edward.t 20.02.14, 22:59 Na podstawie bardzo licznych rozmów doszedłem do następującego wniosku: kobieta, która współżyje seksualnie z mężczyzną przed ślubem, jest dużo bardziej podatna na zdrady po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edward.t Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 01:52 >A ty, Edziu, żonatyś? W pewnym sensie tak. Żyję na kocią łapę. Ale nic z tego poważnego nie będzie, to taki uczciwy układ. Olga nie musi płacić za mieszkanie i koncentruje się na studiach, a ja mam kobietę pod ręką i nie muszę walić konia za każdym razem, jak pokażą gołą babę w telewizji. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 07:35 edward.t napisał: > >A ty, Edziu, żonatyś? > > W pewnym sensie tak. Żyję na kocią łapę. Ale nic z tego poważnego nie będzie, t > o taki uczciwy układ. Olga nie musi płacić za mieszkanie i koncentruje się na s > tudiach, a ja mam kobietę pod ręką i nie muszę walić konia za każdym razem, jak > pokażą gołą babę w telewizji. > A dlaczego pytasz? Powinna cię totalnie olać i twoje zafajdane kalesony.Dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 14:53 >Powinna cię totalnie olać i twoje zafajdane kalesony.Dupek. A niby dlaczego? Nikt jej na siłę nie trzyma. Gdyby jej było źle, wyprowadziłaby się. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 12:07 Pomny twych nauk pragne ciebie poinformowac,ze nie warto formalizowac tego zwiazku. Wtedy zacznie ciebie zdradzac. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 14:57 >Pomny twych nauk pragne ciebie poinformowac,ze nie warto formalizowac tego zwiazku. Wtedy zacznie ciebie zdradzac. No oczywiście, że nie warto, taki głupi to ja nie jestem. Ona jest bardzo fajna jako partnerka, ale niestety nie jest dobrym materiałem na żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 13:18 Pytam z powodu, który przedstawił Bling. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 07:33 yoma napisała: > A ty, Edziu, żonatyś? I rogatyś? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 09:38 edward.t napisał: > Na podstawie bardzo licznych rozmów doszedłem do następującego wniosku: rozważania teoretyczne nie poparte doświadczeniem są mało warte Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 14:59 >rozważania teoretyczne nie poparte doświadczeniem są mało warte Dobrze, nie słuchajmy np. lekarza, który nie miał syfilisu, a snuje rozważania na temat chorób wenerycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Warto wiedzieć 21.02.14, 14:48 ... zaczynam uFielbiać twoje wnioski tak, jak... ... uFFFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 22.02.14, 16:09 Dla panów. Ku przestrodze!!! Dlaczego mężczyźni są tacy naiwni? Zdarza się, że całymi latami pocierają porożem sufit, tynk się sypie obficie, a oni z uśmiechem do żon: kochanie, dach musimy wymienić, bo w domu śniegiem prószy. "Mężczyźni szybko orientują się, że ich żony mają kogoś na boku? A skądże! Jeśli przychodzi do mnie zdradzana kobieta, to w 90 procentach jej podejrzenia sprawdzają się. Tu chyba działa tak zwana kobieca intuicja. Z kolei w przypadku mężczyzn, bywa że żona od pięciu lat ma romans i on nic o tym nie wie. Chyba że kobieta, świadomie lub podświadomie, sama chce tę prawdę wyjawić." kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-intymne/jak-zdradzaja-kobiety/6c7mm Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Warto wiedzieć 22.02.14, 22:36 Edziu, weź ty może pod rękę kolegę ędżika i idźcie razem na forum Nauka... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Warto wiedzieć 22.02.14, 23:07 yoma napisała: > Edziu, weź ty może pod rękę kolegę ędżika i idźcie razem na forum Nauka... Nauka? Może lepiej niech tam idą? S. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 22.02.14, 23:44 > Nauka? Może lepiej niech tam idą? Nigdzie nie idę. Dobrze mi tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 22.02.14, 23:48 > Edziu, weź ty może pod rękę kolegę ędżika i idźcie razem na forum Nauka... Nie rozumiem, dlaczego tak bardzo ci zależy, aby mężczyźni na tym forum nie wiedzieli o pewnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Warto wiedzieć 24.02.14, 08:30 Pasujecie do siebie po prostu, ostatnio ędżik przedstawiał swoje poglądy medyczne poparye artykułami z brukowców. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.t Re: Warto wiedzieć 24.02.14, 16:45 >Pasujecie do siebie po prostu, ostatnio ędżik przedstawiał swoje poglądy medyczne poparye artykułami z brukowców. Ja przedstawiłem wnioski na podstawie rozmów z mężczyznami, którzy mają niewierne żony. Starałem się ustalić, jaki popełnili błąd. Odpowiedz Link Zgłoś