maxinews 17.07.13, 17:10 Mam kilka wolnych bilecików upoważniających do zwiedzenia rzeźni. W programie ekstra ubój. Zapraszamy całymi rodzinami. Kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Komu, komu... 17.07.13, 19:35 pajac oszołomów do rzeźni nie wpuszczają .....bo jeszcze sobie jaką krzywdę z rozpaczy zrobią Ty idź.....rewolucjonisto Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Komu, komu... 17.07.13, 21:42 hahahhaha wiesz co tam się dzieje ? każdy mięknie Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Komu, komu... 17.07.13, 21:48 Nie wiem co się tam dzieje i nie pałam chęcią odwiedzin tego miejsca. Świat już jest tak poukładany,że nie wszystko jest różowe. Ktoś musi zadbać o pokarm,a ktoś inny o utylizację jego produktów przemiany. To co na talerzu wygląda na poezję poezją nie jest ani przedtem,ani potem. Niech załatwi bilety do oczyszczalni ścieków. Będzie równie niesmacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
codzienna.gazetka Re: Komu, komu... 18.07.13, 11:13 karkowiak2plus napisał: > A masz ulgowe ? Dobry pomysł z dzieciakami tam iść. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.magda9 Re: Komu, komu... 18.07.13, 11:30 karkowiak2plus napisał: A masz ulgowe ? A łapiesz się na ulgowy? he he Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Komu, komu... 17.07.13, 23:13 Z checia zobacze.... Zawsze fascynowal mnie widok dzialajacego organizmu: miesnie, sciegna, neurony, zabarwione preparaty, wypreparowane narzady etc... Zobaczyc to w akcji, to prawdziwa gratka... Zrozumienie i szacunek do zycia ogromny. Pewne dlatego jestem biologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Komu, komu... 18.07.13, 08:54 tlenek_wegla napisał: > Pewne dlatego jestem biologiem. Oooo, witam kolegę po fachu :) a jakiej specjalności? Kłania się nisko apodemus - teriolog! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Komu, komu... 18.07.13, 10:39 Myszon, takie mądre słowa na tym forum, ędżik nam się obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Komu, komu... 18.07.13, 11:52 Genetyka/neurofizjologia (dwie) Zasadniczo, tez spec od ssakow, ale ja im grzebie w glowach i komorkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Komu, komu... 17.07.13, 23:37 maxinews napisała: > Mam kilka wolnych bilecików upoważniających do zwiedzenia rzeźni. W programie e > kstra ubój. Zapraszamy całymi rodzinami. Kto chętny? Nie żryj szczawiu bo ci szkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Komu, komu... 18.07.13, 08:58 dziś u mnie steack siekany wołowy w sosie pomidorowym. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Komu, komu... 18.07.13, 09:17 maxinews napisała: >[..]i. Kto chętny? Wizyta w rzeźni to rozrywka dla takich intelektualistów, jak Chasyd_666 albo Oszołom-z-radia-maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Komu, komu... 18.07.13, 09:28 A czy zwiedzanie jest połączone z degustacją? Pisałbym się na fajną polędwiczkę wołową. A jakby dało się ustawić jakiegoś grilla, to i kawałek bekonu by się zjadło. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcjonista Re: Komu, komu... 18.07.13, 18:42 bele nie w piontek bo grzechem bendziesz naznaczony Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Komu, komu... 18.07.13, 21:45 To nie takie hop siup. Masz książeczkę sanepidu? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_jeden Re: Komu, komu... 19.07.13, 15:25 I przy okazji wywiadzik z przodującymi oprawcami :( Odpowiedz Link Zgłoś
keram_aktsu Re: Komu, komu... 27.07.13, 20:52 maxinews napisała: > Mam kilka wolnych bilecików upoważniających do zwiedzenia rzeźni. W programie e > kstra ubój. Zapraszamy całymi rodzinami. Kto chętny? Wypij zieloną herbatę,wtedy wrócisz do rzeczywistości. Codzienna gimnastyka poranna ( 20 minut) też jest zalecana. Odpowiedz Link Zgłoś