karkowiak2plus 13.01.16, 22:05 Nie ma ciekawych wątków. Starzy dobrzy wyjadacze odeszli. Brak dopływu świeżej krwi. I większość wątków inicjuje jakiś dzieciak. Znacie jakieś inne dobre forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz0203 PiS je wykończyło? 13.01.16, 22:19 karkowiak2plus napisał: > Nie ma ciekawych wątków. > Starzy dobrzy wyjadacze odeszli. > Brak dopływu świeżej krwi. > I większość wątków inicjuje jakiś dzieciak. PiS je wykończyło? > Znacie jakieś inne dobre forum? Tak, na Gościu Niedzielnym albo Rycerzu Niepokalanej. Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: PiS je wykończyło? 14.01.16, 16:36 Ne znam tych pozycji. Udzielasz się tam? Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Forum zdechło 13.01.16, 23:48 No i widzisz... nawet nie pierdniesz sobie spokojnie żeby mateusz nie zakrzyczał: COŚ MI ŚMIERDZI!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Forum zdechło 14.01.16, 16:37 Teraz to się nawet beknąć będę bał. Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Forum zdechło 14.01.16, 00:19 karkowiak2plus napisał: > Nie ma ciekawych wątków. wg mnie to forum jest za bardzo upolitycznione, takie było od kiedy pamiętam, wątki innej tematyki są pomijane przez forumowiczów, w większości. > Starzy dobrzy wyjadacze odeszli. Nie przesadzaj, niektórych mi wcale nie brakuje ;) > Brak dopływu świeżej krwi. Jakaś jest, ale widocznie nie ta grupa :D > I większość wątków inicjuje jakiś dzieciak. > > Znacie jakieś inne dobre forum? Nawet nie myśl o desancie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Forum zdechło 14.01.16, 23:30 oj, Karkowiaku, jakże mogłabym Ci cokolwiek narzucać, mogę jedynie spróbować Cię tu zatrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Forum zdechło 14.01.16, 09:39 Niestety poblokowali większości forumowiczom możliwość zakładania nowych wątków, również mnie. Poprosiłem o pomoc w założeniu tematu innego forumowicza, który tu w ogóle się nie udziela i okazało się, że i on nie może założyć nowego wątku. Co jest grane? Po co ja stałem na marszu KOD, reprezentowanym między innym przez GW wołając "Wolne Media Bez Cenzury"? Kneblujecie ludzie. Nie jest Wam wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Forum zdechło 14.01.16, 23:33 To dziwne, ja nie mam z tym problemów. Widocznie jestem politically correct Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Forum zdechło 22.03.16, 18:24 To nie jest dziwne, widocznie zadowalasz się byle jakością... Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Forum zdechło 22.03.16, 16:58 kaz_nodzieja napisał(a): >...Co jest grane? DOBRA ZMIANA (?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Ukatrupiła go jego administracja 14.01.16, 10:28 Kneblując wolność wypowiedzi, na przykład...Michnik się też nie popisał... Mimo zwracanych mu wielokrotnie uwag na temat funkcjonowania tego forum, miał to wszystko w dupie i nie ruszył palcem w gumowym sandale by temu przeciwdziałać. I pies to jebał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Forum zdechło 14.01.16, 14:27 karkowiak2plus >Znacie jakieś inne dobre forum?< Tak. Robótki na drutach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Forum zdechło 14.01.16, 19:20 Tak sobie milczymy w gronie starych znajomych. To najwyższy stopień zażyłości, tak sobie wspólnie pomilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Forum zdechło 23.03.16, 13:34 Zdechło już dawno temu. Kieprze, jak miło Cię widzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Forum zdechło 24.03.16, 21:03 angelfree napisała: > Kieprze, jak miło Cię widzieć! Zapewne oczyma wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Forum zdechło 25.03.16, 19:42 Ano chyba zdechło już dawno. Pozdrawiam starą ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Forum zdechło 27.03.16, 19:34 Cały czas, alternatywne "Społeczeństwo Obywatelskie", czeka na mądre dyskusje - jeżeli by każdy z Was, od czasu do czasu, zaanonsował jakiś temat do dyskusji, forum mogło by, po jakimś czasie, stać się znaczącym forum wymiany poglądów. Trochę mnie to dziwi, bo zaglądacie na "Społeczeństwo", narzekacie, że zdechło, a tam, gdzie można było by podyskutować, Was nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolomm-z-radia-maryja Re: Forum zdechło 15.01.16, 10:00 admini GW sami sobie są winni bo cenzuruja i wycinają wszystkich ktrzy mają inne poglady niz redakcja. Mnie wycinaja juz od kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Osiole cudem zmartwychwstały 15.01.16, 11:13 oszolomm-z-radia-maryja napisał: > admini GW sami sobie są winni bo cenzuruja i wycinają wszystkich ktrzy mają inne poglady niz redakcja. Mnie wycinaja juz od kilku lat osiole mnie tez wycinają ,a poglądy mam do ich często podane Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Osiole cudem zmartwychwstały 15.01.16, 17:13 Jaki naród - taki rząd, jakie forum - taki admin... albo odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolomm-z-radia-maryja Re: Forum zdechło 22.03.16, 10:22 bo mnie systematycznie kasuja, to dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Forum zdechło 26.03.16, 02:16 oszolomm-z-radia-maryja napisał: > bo mnie systematycznie kasuja, to dlatego Dobrze robią, gdyż piszących za kasę powinni wycinać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Forum zdechło 28.03.16, 10:53 no cóż generalnie fora GW umierają... dla mnie to efekt polityki władców portalu - cenzura, ograniczenie dyskusji pod artykułami, sobiepaństwo. dopóki mieli hojne dofinansowanie od władz mogli nie liczyć się z czytelnikami... teraz gdy kurek zakręcony zobaczymy ile przetrwają... Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Forum zdechło 29.03.16, 17:27 Nie zgadzam się z Tobą - jedynym powodem umierania forum, jest udział w dyskusjach osobników, którzy nie mają nic do powiedzenia, oprócz wyeksponowania swojego prostactwa. Wielokrotnie pisałem, prosiłem, by ignorować ignorantów, może im się znudzi, ale wielu z Was musiało odpowiadać na prostackie prowokacje, debilne wątki itp. - to denerwowało wielu mądrych dyskutujących, i mamy to co mamy. Jeszcze kilka lat temu, można się było wiele z forum dowiedzieć, nauczyć... teraz, szkoda mówić. Wiem, że wielu dawnych, wartościowych uczestników forów, wchodzi czasem na forum, by zobaczyć, co tu słychać - wchodzą... i wychodzą. Może zacznijmy od nowa, zgodnie z netykietą i zapotrzebowaniem na dyskusję. Napiszcie może, kogo chcielibyście znowu przeczytać na FS. Ja, chciałbym poczytać mądre wypowiedzi wyważonego w swoich opiniach Lernakowa, cięte riposty Hypatii, niezwykle trafne, humorystyczne opinie Yomy, i wielu innych, ale nie chcę innym odbierać możliwości określenia swoich "typów". Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Forum zdechło 02.04.16, 20:39 Nikt nie odpowiedział - znaczy mam rację... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Forum zdechło 02.04.16, 23:15 nie, po prostu rzadko tu zaglądam. pewnie jest sporo racji w tym co piszesz ... z tym że zawsze było sporo chamstwa trolowania i hejtu - to ni e problem można ignorować... myślę że jednak chodzi o coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Forum zdechło 24.04.16, 11:08 Uprzejmie informujemy, że 1 kwietnia 2016 roku właścicielem serwisu GazetaPraca.pl stała się rozpadu ciąg dalszy: "spółka Goldenline sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul.Kolejowej 5/7, KRS 241921, NIP 5262891445. Oznacza to, że GoldenLine Sp. z o.o. w miejsce Agora SA (dotychczasowego właściciela serwisu) weszła w prawa i obowiązki związane z prowadzeniem serwisu GazetaPraca.pl i od tego momentu z wszelkimi kwestiami związanymi z serwisem GazetaPraca.pl należy zwracać się bezpośrednio do GoldenLine Sp.z o.o. "... wygląda na to że bez rządowych zamówień, i dzięki lekceważeniu czytelników... GW coraz trudniej utrzymać się na powierzchni.. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Forum zdechło 04.04.16, 20:06 Zdechło. Zdechł czas dyskusji internetowych, zdechł czas argumentacji. Teraz jest czas krótkiej wrzuty. Twetter, te klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś