stanislaw312 20.02.13, 20:23 Dawno nie mialem seksu z babami. Mlode mnie nie chca, a starych to ja nie chce. Takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollarek Re: Brak seksu 23.02.13, 20:30 trollik.morski napisał: > Kup sobie kozę:P Są tylko owieczki: " target="_blank" rel="nofollow">www.sexshop69.pl/dmuchana-lalka-owieczki-beczaca-stella-4447z.html:> Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak seksu 24.02.13, 04:12 A nieprawda. Jest jeszcze mucząca krówka z ciaśniutkim otworkiem z tyłu. :D :D :D www.sexshop69.pl/lalka-krowy-z-otworkiem-muczaca-hh-186.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Brak seksu 24.02.13, 09:05 snajper55 napisał: > A nieprawda. Jest jeszcze mucząca krówka z ciaśniutkim otworkiem z tyłu. :D :D > :D Ooo... i wymionka można pomiętosić! Cool! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak seksu 03.03.13, 20:56 pollarek napisała: > snajper55 napisał: > > > A nieprawda. Jest jeszcze mucząca krówka z ciaśniutkim otworkiem z tyłu. > :D :D > > :D > > Ooo... i wymionka można pomiętosić! Cool! > :DD Ale nie ma baranka ani byczka! Dyskryminacja! :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Brak seksu 04.03.13, 13:17 snajper55 napisał: > Ale nie ma baranka ani byczka! Dyskryminacja! :D > > S. No to sobie poużywałam... Ty to potrafisz na ziemię osadzić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Brak seksu 20.02.13, 22:38 > Dawno nie mialem seksu z babami. Spróbuj z jedną babą. Też niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Brak seksu IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.13, 22:50 no i bije w dekiel...sperma Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 82 dni 23.02.13, 10:44 Wczoraj napalila sie na mnie ok. 45-letnia kobieta. Zbylem ja. Jestem wyposzczony seksualnie, fakt, ale nie zostane wziety glodem! Poczekam na jakis bardziej swiezy i smakowity kasek. A dzisiaj mija 82 dzien, odkad ostatni raz zakisilem ogora. Jestem cierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaretpug a z chlopami? 23.02.13, 15:32 stanislaw312 napisał: > Dawno nie mialem seksu z babami. Mlode mnie nie chca, a starych to ja nie chce. > Takie zycie. A z chlopami?? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Widać masz jakiś feler :) 23.02.13, 15:43 Bo niektórzy w 80 dni umieli swiat objechać, a ty jednej interesującej cię kobiety w 82 nie umiesz wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: Widać masz jakiś feler :) 23.02.13, 16:42 > Bo niektórzy w 80 dni umieli swiat objechać, a ty jednej interesującej cię kobi > ety w 82 nie umiesz wyrwać. Nie, zawiesilem sobie poprzeczke bardzo wysoko. W tym problem. Skonczylem w listopadzie 62 lata. Poluje na mlodki (najlepiej duzy biust) w wieku 21-27 lat. 27 lat max. To jest juz chyba ostatnie wielkie wyzwanie mojego zycia. Kobitke musze zbalamucic czarem, gadka albo doswiadczeniem. Nie moze to byc prostytutka, nie moge korzystac z pomocy znajomych. Na koniec zycia chcialbym po raz ostatni posmakowac mlodej piersi. Moglem miec wygodne zycie i uprawiac seks z paniami emerytkami albo w wieku przedemerytalnym, a nastroj sobie poprawiac mlodzienczymi wspomnieniami. Moglem. Ale co to za zycie?... Tylko mlode piersi, niczym magnes witalnosci, moga odciagnac faceta od otwartej trumny. Tylko smak mlodych piersi moze rozgarzac czlowieka na spotkanie z zimna kostucha. Tylko mlode piersi moga zamortyzować leki egzystencjonalne. Mlode piersi nie uchronia czlowieka przed smiercia, ale moga mu przywrocic mlodosc na czas milosnych figlow. Mlodosc szuka skrzydel, a starosc mlodych piersi. Bo te pierwsze sluza do szybowania, a te drugie do ladowania. Szczesliwy ten, kto ma miekkie ladowanie. Nie tylko miekkie. Bo mlode piersi sa tez niczym trampolina, ktora wybija nawet starego ponownie w przestworza. Chcialbym, aby moja historia byla inspiracja dla innych facetow. Bo jesli mnie, 62-latekowi uda sie popiescic swieze, jedrne piersi, to tym bardziej taki 50-latek, a nawet 40-latek moze pofiglowac z powabem mlodosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Widać masz jakiś feler :) 23.02.13, 16:51 roochaj stasiu na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Widać masz jakiś feler :) 23.02.13, 16:57 stanislaw312 napisał: > Tylko mlode pie > rsi, niczym magnes witalnosci, moga odciagnac faceta od otwartej trumny. Tylko > smak mlodych piersi moze rozgarzac czlowieka na spotkanie z zimna kostucha. Tyl > ko mlode piersi moga zamortyzować leki egzystencjonalne. Mlode piersi nie uchro > nia czlowieka przed smiercia, ale moga mu przywrocic mlodosc na czas milosnych > figlow. Mlodosc szuka skrzydel, a starosc mlodych piersi. Znalazłem dla ciebie młode piersi: www.e-sano.pl/produkt/filet-z-piersi-kurczaka Nie żałuj sobie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Widać masz jakiś feler :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 18:20 a te 27 lat to metrykalnie czy "na oko"? pytam bo w sumie to mnie ciekawi aspekt techniczny, że tak powiem - legitymujesz z dowodu czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: Widać masz jakiś feler :) 02.03.13, 19:05 >a te 27 lat to metrykalnie czy "na oko"? pytam bo w sumie to mnie ciekawi aspekt techniczny, że tak powiem - legitymujesz z dowodu czy jak? Mam za soba prawie piec dekad doswiadczenia w podrywie. Jesli sprytnie zadasz szereg pytan, przeplatanych z mniej istotnymi, to latwo mozna dedukcyjnie ustalic wiek kobiety. Ale mlodym i tak za bardzo nie zalezy na ukrywaniu takich tajemnic. Ze starszymi jest trudniej, bo one instynktownie robia wszystko, zeby sie zaprezentowac mlodziej i zafalszowac swoj wiek. Ale starsze mnie nie interesuja, niech sie z ich wiekiem mecza agenci ubezpieczeniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Widać masz jakiś feler :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 11:58 aha aha, już kumam; niemniej rodzi się kolejne pytanie: gdy maksymalnie kręcąca Cie kobieta, w wyniku szczwanego wypytania okaże się 33 latką na ten przykład? idziesz na to czy jednak zasada 27:D obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: Widać masz jakiś feler :) 03.03.13, 19:17 >gdy maksymalnie kręcąca Cie kobieta, w wyniku szczwanego wypytania okaże się 33 latką na ten przykład? idziesz na to czy jednak zasada 27:D obowiązuje? Przedtem 33 latka byla bardzo mile widziana. Jeszcze kilka lat temu. Nie trzeba byc geniuszem, zeby wiedziec, ze 33-latka jest milsza w dotyku niz 45 czy 55-latka na przyklad. Ale teraz jest wyjatkowa sytuacja. Przeczuwam, ze dlugo nie pozyje. Chce na koniec zaznac rozkoszy z kobieta do 27 lat. Najlepsza bylaby 21 czy 22 latka. Pisalem juz o tym. Latwiej akceptowac starosc przy boku kobiety tryskajacej mlodoscia. To jest najlepszy srodek na leki przeciw smierci. I chce tez sobie przy okazji udowodnic, ze nawet w moim wieku jestem wciaz zdolny, aby zasmakowac kobiecej mlodosci, jedrnosci i witalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak seksu 23.02.13, 16:52 stanislaw312 napisał: > Dawno nie mialem seksu z babami. Mlode mnie nie chca, a starych to ja nie chce. > Takie zycie. To może spróbuj z chłopem? Albo z owieczką? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: Brak seksu IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 23.02.13, 18:04 Zastanow sie dlaczego "mlode cie nie chca" a ty "nie chcesz starych". Moze traktujesz kobiety instrumentalnie, bez najmniejszego szacunku?. Brzmisz dosyc wulgarnie i wyglada ze fantazjujesz. Napisz ile masz lat (naprawde), a moze cos sie da z tego wywnioskowac. Na razie to sieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
massaranduba Re: Brak seksu 23.02.13, 18:40 stanislaw312 napisał: > Dawno nie mialem seksu z babami. Mlode mnie nie chca, a starych to ja nie chce. > Takie zycie. Jak nie kama440, to stanislaw312. Ciekawe, ktory z forumowiczow robi sobie jaja ? Kucharka na plebanii to tez twoje dzielo dowcipasie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak seksu 24.02.13, 04:15 massaranduba napisała: > Jak nie kama440, to stanislaw312. Ciekawe, ktory z forumowiczow robi sobie jaja? Jaja? Ty też o seksie... :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Brak seksu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.13, 23:04 A nie boisz się że możesz coś złapać?Możesz być roznosicielem chorób Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: Brak seksu 24.02.13, 00:29 >A nie boisz się że możesz coś złapać?Możesz być roznosicielem chorób Choc twoje pytane jest niegrzeczne, to odpowiem, bo nie jest ono absurdalne jak innych forumowiczow. Zawsze mam przy sobie kondoma, bo nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie zaiskrzy. Ale zdarzylo mi sie, ze gra wstepna przeistoczyla sie w namietny seks tak szybko, ze nie mialem czasu go zalozyc. Moze to sie znow zdarzyc. Ale nie boje sie, ze moge cos zlapac. Bo jesli doznam rozkoszy po raz ostatni w zyciu z piekna kobieta, to jest to cena, jaka jestem ewentualnie gotow zaplacic. Tak czy inaczej umre, my wszyscy umrzemy. Ale jesli mam zejsc z tego swiata, to pragne opuscic ten padol przez brame rozchylonych mlodych jedrnych ud. To nie ma nic wspolnego z rozwiazloscia. Gdybym byl lasy tylko na seks, tobym wynajal sobie atrakcyjna prostytutke. Mnie zalezy na podboju milosnym, zalezy mi, aby mloda piekna kobieta szczytowala przy moim uchu, zeby jej jeki byly echem swiata, ktory zamknal juz za mna wrota, a ktory wlasnie po raz ostatni uchyli szpare. Szpare, w ktorej ujrze swa mlodosc i blask dawnych acz juz zapomnianych osiagniec i triumfow. I tej oto szpary szukam, szczegolnie teraz, gdy wrota smierci juz przede mna otwarto. Juz nic nie pragne w zyciu oprocz wlasnie tego szalonego romansu. Jestem zdeterminowany jak Cortez, tylko ze on spalil swoje statki, a ja spalilem notes z numerami telefonow moich przyjaciolek-emerytek, a sam zmienilem swoj. Nie ma dla mnie odwrotu. Nie obchodza mnie zlosliwe, glupkowate komentarze, jak podejrzewam, facetow emerytow, ktorzy godza sie na seks ze swoimi rowiesniczkami. Tak, oni sa bezpieczni, im nie grozi niebezpieczny seks, nie umra na zawal serca podczas szalonego i namietnego seksu. Ale nie wiedza ci gamonie, ze prawdziwi marynarze umieraja na ocenie, a nie w kaluzach! Bede was informowal, jak sie sprawy maja. Mam nadzieje, ze pewnego dnia bede mial okazje sie pochwalic, ze moje marzenie zostalo zrealizowane. Z gory uprzedzam, ze na glupkowate i prowokacyjne komentarze czy pytania, nie bede odpowiadal. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Brak seksu 24.02.13, 02:46 Bardzo ci współczuję biedaku,ale masz juz pozamiatane---żadna młoda cie nie zechce chyba że za korzyści materialne. W tym wieku to ani seks z toba, ani przyjemność oglądania obwisłych ,męskich pośladków nie pociąga młoda kobietę. Biedny ty, oj biedny trollu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Brak seksu IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.13, 03:08 Niech żyje pokrzepianie na duchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Czyli jestes emerytem? IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 24.02.13, 02:50 Zapomnij chlopie o mlodych kobietach. One tez maja swoje marzenia ktore niestety nie sa zgodne z twoimi. A Cortez to ty nie jestes (moze awanturnik seksualny), ale to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Czyli jestes emerytem? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.13, 03:07 Potrafisz kolesia podnieść na duchu,nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Brak seksu IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.13, 03:06 Moje pytanie jest niegrzeczne ale Twoje zachowanie jest na pewno baaardzo grzeczne:)To w porządku ale ja patrzę na sex także przez pryzmat tego co można złapać od kogoś.I także przez pryzmat emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak seksu 24.02.13, 04:13 stanislaw312 napisał: > Choc twoje pytane jest niegrzeczne, to odpowiem, bo nie jest ono absurdalne jak > innych forumowiczow. Zawsze mam przy sobie kondoma, bo nigdy nie wiadomo kiedy > i gdzie zaiskrzy. Ale zdarzylo mi sie, ze gra wstepna przeistoczyla sie w nami > etny seks tak szybko, ze nie mialem czasu go zalozyc. Wiesz co, to może lepiej go nie zdejmuj? :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciec Re: Brak seksu IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 24.02.13, 05:03 > Wiesz co, to może lepiej go nie zdejmuj? :D Jak w tym motto pionierow: bud' gotov vsiegda gotov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol dziwka ci pomoze IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 10:05 dziwka jest dobra na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 A co nas obchodzą twe fantazje seksualne?:) 24.02.13, 12:25 stanislaw312 napisał: > Bede was informowal, jak sie sprawy maja. Mam nadzieje, ze pewnego dnia bede mi > al okazje sie pochwalic, ze moje marzenie zostalo zrealizowane. Z gory uprzedza > m, ze na glupkowate i prowokacyjne komentarze czy pytania, nie bede odpowiadal. My na etapie tych, co to robią, a nie marzą o tym - zacznij lepiej bloga pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: Brak seksu 02.03.13, 17:50 89 dzien bez seksu. Ale statystyki moga byc mylace, bo prawie caly tydzien stracony dla podchodow milosnych. Nagle dopadly mnie problemy zdrowotne: bolaly dziasla, dokuczal silny bol reumatyczny, wyzsze cisnienie przez dwa dni. Wczoraj obudzilem sie wolny od dolegliwosci i postanowilem nadrobic stracony czas. Poszedlem na zakupy do sklepu spozywczego, gdzie jakis czas temu wpadla mi w oko pewna urodziwa ekspedientka. Pracuje nad nia od miesiaca. Oczywiscie "pracuje" to termin roboczy, bo nie chcialem byc infantylny i pisac: "rozkochuje ja od miesiaca". Mniejsza o terminologie. Milosc nie potrzebuje precyzji slowa, ona jest najpiekniej wyrazona przy pomocy mglistych, ulotnych okreslen. Milosc to zryw ducha, a nie jakies roboty wiertnicze, ktore opisuje bezduszne slownictwo techniczne. Ela jest super dziewczyna, ma 24 lata. Energiczna, biust obfity, ale nie rozlany, jak mi sie zdaje. Dwa tygodnie temu zrobilo mi sie cieplo, jak Ela, bedac odwrocona, schylila sie po cos. Innym razem, gdy podawala mi rybe, dotknelismy sie rekami. Watpie, zeby to odbylo sie bez jej przyzwolenia. Pokochalem te jej silne dlonie, choc ta sila wzbudza we mnie tez strach, w pewnych sytuacjach bylbym zdany na jej wyczucie, na jej rozsadek i umiarkowanie. Bol i rozkosz sa sasiadmi. Uwielbiam kobiety z dlonmi chlopki. Czuje ciarki na widok dlon Eli. Takie dlonie moga w jednej chwili mrozic, a w drugiej - rozpalac do bialosci. Przypuszczam, ze do przyszlej soboty dlonie Eli oswoja moj strach, ze poczuje, ze jej sila ma w sobie ogrom destruktywnej mocy, a zarazem delikatnosci. Jestem pewien, ze jej dlonie maja sile zacisku szczek lwicy, ktore potrafia delikatnie piescic male lwiatka, ale te same szczeki potrafia rozszarpac nawet grozna bestie! To polaczenie delikatnosci i mrozacego krew w zylach okrucienstwa jest czyms, co wyjasnia moja fascynacje dlonmi Eli. Za kazdym razem, jak patrze w sklepie na jej dlonie, czuje sie jak skąpany w adrenalinie. Boje sie tego doswiadczenia, ale teskonta za nim zdaje sie przewyzszac wszystko inne. Na sama mysl o nim czuje sie mlodszy o 40 lat. Juz wkrotce zaprosze Ele na kolacje. Jestem pewien, ze nie odmowi. Czuje to. Wyczuwam jej blizej nieokreslona tesknote za niebanalna przygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Brak seksu 04.03.13, 11:05 Powodzenia życzę. Jak masz kasę to wiek nie będzie przeszkodą. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: Brak seksu 17.03.13, 22:12 [b]>Powodzenia życzę. Jak masz kasę to wiek nie będzie przeszkodą. Mylisz sie, Derff. Nie ty pierwszy, i pewnie nie ostatni w tym watku, proponujesz proste odpowiedzi na skomplikowane zagadnienia. Przyjelo sie, ze jak mloda kobieta ma romans ze starszym panem, to z powodu kasy. A to nieprawda. Malo kto bierze pod uwage, ze najwiekszym slabym punktem starszych mezczyzn jest nie wiek, a brak okazji na rozwiniecie romansu z mloda kobieta. Mlodzi mezczyzni maja kontakty z pieknymi kobietami na studiach, w pracy, w ogole jak sie jest mlodszym, to i inny rodzaj zycia towarzyskiego sie prowadzi. Emeryt nie ma tylu okazji, czesto zwyczajnie nie ma dostepu do pieknych kobiet. Dla mnie to jednak nie stanowi przeszkody. Mezczyzna, ktory pragnie rozchylic uda pieknej kobiety, powinien sie martwic nie swoim wiekiem, ale brakiem pomyslowosci, inwencji i pragnienia doznania rozkoszy. Pewnie moich rowiesnikow zainteresuje, jak ja sobie radze w wyszukiwaniu pieknych mlodych kobiet. Trzeba zaczac od tego, ze starszy pan powinien myslec jak lowca. Mowia, ze milosc jest jak wojna, ale tak naprawde milosc jest jak polowanie. Wiec pierwszym krokiem powinno byc rozpoznanie terenu lowieckiego. A wlasciwie ktory to teren jest najbardziej odpowiedni dla mnie, tu i teraz? Gdzie najlepiej zapolowac na piekna lanie zima? Przeciez nie w parku czy przy stoliku kawiarnianym na ulicy. Jest na to po prostu za zimno. Wybor terenu lowieckiego musi byc podporzadkowac prostocie, to uwaga niezwykle istotna i warto ja zapamietac. Nastepnie gdzie moge byc czesto i gdzie moja obecnosc nie bedzie wywolywala zaskoczenia? Ja wybralem sklep spozywczy. Duzo tam pieknych kobiet. Teraz - na ktorej sie skoncentrowac? Na poczatku wpadla mi w oko pewna kasjerka. Ale choc to byl esteteycznie jak najbardziej wlasciwy wybor, to jednak taktycznie byl bardzo zly. Z kasjerka ciezko nawiazac znajomosc, zawsze ktos czeka za plecami w kolejce do kasy. Dlatego pomyslalem, ze musze sie skoncentrowac na kobiecie z jakiegos dzialu. Wpadly mi w oko dwie kandydatki: jedna z cukierniczego, a druga z rybnego. Postawilem na te z rybnego. Dlaczego? Bo wydedukowalem sobie, ze jakby nia byl zainteresowany jakis kierownik albo szef, to wcale nie trafilaby do dzialu rybnego. A poza tym dzial rybny jest spokojniejszy od rybnego, mniejszy tam ruch, wiec i o spokojna rozmowe latwiej. Tak oto zaczelem pracowac na Ela. Ostatnio wyrazilem nadzieje, ze wkrotce zaliczymy pierwsza wspolna randke. Jeszcze jednak do niej nie doszlo. Dlaczego? Jak we wszystkim, takze i w milosci musi byc odpowiedni moment. A ja, mimo ze wychwytuje najdrobniejsze detale, nie pomyslalem, ze Ela moze miec slabszy okres w miesiacu i jej chwilowe rozdraznienie zapobieglo pierwszemu naszemu spotkaniu. Gdy zaczelem przygotowywac grunt pod zaproszenie jej do kawiarni, starannie, metodczynie, stala sie troche nieprzyjemna jak rozdrazniona osa. Gdy sie polapalem, ze za tym nietypowym dla niej zachowaniem stoi slabsza forma fizyczna, a i w konsekwecji - mentalna, nie zaprosilem jej oficjalnie. Dalem jej troche czasu. Ostanio nie bywalem u niej. Chce ja troche przetrzymac w w niepewnosci. Troche niepewnosci nie zaszkodzi milosci. W miedzyczasie zaczalem pracowac nad Jola. Bo czemu, jesli ma sie fantacje i wigor, nie probowac usiedlic w lozku dwoch pieknych kobiet. Dzisiaj mija 104 dzien bez seksu. Troche daje mi sie to we znaki. Ale to tez ma dobre strony. Ta niewyladowana samcza energia kumuluje sie we mnie, kipi, wrze i wybuchnie jak wulkan, gdy delikatna kobieca dlon rozepnie mi rozporek. Pracie to jedyna kladka, na ktorej na rownych prawach moze sie spotkac mlodosc ze staroscia. Dla wielu kobiet moje pracie bylo jak drabina, po ktorej wspiely sie na niebianski poziom rozkoszy. Pragne, aby mloda kobieta raz jeszcze kolysala sie na nim. Delikatnie, zmyslowo, nie za szybko, nie za wolno, na przyklad w rytmie mozartowskiej sonaty na flet KV 15. Chcialbym, aby partnerka lagodnie falowala. A potem, by jej nagle przyspieszony oddech zagluszyl mozartowska sonate, a w chwile pozniej jej spazmatyczny krzyk strescil jej cale jestestwo. A jednoczesnie przepedzil zimna Kostuche towarzyszaca mi i czekajaca na moj koniec. Szalencza milosc oczywiscie nie przepedzi Smierci, ale moze ja odstraszyc na czas jakis. A jesli w koncu nadejdzie, niech mnie zasta w mlodych ramionach, niech jej straszne oblicze zasloni przede mna jedrny i soczysty biust. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Brak seksu 18.03.13, 01:19 Co za tupet domagać sie seksu od młodej kobiety będąc zgrzybiałym starcem z............ To jest nekrofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 105 dzien bez seksu 18.03.13, 18:15 Nie pomyslalem o tym wczesniej, choc wydaje sie to byc swietnym pomyslem... Moze ktoras z forumowiczek chcialaby nawiazac ze mna przyjazn? Nie badz bierna, wyjdz przygodzie naprzeciw! Zainteresowane panie ( do 27 roku) prosze o kontakt na adres gazety. Prosze koniecznie zalaczyc zdjecie. Zarowno panny i mezatki mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw312 Re: 105 dzien bez seksu 18.03.13, 21:11 Zainteresowane panie ( do 27 roku) prosze o kontakt na adres gazety. Prosze kon > iecznie zalaczyc zdjecie. Zarowno panny i mezatki mile widziane. Dziekuje za dotychczasowy odzew. Jestem mile zaskoczony. Prosze jednak pamietac, ze prosilem o kontakt panie do 27 roku, a nie od 27. Druga sprawa. Jedna z pan pieknie powolala sie na opinie pewnego pisarza, ze "najpiekniejsze na tym swiecie jest to, co jest niewidoczne dla oczu". Niemniej jednak prosze o zdjecia. Bez tego nie przejdziemy do nastepnego etapu znajomosci. Dziekuje jeszcze raz za kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Brak seksu 18.03.13, 18:33 Kup sobie niewielką dojarkę [maszynę!!!]. Włączysz i możesz oglądać Klan... Odpowiedz Link Zgłoś