Dodaj do ulubionych

Ankieta.........

08.10.04, 17:40
W związku z tym, że zostałem ostatnio opacznie zrozumiany i absolutnie niesłusznie obarczony obowiązkiem prowadzenia wątku dnia na forum, postanowiłem, w celu poprawy jakości wyżej wzmiankowanego wątku i ku większeniu zadowoleniu wszystkich forumowiczów, przeprowadzic małe badanie rynku. Mianowicie chciałem sprawdzić w jakim przedziale wiekowym mieszcza się nasi forumowicze. Pewne informacje juz posiadam: Viwern ma lat 18 i ten stan utrzymuje sie już od jakis 15 lat, Mariolka zbliża się milowymi krokami do 40, Czaroffnica - niewiadomo. Ma wprawdzie męża ale nie wiemy który to z kolei, a czary, klątwy i różne eliksiry mogą bardzo utrudnic właściwa ocenę. Ale z inzynierską dokładnością (+25%) postanowiłem przyjąć że koło 100. Został jeszcze Ohorse, który dobija 30. Ale ta mentalność 5 latka.....
W związku z tym prosze pozostałe osoby o których informacji nie posiadam o możliwie szybkie przesłanie PRAWDZIWYCH odpowiedzi.

Pozdrawiam, ku chwale forum i OZ.
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: Ankieta......... 08.10.04, 17:42
      Ja mam 94 :) ale ciii.... (w miare młodo jeszcze wyglądam)
    • ohorse Re: Ankieta......... 08.10.04, 18:18
      rruuddyy napisała:

> m przyjąć że koło 100. Został jeszcze Ohorse, który dobija 30. Ale ta
      > mentalność 5 latka.....

... i wlasnie dla tego tak dobrze sie dogadujemy... >;P
    • mariolka99 Spadaj:p 08.10.04, 18:31

• vivern Re: Ankieta......... 08.10.04, 18:40
      Moj drogi Szerloku - czy przypadkiem nie zapomniales podac nam pewnej bardzo
      istotnej informacji?? Opisz siebie prosze - w tym samym tonie, prosze... ;)))
      • rruuddyy Re: Ankieta......... 08.10.04, 19:00
        Skromnośc nie pozwala mi opisac tu mojej wspaniałej osobo. POza tym to ja mam tworzyć wątki dla was więc mój wiek nie jest tu chyba najważniejszy :P
        • vivern Re: Ankieta......... 08.10.04, 19:54
          Wydaje mi sie jednak, ze dokladniejsze informacje o Tobie bylyby bardzo
          przydatne... wiedzielibysmy jak reagowac na Twoje watki... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka