Dodaj do ulubionych

Tymczasem w Lublinie

29.03.13, 20:19
Kwitnie zoofilia. I nie gdzie indziej a wśród opcji kaczonarodowej -w końcu nazwa zobowiązuje

Uznali obrazek koziołka za ekspozycję o naturze seksualnej.

lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,13642867,Billboardy_z_prawidlowym_koziolkiem__Juz_nie_obraza.html#BoxSlotII3img

A lizanie pianki z kolana już nie ma natury seksualnej. Zadziwiające...
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: Tymczasem w Lublinie 29.03.13, 21:10
      Ja już widziałem kozy w przyrodzie i nie rozumiem dlaczego akurat na tym billboardzie listek figowy musi sięgać koziołkowi aż do kolan?
      • gucio71.2 Re: Tymczasem w Lublinie 29.03.13, 21:38
        całkiem udana prowokacja, brawo za pomysł
    • Gość: kappa to wtórne IP: *.interwan.pl 29.03.13, 22:19
      Ponoć Pius IX młotkiem osobiście pozbawił genitaliów wszystkie męskie posągi w obrębie Watykanu. Figowe listki umieszczono później, żeby zamaskować uszkodzenia. Inny lewak, prezydent Zielonej Góry, też kazał urżnąć fiutka rzeźbie.
      www.mmzielonagora.pl/artykul/odcielismy-przykleimy-prezydent-kastruje-rada-miasta-chyba-odrestauruje-czlonka-rzezby-przed
      • piwi77.0 Re: to wtórne 30.03.13, 09:17
        Nie wiem co ta rada miasta chce tak wielkiego odrestaurowywać, wystarczy przekonać prezydenta, że odcięty członek nie jest do zabawy, że ma go oddać i go z powrotem po prostu przykleić.
    • Gość: Przyjaciel Areczka Re: Tymczasem w Lublinie IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.13, 22:34

"Tymczasem kilka dni po głosowaniu odcina się od niego kolejny radny, który był "za". To Jarosław Pakuła z PO, wiceprzewodniczący rady miasta. Mówi, że w chwili głosowania panowało takie zamieszanie, że podniósł rękę za stanowiskiem, choć nie miał takiego zamiaru"
    • seth.destructor Re: Tymczasem w Lublinie 30.03.13, 01:41
      Dziś koziołki, a jutro psom majtki będą kazali założyć...
    • bling.bling kozie prącie przyczyną upadku rodziny 30.03.13, 06:15
      i cywilizacji chrześcijańskiej! Dlaczego ten kozioł tak się musi z tym afiszować?
      • piwi77.0 Re: kozie prącie przyczyną upadku rodziny 30.03.13, 09:21
        bling.bling napisał:

Dlaczego ten kozioł tak się musi z tym afiszować?

Nudysta pie...ny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka