ohorse 23.09.04, 20:16 Serce mi podpowiada , ze to Ty... ;p home.wanadoo.nl/bjslot/html/adultcolor/witch.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:31 no popatrz, a mąż mi mówił, że nasze mini-sesje są na hasło ktos mi się na kompa wje*ał :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:32 boshe żeby tylko filmów nikt nie wiedział... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:45 gdzie? gdzie?? gdzie ich szukac?? Poderwe jakiegos hakiera i sie wlamie.... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 22:39 A ja wiedziałem viv ze ty jeszcze będziesz cos chciała ode mnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Czaroffnica?? ;) 24.09.04, 08:14 A to Ty taki hakier jestes?? ;)) No, no.... Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Czaroffnica?? ;) 24.09.04, 08:46 Nic wiecej nie powiem bo ta jędza znowu uroka (tfu, tfu, tfu) na mnie rzuci a więcej celibatu nie zniosę.:> Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Czaroffnica?? ;) 24.09.04, 09:03 Dobra, dobra... Oczekujesz, znaczy, ze sie bede za Toba uganiac?? Niedoczekanie Twoje... Przeciez ja jestem glupsza od paczki gwozdzi i nawet pewnie nie wiedzialabym jak zaczac... ;DD (popatrz, popatrz... kolejny informatyk na pokładzie - to juz na pewno jest 4) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Master of Lamer 24.09.04, 09:40 Hehe informatyk ze mnie jak ta lala. Ostatnio serwisant informatyk grzebał coś przy moim pudełku a ja nieopatrznie zapytałem się go co robi. Powiem tyle że juz nigdy więcej nie zapytam się informatyka co robi. Pozatym nie bądź dla siebie taka surowa nawet paczka gwoździ może mieć wielkie serce;D Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Master of Lamer 24.09.04, 09:45 Nie nie - teraz to przesadziles... zdecydowanie... owszem troche cwiczylam, ale nie koksowalam tak, zeby miec przerost miesnia sercowego - wiec wielkie serce na pewno odpada... ;) zamiast wielkiego serca mam wielkie aspiracje... ;D ino mi sie trudno w tym malym lebku mieszcza, wiec nosze je w torebce... ;D I w ten sposob ilosc pewnych informatykow na pokladzie spada do 3... Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:48 Coooooo......Tyyyy??? wstydzisz sie??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 vivern, burak ! ! ! 24.09.04, 09:58 No kurna rozje*aliście fajny wątek ! MIał on dotyczyć wspaniałości, cudowności, itp. czaroffnicy. Buraka rozumiem - nie bzykał chłopczyk już dobry miesiąć, albo i lepiej... sperma mu do mózgu uderza, ale ty vivern ??? zrobiłaś to z zazdrości. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: vivern, burak ! ! ! 24.09.04, 10:03 Wybacz!! To juz ostatni raz - zaloze specjany watek dla nas... Jeszcze raz prosze - WYBACZ MI... ;P (Mariolka tez sie wq* ze jej zepsulismy watek - moze cos w tym jest...) :P Odpowiedz Link Zgłoś