Dodaj do ulubionych

Twój pies, Twoja kupa...

18.07.04, 09:31
Osobiście strasznie przeszkadza mi to że w Polsce nie ma nakazu sprzątania po psach. Wiem, że właściciele psów odbierają tego typu akcje jako hańbiące i nie wyobrażają sobie jak można sprzątać kupy psów z trawników.
Ano można, bo ciekawy jestem czy gdy pies narobi w domu to właściciel(ka) też nie sprząta. I prosze mi nie mówić, że w domu to coś innego bo mi na dworze śmierdzi tak samo a i prawdopodobieństwo, że sie wdepnie jest duże (nie mówiąc już o tym jak to wygląda). Szczególnie dokuczliwe jest to we wiosnę kiedy topnieje śnieg, odkrywając wszystkie te dobrodziejstwa i poprostu nie idzie wytrzymać.

Co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • mamerth Re: Twój pies, Twoja kupa... 18.07.04, 09:34
      Dla nie uświadomionych, wcale nie jestem fantastą...

animalia.pl/produkt.php?kat=157&id=2354
      animalia.pl/produkt.php?kat=157&id=2355
      • Gość: bibliotekarka Re: Twój pies, Twoja kupa... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.04, 17:44
        Rownie mocno mnie to drazni, jak Was... Przeciez to jest ewidentny BRAK
        KULTURY!!!! To tylko i wylacznie swiadczy o wlascicielu! Czesto jak widze taka
        sytuacje, to komentuje ja glosno... Ale co to da? Tutaj tylko wladze moga cos
        zrobic. Ogladaliscie `Dzien Swira`? Tam jest nawiazanie do tej sytuacji.
        Ohydaaaaaaa!!!! Dokladnie: Twoj pies, Twoja kupa.
        • dapop Re: Twój pies, Twoja kupa... 19.07.04, 11:14
          Kiedyś spotkałam się ze stwierdze3niem, że najbardziej krzyczą o sprzątanie
          psich odchodów ci, którzy nie lubią psów. Kompletna bzdura! Sama bardzo lubię
          psy i gdyby nie alergik w domu na pewno bym sobie zafundowała jakiegoś miłego
          szczeniaczka :-) Jestem jak najbardziej za sprzątaniem.
          W budynku, w którym mieszkam jest podwórko typu studnia, na które jedna z
          sąsiadek wyprowadza psa i oczywiście nie sprząta po nim. Wyrzucanie śmieci
          wieczorową porą, kiedy jest już ciemno jest bardzo ryzykowne. Wiele razy ja i
          inni sąsiedzi zwracaliśmy jej uwagę ale spływa to po niej jak przysłowiowa woda
          po kaczce. I co z taką osobą zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka