07.09.13, 17:20
Wynurzyć się z chałupinki i po prostu wynaleźć ogień.
Nad nim ustawić ruszt, umieścić nań co tam się komu żywnie podoba, zasiąść sobie wygodnie wokół z psami marki pies, kotem imieniem Wredota i Zdecydowanie Lepszą Połową i oddawszy się błogiej czynności nicnierobienia, siorbiąc pienisty napój i wsłuchując w milknące ptasząt gaworzenie i świerszcza granie, gapić w nieboskłon i liczyć przelatujący co i rusz kosmiczny złom…
Eh! Nie masz to jak najpiękniejszy dzień tygodnia piątkiempopołudniu zwany, który może nastąpić również i w sobotni wieczór…
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Należy 07.09.13, 20:41
      Aua! Czemu mi to robisz?
      • mjot1 Re: Należy 08.09.13, 21:09
        ;-)
    • mila2712 Re: Należy 07.09.13, 22:41
      Ja tak właśnie robię, tylko bez ognia i zwierzaków :)
      • mjot1 Re: Należy 08.09.13, 21:08
        Bez ognia? Niepojęte
        • mila2712 Re: Należy 09.09.13, 13:58
          > Bez ognia? Niepojęte

Będzie ogień, już niedługo :)
    • aiwom Lepiej przed TV 07.09.13, 23:39
      mjot1 napisał:

> Wynurzyć się z chałupinki i po prostu wynaleźć ogień.
      > Nad nim ustawić ruszt, umieścić nań co tam się komu żywnie podoba, zasiąść sobi
      > e wygodnie wokół z psami marki pies, kotem imieniem Wredota i Zdecydowanie Leps
      > zą Połową i oddawszy się błogiej czynności nicnierobienia, siorbiąc pienisty na
      > pój i wsłuchując w milknące ptasząt gaworzenie i świerszcza granie, gapić w nie
      > boskłon i liczyć przelatujący co i rusz kosmiczny złom…
      > Eh! Nie masz to jak najpiękniejszy dzień tygodnia piątkiempopołudniu zwany, któ
      > ry może nastąpić również i w sobotni wieczór…

Grilowanie jest niezdrowe.
      • mjot1 Re: Lepiej przed TV 08.09.13, 11:10
        „Grillowanie to nasze dzieło”
        Sam efendi największa nasza wynalazca onegdaj w nieogarnionej swej łaskawości raczył nam dać grilla w darze…
        www.rp.pl/artykul/2,298625_Tusk_nie_potrafi_przeprosic.html?p=2
        A ja zdziczały niewdzięcznik wzgardziwszy darem prezesa pana ruszt prymitywny stosuję…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka