Dodaj do ulubionych

jak skontrolować kobietę

09.12.13, 12:14
Wyjeżdżam weekendowo na serwisy i ostatnio jak wróciłem do mieszkania znalazłem jakąś zapalniczkę, nie wspominając o dziwnym zachowaniu narzeczonej. Wszystko byłoby na luzie bo Anka zaczęła się tłumaczyć, że koleżanka zostawiła no ale nie widziałem jeszcze kobiety z taką typowo męską , metalową zapalniczką zippo. Wydaje mi się, że bierze mnie na rogi.. Zastanawiam się czy nie przysłać któregoś ze znajomych na controling. Co o tym sądzicie??
Obserwuj wątek
    • yoma Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 12:23
      Jeśli to nie jest wstęp do czarującego linka zachwalającego elektroniczne szpiegi, to powiem ci, że to ja u niej byłam. I tak się zastanawiałam, gdzie posiałam tę zapalniczkę. Dzięki, to ją jutro odbiorę.

A dziewczyna zachowywała się dziwnie, bo ją przekonywałam, żeby dała sobie siana z tym ślubem...
      • jedzcie.i.pijcie Jak skontrolować geja? 13.12.13, 01:21
        Przypadek dwóch znajomych gejów, trwali w szczęśliwym związku 3 lata.
        W pewnym momencie ten pracujący w korpo 8-16 postanowił pozdradzać tego prowadzącego firmę, de facto pracującego w domu, którego niby podejrzewał sam o zdrady, ale nigdy mu ich nie udowodnił.
        Zaprosił sobie pierwszego - facet zachowywał się dziwnie, ale nie był to dowód na zdradę.
        Zaprosił sobie drugiego - facet stwierdził, że nie pamięta skąd, ale zna to mieszkanie i wie jaka glazura jest w łazience. Na potwierdzenie swojej błyskotliwości jeszcze przed wejściem do łazienki stwierdził mojemu przyjacielowi, że to czarna glazura projektu Zienia, zgadzało się:)))

Jak widać nawet w kwestii zdrad geje są dyskryminowani, bo łatwiej im wpaść na wzajemnym zdradzaniu się z tą samą osobą:)

Żeby nie było tylko o tych wstrętnych gejach - znajoma znajomego z pracy nakryła partnera, jak bawi się z jej wibratorem. Postanowiła zerwać z facetem, któremu po kryjomu przyjemność sprawiało wkładanie sobie czegoś do tyłka. To tak przywołuję, aby wykazać, że heterycy są równie walnięci.

Moje zdanie w tej sprawie jest jasne - hetero, bi, homo - w zasadzie w każdym typu związku/małżeństwa w większości przypadków są zdrady.
        Jedni zdradzają raz na jakiś czas, inni regularnie, jeszcze inni mają takie napady seryjnego zdradzania raz na parę kwartałów.
        Po bardzo różnych, nie tylko gejowskich opowieściach, stwierdzam, że związki dzielą się na:
        - nieudane, gdzie wyszły zdrady
        - udane, gdzie występuje jedynie zdrada doskonała

Największa porażka nazywa się małżeństwo - przez wieki wyhodowany wzór bycia z jedną osobą do usr^^^j śmierci. O robieniu dzieci nie mówiąc.
        • jedzcie.i.pijcie Re: Jak skontrolować geja? 13.12.13, 01:24
          Aha, dodam jeszcze metodę na zdradę stosowaną przez moją koleżankę:
          KONTROLA NAJLEPSZĄ FORMĄ ZAUFANIA

Polega to na tym, że koleżanka jedzie na weekend do rodziny w Poznaniu i podkłada partnerowi w łóżku dyktafon z taką funkcją, że włącza się on i nagrywa tylko jak są dźwięki dookoła.
          Pokazywała mi. Zwariowała. Po takim weekendzie spędza 2 godziny na odsłuchiwaniu jak jej facet odkurza, gada przez telefon siedząc sam w domu itp.
          Powodzenia takim związkom życzę.
    • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 12:32
      kubica85 napisał:

> Wyjeżdżam weekendowo na serwisy i ostatnio jak wróciłem do mieszkania znalazłem
      > jakąś zapalniczkę, nie wspominając o dziwnym zachowaniu narzeczonej. Wszystko
      > byłoby na luzie bo Anka zaczęła się tłumaczyć, że koleżanka zostawiła no ale ni
      > e widziałem jeszcze kobiety z taką typowo męską , metalową zapalniczką zippo. W
      > ydaje mi się, że bierze mnie na rogi.. Zastanawiam się czy nie przysłać którego
      > ś ze znajomych na controling. Co o tym sądzicie??

Ciesz się człowieku, że to nie stringi
      OMG
      • massaranduba Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 12:45
        mila2712 napisała:

> Ciesz się człowieku, że to nie stringi

Meskie stringi oczywiscie, takie lateksowe i fikusne ;-)
        • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 18:53
          massaranduba napisała:

> mila2712 napisała:
          >
          > > Ciesz się człowieku, że to nie stringi
          >
          > Meskie stringi oczywiscie, takie lateksowe i fikusne ;-)

Oczywiście :)
          • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 19:00
            mila2712 napisała:
            > > Meskie stringi oczywiscie, takie lateksowe i fikusne ;-)
            >
            > Oczywiście :)

Damskie stringi nie budziłyby podejrzeń?
            Czy aby na pewno?
            • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 19:01
              pocoo napisała:

> mila2712 napisała:
              > > > Meskie stringi oczywiscie, takie lateksowe i fikusne ;-)
              > >
              > > Oczywiście :)
              >
              > Damskie stringi nie budziłyby podejrzeń?
              > Czy aby na pewno?
              Jeszcze by się biedak podniecił.....dla serca to wyjątkowo niebezpieczna sytuacja :)
            • massaranduba Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 20:38
              pocoo napisała:

> Damskie stringi nie budziłyby podejrzeń?
              > Czy aby na pewno?

A- Facet tak sie wkrecil w kontrole, ze prowadzi ewidencje bielizny swojej narzeczonej.
              B- Odnaleziona para damskich stringow niewiadomego pochodzenia, wzbudzi kolejna fale zazdrosci.
              C- Babka z pewnoscia jest lesbijka.

Dobrze kombinujesz Pocoo ;-)
              • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 21:39
                massaranduba napisała:

> A- Facet tak sie wkrecil w kontrole, ze prowadzi ewidencje bielizny swojej na
                > rzeczonej.
                > B- Odnaleziona para damskich stringow niewiadomego pochodzenia, wzbudzi kolej
                > na fale zazdrosci.
                > C- Babka z pewnoscia jest lesbijka.

Jeżeli kretyn jest podejrzliwy,to niech kręci bat na swoje dupsko.
                Chociażby na ulicy.
                Idzie mężczyzna z kobietą,to na pewno kochankowie.
                Dwaj faceci,to geje.
                Dwie kobiety...a może lesbijki?
                Podejrzliwi ludzie są durni.
                Durnie mi zwisają.
                • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 21:45
                  Racja Pocoo :)
                  • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 23:20
                    mila2712 napisała:

> Racja Pocoo :)

Dla mnie debilizmem jest podpatrywanie,podsłuchiwanie,sprawdzanie telefonu,zagladanie do tyłka.Po jaki gwint?Jest to szukanie pretekstu do awantur, czy rozstania? No po co?
                    • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 23:51
                      Wszystko zależy od okoliczności, tego co wydarzyło się w związku...
                      • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 07:08
                        mila2712 napisała:

> Wszystko zależy od okoliczności, tego co wydarzyło się w związku...

Co to znaczy?
                        Jeżeli ludzie chcą być razem ,to nie dreczą się wzajemnie zazdrością i wścibstwem,kontrolą lub innym g...Chyba,że lubią.
                        • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 08:27
                          pocoo napisała:

> mila2712 napisała:
                          >
                          > > Wszystko zależy od okoliczności, tego co wydarzyło się w związku...
                          >
                          > Co to znaczy?

Mam na mysli to czy jedna ze stron nie zaduzyła zaufania drugiej. potem pojawiają się wątpliwości, podejrzenia. Wyobraźnia pracuje....projekcje....

> Jeżeli ludzie chcą być razem ,to nie dreczą się wzajemnie zazdrością i wścibstw
                          > em,kontrolą lub innym g...Chyba,że lubią.

Zazdrość jestt chyba w każdym związku. Pytanie czy umiemy wyznaczyć sobie granice...
                          • yoma Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 09:24
                            Jak powiedział pewien mędrzec: jak się nie nosi rogów, to się nie sprawdza, a jak się nosi, to już i nie ma o czym gadać.
                            • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 09:35
                              yoma napisała:

> Jak powiedział pewien mędrzec: jak się nie nosi rogów, to się nie sprawdza, a j
                              > ak się nosi, to już i nie ma o czym gadać.

A gdzie "amen" ?
                            • piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 09:40
                              yoma napisała:

Jak powiedział pewien mędrzec: jak się nie nosi rogów, to się nie sprawdza, a jak się nosi, to już i nie ma o czym gadać.

I to ma być mędrzec, co w razie wybicia się poroża, każe schować głowę w piasek.
                              • mila2712 Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 09:49
                                piwi77.0 napisał:

> yoma napisała:
                                >
                                > Jak powiedział pewien mędrzec: jak się nie nosi rogów, to się nie sprawdza,
                                > a jak się nosi, to już i nie ma o czym gadać.

> I to ma być mędrzec, co w razie wybicia się poroża, każe schować głowę w piasek.

Nikt nic nie każe .....wolna wola.
                              • yoma Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 09:57
                                A co, chcesz latać i ogłaszać światu, że masz rogi? Twoja wola :)
                                • piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 10:08
                                  yoma napisała:

A co, chcesz latać i ogłaszać światu, że masz rogi? Twoja wola :)

Po co ogłaszać, skoro i tak wszyscy widzą? Ale od mędrca możnaby oczekiwać jakiejs porady, co zrobić aby w dźwiganiu nienaturalnej konstrukcji sobie ulżyć, a tu nic, tylko rozczarowanie, bo mędrzec też nie wie. A przecież, czy nie powinien udzielić prostej i uczciwej rady, że w noszeniu cieżarów należy sobie wzajemnie pomagać i starać się go rozkładać na wszystkich po równo?
                                  • yoma Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 10:46
                                    W sensie jak ty masz rogi, to polecisz przyprawić rogi całemu światu? Chłopie. Odwodnisz się na śmierć.
                                  • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 21:17
                                    piwi77.0 napisał:

> A przecież, czy nie powini
                                    > en udzielić prostej i uczciwej rady, że w noszeniu cieżarów należy sobie wzajem
                                    > nie pomagać i starać się go rozkładać na wszystkich po równo?

Żona z kochankiem mają Ci pomóc dźwigać rogi?Ciekawe.Godne mędrca.
                                    • piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 21:48
                                      Mnie tam rogi nie przeszkadzają, więc nie siebie miałem na myśli. Jeżeli natomiast chodzi o propozycję trójkąta, to czemu nie, ale nie w takiej konfiguracji.
                                      • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 23:04
                                        piwi77.0 napisał:

> Mnie tam rogi nie przeszkadzają,

Jeszcze nie są zbyt cięzkie?

> więc nie siebie miałem na myśli.

Napisałes to tak zdecydowanie...

Jeżeli natomiast chodzi o propozycję trójkąta, to czemu nie, ale nie w takiej konfiguracji.

Ty i dwie panienki z jędrnymi pupami?
                                        Ech...
                                        • piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 18:25
                                          pocoo napisała:

Jeszcze nie są zbyt cięzkie?

Nie tylko nie są, ale w ogóle ich nie czuję.
                                          • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 20:09
                                            piwi77.0 napisał:
                                            > Nie tylko nie są, ale w ogóle ich nie czuję.

Oczywiście,możesz ich nie czuć nawet wtedy, kiedy nie będziesz mógł przejść przez drzwi.Solidnie mnie rozbawiłeś.Dzięki za wesoły wieczór.
                    • lepian4 Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 13:02
                      Wielu mezczyzn tak uwaza. Dlatego pozniej wychowuja obce dzieci, choc przekonani sa, ze sa to ich wlasne. Zaczyna sie zwykle od udawanego orgazmu. Coz, taka juz jest kobieca natura: maja taki punkt g, a dokladnie nie wiedza, gdzie! A gdy ich kretactwa nie wystarcza, rzuca kilka grypsow o wrednych facetach, co tylko o dupach mysla i jest zwykle po sprawie.
                      • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 18:04
                        lepian4 napisał:
                        > Zaczyna sie zwykle od udawanego orgazmu.

Zakochana kobieta liczy na cud,ale się nie doczeka.
                        Podoba ci się udawany orgazm.Ma kobieta tobie powiedzieć,że za mało się starasz i jesteś do dupy kochankiem?Chcesz?

>Coz, taka juz jest kobieca natura: maja taki punkt g, a dokladnie nie wiedza, gdzie!

A ty wiesz?No i co z tego że wiesz ,kiedy nie doprowadzasz kobiety do osiągniętego orgazmu tylko udawanego ,aby ci sprawić przyjemność.

Z tego co piszesz wnioskuję,że kochankiem jesteś od siedmiu boleści.

• piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 18:24
                          pocoo napisała:

Zakochana kobieta liczy na cud,ale się nie doczeka.

Można i tak, ale czy nie lepiej, zamiast czekać na Bóg wie co, po prostu dać z siebie ile się da? Zapewniam, że to funkcjonuje i że nie jest to żaden cud.
                          • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 20:03
                            piwi77.0 napisał:

> Można i tak, ale czy nie lepiej, zamiast czekać na Bóg wie co, po prostu dać z
                            > siebie ile się da? Zapewniam, że to funkcjonuje i że nie jest to żaden cud.

Tak.Kobieta również bez faceta osiąga orgazm i daje z siebie ile chce.Jeżeli facet jest kochankiem do dupy, ale z wybujałym ego ,to niech pieprzy małpy(jak mu dadzą) a nie uprawia seks z kobietami.
                            Zresztą,każdy robi to co lubi i jak lubi.
                            • piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 21:32
                              pocoo napisała:

Tak.Kobieta również bez faceta osiąga orgazm i daje z siebie ile chce.

To jasne, ale chodziło mi o coś innego. Wspólne pójście do łóżka (łóżko ty tylko taki symbol, bo może to być niemal każde inne miejsce) ma sens, gdy drugi człowiek kręci i ma się ochotę być z nim razem, by nie szczędząc wysiłku, wspólnymi siłami, zrobić sobie wzajemnie dobrze. Natomiast jeżeli celem ma być jedynie własna satysfakcja i wiąże się to na dodatek z oczekiwaniami wobec partnera, to rzeczywiście, lepiej niech każdy zrobi sobie masturbację we własnym zakresie.
                              • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 22:31
                                piwi77.0 napisał:

>Wspólne pójście do łóżka ma sens, gdy drugi człowiek kręci i ma się ochotę być z nim >razem, by nie szczędząc wysiłku, wspólnymi siłami, zrobić sobie wzajemnie dobrze.

Masz całkowitą rację. Piszesz o rewelacyjnym małżeństwie i seksie pełnym satysfakcji."Żyli długo i szczęśliwie".Piwi,nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę.I miliony kobiet też.
                              • massaranduba Re: jak skontrolować kobietę 12.12.13, 00:29
                                piwi77.0 napisał:

> Natomiast jeżeli celem ma być j
                                > edynie własna satysfakcja

Wlasna satysfakcja jako cel nadrzedny jest bardzo dominujaca w naszej cywilizacji zachodniej. Dazac do zaspokojenia siebie kazdy pozostaje we wlasnym swiecie i druga osobe uzywa glownie do wlasnych celow. Jakze to odmienne od taoistycznych, buddyjskich sposobow pojmowania erotyki. W tantrze na przyklad kobieta jest w stanie wyzwolic sile zenska yin, a mezczyzna sile yang. Celem jest spotkanie tych sil i wzajemna wymiana energii. Jesli wiec mezczyna skupia sie tylko na wlasnej satysfakcji, to w wyniku takiego kntaktu moze stracic cala energie, nic nie zyskujac, bo kobieta byla nierozbudzona. W tantrycznym ujeciu taki seks nie ma sensu, nie bylo wymiany, nie ma wiec pelnej harmonii :-)
    • massaranduba Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 12:42
      kubica85 napisał:

> Zastanawiam się czy nie przysłać którego
      > ś ze znajomych na controling. Co o tym sądzicie??

No ale po co fatygowac znajomych ? Nie lepiej od razu zakuc babke w pas cnoty, tudziez przykuc do kaloryfera na stale ?
      Jak Cie zaczyna zzerac zazdrosc, to strzelasz sobie samoboja, bo dajesz jasny sygnal, ze nie jestes dosc dobry, aby sie Toba interesowac. Bo niska samoocena zawsze skonczy sie tak, ze dojdziesz do wniosku, ze kobiete trzeba kontrolowac, bo swiat jest pelen lepszych, fajniejszych i bardziej wartosciowych facetow od Ciebie. Zastanow sie wiec, czy warto sie w to bawic ?
    • piwi77.0 Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 13:00
      Teraz są trzy możliwości.
      1. Kobieta nie chce już spać z Tobą - chyba ktoś był i zrobił to lepiej.
      2. Jest wszystko jak dawniej, a nawet jakby trochę lepiej - chyba ktoś był i zrobił to inaczej.
      3. Jest wszystko jak dawniej, bez żadnych zmian - a ch... z tym czy ktoś był, czy nie.
      Czy potrzebujesz detektywa, żeby odpowiedzieć sobie na pytanie, który z trzech powyższych przypadków ma miejsce?
    • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 09.12.13, 16:58
      Czyli innymi słowy,jak zrobić z siebie idiotę?
      Potrzebny jest Tobie dowód aby wywalić panienkę na zbitą twarz?
      Inaczej nie można?
      Każda kontrola ,to koniec związku.
    • radymir brac na rogi 09.12.13, 19:39
      kubica85 napisał:

> W
      > ydaje mi się, że bierze mnie na rogi.

Skad to okreslenie?
      • yoma Re: brac na rogi 09.12.13, 19:45
        Żeby brać kogoś/coś na rogi, trzeba je mieć, czyli to trolliszcze autor zdradzało nieszczęśliwą, a teraz odwraca kotu ogona :)
        • radymir Re: brac na rogi 10.12.13, 23:18
          yoma napisała:

> Żeby brać kogoś/coś na rogi, trzeba je mieć, czyli to trolliszcze autor zdradza
          > ło nieszczęśliwą, a teraz odwraca kotu ogona :)

Dlaczego nieszczesliwa? Niektorzy lubia jak ich partner / partnerka uprawiaja seks z kims innym.
      • massaranduba Re: brac na rogi 09.12.13, 20:56
        radymir napisał:

> kubica85 napisał:
        >
        > > W
        > > ydaje mi się, że bierze mnie na rogi.
        >
        > Skad to okreslenie?

A mnie sie podoba okreslenie "doprawic rogi " :-)
        Kiedys rogi przyprawiali sobie szamani. Mialy byc one symbolem zwierzecej sily, wyrazem kontaktu z groznym, tajemniczym i poteznym swiatem przyrody.
        Tak wiec rogi, ktore od zawsze sa wsrod zwierzat oznaka samczej dumy i plodnosci, obecnie sa symbolem zazenowania i odtracenia. Jezyk jednak ewoluuje, nie ma co ;-)
        • radymir Re: brac na rogi 10.12.13, 23:18
          massaranduba napisała:

> radymir napisał:
          >
          > > kubica85 napisał:
          > >
          > > > W
          > > > ydaje mi się, że bierze mnie na rogi.
          > >
          > > Skad to okreslenie?
          >
          > A mnie sie podoba okreslenie "doprawic rogi " :-)
          > Kiedys rogi przyprawiali sobie szamani. Mialy byc one symbolem zwierzecej sily,
          > wyrazem kontaktu z groznym, tajemniczym i poteznym swiatem przyrody.
          > Tak wiec rogi, ktore od zawsze sa wsrod zwierzat oznaka samczej dumy i plodnosc
          > i, obecnie sa symbolem zazenowania i odtracenia. Jezyk jednak ewoluuje, nie ma
          > co ;-)

Ja tego zwrotu nie rozumiem. Nie przemawia do mnie, wydaje mi sie bez sensu.
      • pocoo Re: brac na rogi 09.12.13, 21:27
        radymir napisał:

> kubica85 napisał:
        >
        > > Wydaje mi się, że bierze mnie na rogi.
        >
        > Skad to okreslenie?

A no stąd,że jest diablicą.Jak go weźmie na rogi,to...już po bidoku.
    • potwor_z_piccadilly Re: jak skontrolować kobietę 10.12.13, 23:07
      Nie ma to jak męska zasada.
      Karty przy orderach, kobieta przy nodze.
      O tych nie stosujących jej, nasz wieszcz narodowy już pisał.
      literat.ug.edu.pl/fraszki/014.htm
      Zatem czuj duch.
      • psi-arz Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 10:35
        Kobieta,w wiadomym miejscu,powinna mieć zainstalowany licznik - wtedy wszystko byłoby jasne!
        • lepian4 Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 17:22
          Ciekawe jak ten licznik mialby funkcjonowac? Pozycie seksualne to nieustanna penetracja narzadow plciowych kobiety, a to opiera sie na wchodzeniu i wychodzeniu w miejscu intymnym.

Ergo, tobie sie bedzie wydawalo, ze wspolzyles tylko raz, licznik wskaze ci kilkaset bzykniec!
          • massaranduba Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 21:51
            lepian4 napisał:

> Pozycie seksualne to nieustanna pe
            > netracja narzadow plciowych kobiety, a to opiera sie na wchodzeniu i wychodzeni
            > u w miejscu intymnym.

W sumie to sie nie dziwie, ze niektore kobiety udaja orgazm, bo jak trafiaja na takiego lepianopodobnego, dla ktorego seks rowna sie penetracja, to juz chyba wola poudawac, zeby szybciej skonczyl.
            • pocoo Re: jak skontrolować kobietę 11.12.13, 22:36
              massaranduba napisała:

> W sumie to sie nie dziwie, ze niektore kobiety udaja orgazm, bo jak trafiaja na
              > takiego lepianopodobnego, dla ktorego seks rowna sie penetracja, to juz chyba
              > wola poudawac, zeby szybciej skonczyl.

...żeby szybciej skończył penetrować .Na dodatek chce,aby kobieta powiedziała mu gdzie ma punkt "G" ponieważ on penetruje,penetruje i nie znajduje.
              • massaranduba Re: jak skontrolować kobietę 12.12.13, 00:05
                pocoo napisała:

> ponieważ on penetruje,penetruje i nie znajduje.

Penetruje poniewaz seks mu sie nalezy jak psu micha, w koncu po to przeciez slub bral. Wiec jak babka nieskora do rozkladania nog, to wredna suka i podla egoistka. No bo co szkodzi nogi rozlozyc od czasu do czasu, nie ? ;-)
              • voxave Re: jak skontrolować kobietę 12.12.13, 03:35
                Daj sobie spokój z kontrolą----jak zechce oszukać to to zrobi i już.
                Lepiej zjeść tort we czworo, niż goowno samemu:)
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: jak skontrolować kobietę 12.12.13, 13:41
      W poniedziałek powinieneś pójść z nią do ginekologa i dentysty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka