Dodaj do ulubionych

Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dziecia

20.08.13, 21:40
Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dzieciatkiem! To nie dlatego napadla na niego banda oszolomow. Okazuje sie, ze powodem brutalnej napasci byla zazdrosc i rasizm.

"Czy na filmie widać, by marynarze zaczepiali kobietę, łapali ją za pośladek, a potem nawet rzekomo uderzyli, co miało sprowokować kibiców?
- Ja na tym filmie nie widziałem, aby któryś z marynarzy zaczepiał kobietę. Wyglądało bardziej na to, jakby mężczyzna coś zgubił, chyba butelkę, a kobieta schyliła się, by mu ją podać. Nawiązała się rozmowa. A po chwili dobiega kilkunastu mężczyzn i padają ciosy. Obecnie mogę powiedzieć, że atakujących było co najmniej kilkanaście osób. To najbardziej precyzyjna z możliwych odpowiedzi."

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,14464741,Kobieta_na_plazy_byla_zaczepiana_przez_Meksykanina_.html#BoxSlotIIMT
Obserwuj wątek
    • katrina_bush Nic nie uprawedliwi tej kibolskiej dziczy. 20.08.13, 23:54
      a nawet gdyby Meksykanin dobieral sie do tej kobiety.

Nic nie uprawedliwi tej zapuszczonej kibolskiej dziczy!

• jantoni.jajcorz [...] 21.08.13, 07:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tigertiger Re: Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dz 21.08.13, 08:07
      Coś ty ? a Ty brałeś tą tanią linię obrony kiboli za prawdopodobną? Rasistowskie pobudki nawet nie przemnożyły ci przez myśl w kontekście pseudo kibiców ? Za to obrona matki z dzikiem przez bandę przestępców to już mogło być bardziej prawdopodobne ? No to JEDNAK okazało się, że Nie!.
    • misiu_jeden No co wy? 21.08.13, 08:09
      No co wy? To już nie można mieć chęci klepnięcia kobitki?
    • oszolom-z-radia-maryja Re: Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dz 21.08.13, 09:14
      bo tak powiedział? ale jestes durny i nawizny
      • snajper55 Re: Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dz 21.08.13, 09:23
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> bo tak powiedział? ale jestes durny i nawizny

Bo tak widać na nagraniu z monitoringu.

S.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dz 21.08.13, 09:32
          Nagranie zmanipulował reżim.
          • snajper55 Re: Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dz 21.08.13, 23:39
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Nagranie zmanipulował reżim.

Mają już wprawę po smoleńskich czarnych skrzynkach.

S.
    • piwi77.0 Klepnął, czy nie klepnął, nie ma to znaczenia. 21.08.13, 20:21
      Faktem jest, że państwo polskie ostatecznie skapitulowało przed zorganizowanym bandytyzmem ze sceny prawej i przeciętny obywatel nie może liczyć na ochronę przed nim. Państwo polskie rekompensuje sobie ten wstyd i okazywaną słabość przestępczości zorganizowanej, brutalnym szykanowaniem pojedynczych obywateli nawet za najdrobniejsze przewinienia. Służby porządkowe bardziej szkodzą obywatelom niż im służą.
    • carlos-14 Re: Mekykanin jednak nie klepnal matki Polki z dz 21.08.13, 22:00
      ¿Por qué los izquierdistas polacos son tan agresivo y atacó mi compadres? Me da vergüenza que mi abuela era de Polonia.
      ¿Por qué los izquierdistas promueven la violencia por todo el mundo?
      • katrina_bush oye ! te has equivocado 21.08.13, 22:26
        carlos-14 napisał:

> ¿Por qué los izquierdistas polacos son tan agresivo y atacó mi compadres?
        > Me da vergüenza que mi abuela era de Polonia.
        > ¿Por qué los izquierdistas promueven la violencia por todo el mundo?

a mi me da tambien vergüenza por ser una polaca

pues bueno, si las policias, unos maderos sin cojones no hacen nada ?..

oye ! te has equivocado

estos criminales que atracaron tus compadres no eran izquierdistas, estos tipajes son de extrema derecha, ahora lo tienes claro, o no ?
        • carlos-14 Re: oye ! te has equivocado 21.08.13, 23:02
          > pues bueno, si las policias, unos maderos sin cojones no hacen nada ?..

Hay una escasez de hombres valientes. La policía sólo es buena en dar multas de tráfico.

> estos criminales que atracaron tus compadres no eran izquierdistas, esto
          > s tipajes son de extrema derecha, ahora lo tienes claro, o no ?[/b]

Ya he escuchado muchas versiones de lo que ocurrió. Pero mi amigo le preguntó un sacerdote polaco. Le dijo que polaco izquierdistas fueron detrás del ataque.
          • katrina_bush Re: oye, amigo de Mexico 22.08.13, 04:11
            carlos-14 napisał:

> > pues bueno, si las policias, unos maderos sin cojones no hacen nada ?..
            >
            > Hay una escasez de hombres valientes. La policía sólo es buena en dar multas de
            > tráfico.
            >
            > > estos criminales que atracaron tus compadres no eran izquierdistas
            > , esto
            > > s tipajes son de extrema derecha, ahora lo tienes claro, o no ?[/b
            > ]
            >
            > Ya he escuchado muchas versiones de lo que ocurrió. Pero mi amigo le preguntó u
            > n sacerdote polaco. Le dijo que polaco izquierdistas fueron detrás del ataque

NO ! NO es verdad

oye, en este caso el cura a proposito(?!) le mintio a tu amigo!
            no me lo puedo creer que mala y mentirosa gente hay en este mundo !!!

simplemente todos los hooligans en europa son de extrema derecha, vinculados con los grupos neonazi estas cosas se saben !

saludos
            • carlos-14 Re: oye, amigo de Mexico 22.08.13, 06:29
              >oye, en este caso el cura a proposito(?!) le mintio a tu amigo!

¿Pero por qué mentiría? Déjame decirte algo más sobre él. El padre Michal vive en Ciudad Juárez. La lista de sus buenas acciones es interminable. Por ejemplo, hizo muchos coyotes mejores seres humanos. A causa de él aquellos coyotes no abandonan a la gente en medio del desierto más. Es uno de muy pocos que no tiene miedo de narcotraficantes. La gente es asombrada por su coraje. El padre Michal dijo que aprendió cómo ser fuerte cuando tuvo que afrontar el odio del izquierdistas polacos. La gente de Ciudad Juárez le llama el ángulo polaco. Debería estar orgulloso que nació en Polonia.
              Saludos.
              • carlos-14 Re: oye, amigo de Mexico 22.08.13, 06:34
                >Debería estar orgulloso que nació en Polonia.

Cometí un error debido a tu nick. Lo asocié con George Bush:)
                Lo siento.
    • chasyd_666 Spokojnie... 22.08.13, 09:10
      Nie spiesz się z wnioskami, naoczni swiadkowie mówili coś innego...

"Rzeczniczka Komendy Wojewódzkiej Policji w Gdańsku Joanna Kowalik-Kosińska powiedziała, że monitoring z zajść na plaży "pokazuje kawałek rzeczywistości, a cały ogląd sytuacji może będzie znany po przesłuchaniu wszystkich świadków". - Nie wiadomo, czy uda się do końca ustalić, kto rozpoczął bójkę na plaży w Gdyni "

Co gorsza , twoją postawę przyjęły tuskoludy...:

"Po incydencie w Gdyni, gdzie na plaży doszło do bójki kibiców z meksykańskimi marynarzami, bardziej niepokojące niż sam incydent wydaje mi się zachowanie obecnej władzy. Szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz, nie czekając na wyniki policyjnego i prokuratorskiego śledztwa, niczym sędzia za winnych uznał kiboli, prezydent Gdyni Wojciech Szczurek określił wydarzenie jako „bandyckie”, przeprosił Meksykanów, to samo zrobiło polskie MSZ."
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Spokojnie... 22.08.13, 09:12
        Ale chyba nie mówili policji, skoro ona czeka na takie zeznania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka