiu-1 napisał:

> zaretpug napisał(a):
              >
              > > W Polsce chyba nie można zmienić płci sądownie jesli narządy płciowe zewn
              > ętrzne
              > > nie zostały skorygowane chirurgicznie.
              >
              > Jestem pewny, że sędzia na rozprawie nie ogląda narządów powoda, zadowalając si
              > ę obejrzeniem papierów. A papier jest cierpliwy.

Oczywiscie, ze nie. Jesli ktos sobie zalatwi na lewo zaswiadczenie o przebyciu operacji zmiany plci to sad zmieni plec. Ale bedzie to oszustwo, czyli decyzja sadu bedzie niewazna.
              Czy podobaja ci sie te panie:
              ?
      • zaretpug to wtedy jesteś prawdziwym mężczyzną? :) 10.02.13, 18:02
      • mg2005 Re: Jak przez wypadek stracisz penisa i jadra to 10.03.13, 20:05
        > automatycznie jestes kobieta?Hhahah.

O , właśnie : jaką płeć ma taki osobnik ? :)

>psychologicznych koniecznych t
        > o oficjalnej zmiany plci

Czy taki test może określić płeć ?...

• katrina_bush Grodzka to widac typowy polski mezczyzna ?! 10.02.13, 18:44
      Grodzka to widac typowy polski mezczyzna ?!

bez jaj :DDD

podlug prawicowych intelektualistow o rodowodzie kolchozowo-parafialnym

p. s.
      a fenomen transseksualizmu nie jest jeszcze do konca wyjasniony, wiadomo tyko, ze hormony (a nie chromosomy !) odgrywaju decydujaca role w rozwoju mozgu i wszelakich narzadow plciowych
      • zaretpug Re: Grodzka to widac typowy polski mezczyzna ?! 10.02.13, 18:52
        katrina_bush napisała:

> Grodzka to widac typowy polski mezczyzna ?!
        >
        > bez jaj :DDD

:)

> podlug prawicowych intelektualistow o rodowodzie kolchozowo-parafialnym
        >
        > p. s.
        > a fenomen transseksualizmu nie jest jeszcze do konca wyjasniony, wiadomo tyko,
        > ze hormony (a nie chromosomy !) odgrywaju decydujaca role w rozwoju mozgu i wsz
        > elakich narzadow plciowych

Sa rozne rodzaje transplciowosci.
    • damakier1 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 18.02.13, 13:47
      zaretpug napisał(a): nt

A kim jest zaretpug, skoro problem występowania bądź braku penisa lub łechtaczki w cudzych majtkach tak bardzo go kręci, że aż musi z tym latać po forach?
      • billy.the.kid Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 18.02.13, 15:15

• zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 18.02.13, 17:32
        damakier1 napisała:

> zaretpug napisał(a): nt
        >
        > A kim jest zaretpug, skoro problem występowania bądź braku penisa lub łechtaczk
        > i w cudzych majtkach tak bardzo go kręci, że aż musi z tym latać po forach?

Nie tyle kreci co zdumiewa. A zdumiewa nie to, co kto ma w majtkach, ile to, ze ktoś, kto jest kobietą, nazywany jest przez niektórych mężczyzną.
    • tube-roza Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 06.03.13, 18:58
      cóż, o gustach się nie dyskutuje, jeśli Grodzka ci się podoba umów się z nią do kina - brrrr!!!
      • zaretpug Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.03.13, 19:47
        tube-roza napisała:

> cóż, o gustach się nie dyskutuje, jeśli Grodzka ci się podoba umów się z nią do
        > kina - brrrr!!!

Prawo do istnienia maja tylko ci, którzy ci się podobają? Mnie się wiele osób podoba i wiele nie podoba, pod rożnymi względami, i co z tego? Podobanie się czy niepodobanie się nie ma tu nic do rzeczy.
    • mg2005 Re: Czy Grodzka jest mężczyzną? 08.03.13, 18:38
      zaretpug napisał(a):

> Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader, a ma waginę i piersi, to jak może by
      > ć mężczyzną?

Gdyby przyszyła sobie dziób i skrzydła , to byłaby ptakiem ?... :)
      • zaretpug Być ptakiem 08.03.13, 19:56
        mg2005 napisał:

> zaretpug napisał(a):
        >
        > > Skoro Grodzka nie ma ani penisa ani jader, a ma waginę i piersi, to jak m
        > oże by
        > > ć mężczyzną?
        >
        > Gdyby przyszyła sobie dziób i skrzydła , to byłaby ptakiem ?... :)

Ty tez! Gdybyś przyszył sobie dziób i skrzydła, włożył piórka w dupkę i siedział na jajkach byłbyś ptakiem! Teraz może tez nim jesteś, ale takim jakiego Grodzka wcześniej miała miedzy nogami :)
        • mg2005 Re: Być ptakiem 09.03.13, 15:10
          zaretpug napisał(a):

> mg2005 napisał:

> > Gdyby przyszyła sobie dziób i skrzydła , to byłaby ptakiem ?... :)
          >
          > Ty tez!

Acha , czyli jeśli przyszyjesz sobie skrzydła , to będziesz ptakiem :) Lecz się na nogi (bo na głowę za późno...) ! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka