Dodaj do ulubionych

wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobisz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:16
Z okazji kumulacji male pytanko.Co byscie zrobili z 18 milionami?:-)
Obserwuj wątek
    • z3r0 Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis 17.09.04, 15:34
      Gość portalu: toto-lotek napisał(a):

> Z okazji kumulacji male pytanko.Co byscie zrobili z 18 milionami?:-)

1. kupuje nowa paralotnie
      2. kupuje naped do paralotni
      3. kupuje kamizelke puchowa, czekan i nowe okulary lodowcowe
      4. przestaje chodzic do pracy
      5. reszte (jakies 17 980 000) inwestuje w stabilne fundusze inwestycyjne,
      kupuje dobra nieruchomosc i co roku wyplacam sobie czesc ponad wskaznik
      inflacja + 1,5 %
      6. jezdze po swiecie, latam na paralotni, robie zdjecia gorom, wodzie, chmurom
      7. zeby nie zdziadziec do reszty pomagam czynnie w Polskiej Akcji Humanitarnej
      lub innym zboznym dziele

amen
      • Gość: Doki zlotych? IP: *.222-200-80.adsl.skynet.be 17.09.04, 18:22
        18000000 zl= € 4100000.

Cztery miliony euro...

- Splacam wszystkie kredyty i dlugi.
        - daje zonie pare groszy, mowiac "masz, urzadz nasz dom tak, jak chcialas".
        - za reszte kupuje tyle gruntow w Polsce ile sie da.
    • Gość: corgan Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: 217.11.142.* 17.09.04, 18:45
      1. 2mln rozdam rodzinie; jest liczna więc wypadnie po 150-200 tys na familię
      2. kupię willę pod Warszawą; drugi dom gdzies nad Bałtykiem i trzeci w górach,
      moze w Alpach
      3. długi już spłaciłem chyba ze za matkę mieszkanie albo kupie jej nowe
      4. pójdę na studia dzienne; chyba w ogóle przestanę pracować komercyjnie
      5. założę rodzinę z 4 dzieci
      6. zastanowie się co zrobic z resztą; na pewno nie rozpiepsze na byle co
      7. ewentualnie bedę pracować w czymś niedochodowym; może jakaś fundacja albo
      coś w tymn stylu?
    • psychcio Pytanie pomocnicze 17.09.04, 19:13
      Co zrobisz, gdy grupa towarzyska (przez niektórych zwana mafią) złoży ci
      propozycję nie do odrzucenia? Np. 17 dla nich, a 1 dla ciebie??
      Ze cię "wyczają" to pewne:((
      • Gość: Doki Re: Pytanie pomocnicze IP: *.222-200-80.adsl.skynet.be 17.09.04, 19:44
        psychcio napisał:

> Co zrobisz, gdy grupa towarzyska (przez niektórych zwana mafią) złoży ci
        > propozycję nie do odrzucenia?

Mozna zalozyc wlasna grupe towarzyska. Kapital startowy jest.
    • Gość: camel Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: 62.53.163.* 17.09.04, 19:46
      kupie sobie mala wyspe i wynosze sie stad.
      • Gość: Ewa Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:49
        Nie będę mogła marzyć, na wszystko będzie mnie stać....
    • Gość: obet Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.aster.pl 17.09.04, 19:52
      1) kupuję z 10 mieszkań w Warszawie, które pozostawiam pod wynajem za średnio
      tysiąc złotych miesięcznie [około 3 mln złotych do zainwestowania] - inwestycja
      w dobra "stałe" :)))
      2) kupuję domek na warszawskim Żoliborzu w okolicy pl. Inwalidów [żebym miał
      blisko na Uniwerek Warszawski]
      3) kupuję Skodę SuperB i Daewoo Espero [jeden, żeby nie rzucał się w oczy, gdy
      będę jeździć po mieście :)]
      4) inwestuję w siebie - kursy językowe i kurs samoobrony n.p. sztuka walki
      KravMaga :)
      5) zaplanuję sobie wakacje ze swoją dziewczyną i przyszykuję dla niej piękny
      prezent :)

6) resztę inwestuję w obligację lub fundusze inwestycyjne
    • borsuczyca Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis 17.09.04, 19:52
      dziele to a pół z mężem, zostaje mi 9mln, kupuje członkom rodziny i
      przyjacielom mieszkanie albo dom według zasług;) i potrzeb, to by było ze dwa
      domy i 10 mieszkań (ok. 3mln), zostaje mi 6mln, w moim mieście na onkologii
      dziecięcej brakło kasy z funduszu na szpik dla chorych dzieciaków, odpalam na
      ten cel 4mln, reszta mi zostaje na moje wydatki:)
      • Gość: toto-lotek Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:31
        To ja jakos egoistka jestem.Wsadzilabym walizke i sie stad jak najdalej
        wyniosla np. do Szwajcarii albo Francji.Moja rodzina tez by troche dostala, ale
        raczej trzymalabym to w tajemnicy
    • wielki_czarownik Wyjeżdżam z tego kraju. 17.09.04, 20:29
      Pakuję manatki i wyjeżdżam gdzieś, gdzie jest normalnie.
      • styro Re: Wyjeżdżam z tego kraju. 17.09.04, 20:37
        Nie wiem ile to jest ale chyba duzo - jak duzo to przestaje pracowac i zaczynam
        podrozowac..... Dla biednych tez bym dal pewnie :-)
        • Gość: Doki Re: Wyjeżdżam z tego kraju. IP: *.222-200-80.adsl.skynet.be 18.09.04, 00:54
          styro napisał:

> Nie wiem ile to jest ale chyba duzo - jak duzo to przestaje pracowac i zaczynam
          >
          > podrozowac.....

Styro! Zastanow sie! Za takie groszaki?
          Ja to juz sobie wczesniej przeliczylem. Niewiele by sie w moim zyciu zmienilo
          dopoki nie wygralbym co najmniej sto miliomow euro. A najlepiej miliard.
          Mniejsze kwoty to tylko drobne, ktore predzej czy pozniej sie rozejda.
    • Gość: KANGOOR Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: 213.25.179.* 17.09.04, 21:32
      1. Upijam się
      2. uleczę kaca i upiję się z przyjaciólmi
      3. wylecze kaca i kupię sobie Suzuki Vitarę ( marzę o niej ) a dla zony Forda
      Mondea ( kombiak , diesel ).
      4. Matiza oddaje bratu i kupuję mu mieszkanie
      5. spłacam kredyt mojem mamie i wysyłam ja do ciepłych krajów
      6. spłacamy kredyt dwóm szwagierkom
      7. upijam się z dużą ilościa znajomych
      8. kupujemy z zona mieszkanie ( dwupoziomowe , 6-7 pokoi )
      9...
      74. robimy kolejne dziecko i kolejne
      75. upijam się
      76.....
      98. wszywam sobie esperal
      i to wszystko
    • Gość: kielonek wydam na polskie dziwki........... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 17.09.04, 23:40
      uwielbiam jezdzic na Polkach
    • Gość: ciszą krzyczę Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.crowley.pl 17.09.04, 23:42
      A po cholerę mi tyle kasy! Załatwiam najpotrzebniejsze sprawy, rozdaję
      rodzinie, znajomym resztę wyrzucam przez okno ot co!
    • Gość: qntal Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 18.09.04, 00:54
      Odremontowalbym szpital, w ktorym pracuje, zafundowal maluchom przeszczepy i
      leki, za reszte postawilbym sobie jakas mala, przytulna chatke. Pieniadze to
      nie wszystko...
    • Gość: N.A. Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 14:02
      1. Trzy miliony daję Mamie, ona przestaje pracowac, wreszcie zaczyna żyć.
      2. Pomagam rodzinie
      3. Kupuję ojcu duży samochód
      4. Urządzam brata
      5. Odpalam przyjaciółce
      6. Pomagam schroniskom dla zwierząt
      7. Pomagam domom dziecka
      8. Kupuję sobie piękne mieszkanie w Warszawie,nad Bałtykiem, we Włoszech nad
      morzem.
      9. Inwestuję.
      10. Zyję.
      • tulip-anka Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis 18.09.04, 21:56
        nie wygrałam :(
        ale jakbym wygrała to:
        *kupuje mojemu narzeczonemu wymarzone subaru
        *kupuje rodzicom dom w chorwacji i wysyłam z jednym milionem na drobne wydatki;)
        *siostrze kupuje mieszkanie (segment?) i daje też z pół miliona, niech ma
        *jeden milion rozdzielam dla rodziny swojej i narzeczonego
        *w całej Polsce zakładam schoroniska dla zwierzaków, bardzo milusińskie i
        takie, żeby wszystkim niechcianym psiom i kotkom było dobrze, zatrudniam ludzi
        kochających zwierzęta do opieki nad nimi, do głaskania i przytulania (fajna
        praca, nie? ;)
        *wspieram młode talenty, które nie maja znajomości, ani wystarczającej siły
        przebicia, żeby sie samemu wypromować, chciałabym coś w rodzaju organizacji
        młodzieżowej, w każdym województwie po kilka takich miejsc, gdzie młodzież
        mogłabym przychodzić spędzać czas, realizowac się, mieć gdzie
        malować/rzeźbić/projektować/pisać wiersze itp...
        *jakbym juz zrobiła to i pare innych rzeczy, wsiadlabym w samochod i pojechala
        na poludnie francji, zeby tam mi bylo cieplo i dobrze. Wzielabym cichy slub,
        gdzies w prowansji, i zyla sobie cicho i spokojnie, z winnica, kilkoma kozami,
        z z zapachem lawendy za oknem, i słońcem zaglądającym rano przez drewniane
        okno...

pozdrawiam
        -i oby ktoś wygrał i zrealizował jakieś swoje marzenia...
    • yggdrasill Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis 19.09.04, 00:08
      1. Milion jednym Dziadkom, milion drugim, dalsza a równie kochana Rodzina
      zostaje odciążona ze wszelkich kredytów i innych takich.
      2. Mieszkanko w moim pięknym mieście, w końcu potencjalne studia za lat parę, a
      mieszkać gdzieś trzeba. W międzyczasie się wynajmie.
      3. Wyspy Brytyjskie, Skandynawia i Andy. Radosne szwędanie się z plecakiem w
      wakacje trzy lata z rzędu. (Wszędzie po miesiącu;wakacje krótkie, a trzeba
      jeszcze pojechac w Tatry)
      4. Kawałek ziemi w dzikim miejscu z którego widać Tatry. Chałupa i ogródek z
      warzywami.
      5. Szkolenie na przewodnika tatrzańskiego.
      • yvona73pol Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis 19.09.04, 06:34
        widze, ze nie tylko ja taka "naiwna" dobroczynna, bo moje miliony rozeszlyby
        sie na: rodzine, przyjaciol, jakis zbozny cel (jeszcze nie wiem jaki, tyle tego
        jest), troche zabezpieczenia, troche zabawy, troche realizacji moich marzen -
        glownie sprzet, glownie fotograficzno-okoliczny ;)))
        pracownia do batiku, galeria gdzie mogliby wstawiac rzeczy ludze "bez dyplomu
        ASP" czyli tacy, co maja problemy z braku "papierka".....
        itd, itp....
        • Gość: zahra Re: wygrales 18 milionow w totka.co z nimi zrobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 14:40
          Kupuję mieszkanie mojej Mamie i siostrze, urzadzam według ich uznania. Sobie
          kupuje mieszkanie na Krakowskim Kazimierzu. Pakuje walizy, zabieram mój
          ukochany holenderski rowerek i wyjeżdżam w jakieś przyjemne miejsce (patrz:
          Włochy, Francja - prowincja) i ładuję pieniądze w mały, jednakże stylowy domek
          (najlepiej jakiś starszy, do odnowy) i własną winiarnię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka