Dodaj do ulubionych

Czaroffnica?? ;)

23.09.04, 20:16
Serce mi podpowiada , ze to Ty... ;p

home.wanadoo.nl/bjslot/html/adultcolor/witch.htm
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:21
      o qrva
      • ohorse Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:22
        Zapomniana sesja zdjeciowa?? ;))
        • czaroffnica24 Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:31
          no popatrz, a mąż mi mówił, że nasze mini-sesje są na hasło
          ktos mi się na kompa wje*ał :)
          • czaroffnica24 Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:32
            boshe żeby tylko filmów nikt nie wiedział... ;)
            • vivern Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:45
              gdzie? gdzie?? gdzie ich szukac?? Poderwe jakiegos hakiera i sie wlamie.... ;>
              • burakzbielawy Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 22:39
                A ja wiedziałem viv ze ty jeszcze będziesz cos chciała ode mnie hehehe
                • vivern Re: Czaroffnica?? ;) 24.09.04, 08:14
                  A to Ty taki hakier jestes?? ;)) No, no....
                  • burakzbielawy Re: Czaroffnica?? ;) 24.09.04, 08:46
                    Nic wiecej nie powiem bo ta jędza znowu uroka (tfu, tfu, tfu) na mnie rzuci a
                    więcej celibatu nie zniosę.:>
                    • vivern Re: Czaroffnica?? ;) 24.09.04, 09:03
                      Dobra, dobra... Oczekujesz, znaczy, ze sie bede za Toba uganiac?? Niedoczekanie
                      Twoje... Przeciez ja jestem glupsza od paczki gwozdzi i nawet pewnie nie
                      wiedzialabym jak zaczac... ;DD
                      (popatrz, popatrz... kolejny informatyk na pokładzie - to juz na pewno jest 4)
                      • burakzbielawy Master of Lamer 24.09.04, 09:40
                        Hehe informatyk ze mnie jak ta lala. Ostatnio serwisant informatyk grzebał coś
                        przy moim pudełku a ja nieopatrznie zapytałem się go co robi. Powiem tyle że
                        juz nigdy więcej nie zapytam się informatyka co robi.
                        Pozatym nie bądź dla siebie taka surowa nawet paczka gwoździ może mieć wielkie
                        serce;D
                        • vivern Re: Master of Lamer 24.09.04, 09:45
                          Nie nie - teraz to przesadziles... zdecydowanie... owszem troche cwiczylam, ale
                          nie koksowalam tak, zeby miec przerost miesnia sercowego - wiec wielkie serce na
                          pewno odpada... ;) zamiast wielkiego serca mam wielkie aspiracje... ;D ino mi
                          sie trudno w tym malym lebku mieszcza, wiec nosze je w torebce... ;D

I w ten sposob ilosc pewnych informatykow na pokladzie spada do 3...
            • ohorse Re: Czaroffnica?? ;) 23.09.04, 20:48
              Coooooo......Tyyyy??? wstydzisz sie??? ;)))
    • czaroffnica24 vivern, burak ! ! ! 24.09.04, 09:58
      No kurna rozje*aliście fajny wątek ! MIał on dotyczyć wspaniałości, cudowności,
      itp. czaroffnicy. Buraka rozumiem - nie bzykał chłopczyk już dobry miesiąć,
      albo i lepiej... sperma mu do mózgu uderza, ale ty vivern ??? zrobiłaś to z
      zazdrości. ;P
      • vivern Re: vivern, burak ! ! ! 24.09.04, 10:03
        Wybacz!! To juz ostatni raz - zaloze specjany watek dla nas... Jeszcze raz
        prosze - WYBACZ MI... ;P

(Mariolka tez sie wq* ze jej zepsulismy watek - moze cos w tym jest...) :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka