Dodaj do ulubionych

"Teleexpress" na Qrwizji

10.01.19, 17:22
I co, ano nic o najważniejszych wydarzeniach politycznych w kraju, nic o gorących sprawach, które nurtują Polaków!!!
Nic też o Owsiaku i jego orkiestrze!!!
Wiem, wiem, dyżurny, że to temat zakazany na FK przez Nowogrodzką, ale nie mogłem się powstrzymać od PiSania prawdy, a teraz jak się obudzisz to wyosłuj.
Owsiaka i tak nie wyosłujesz, a jak ten wybitny Polak dostanie nagrodę Nobla, to Ciebie wypier.olą z moderacji porzadnej gazety.
Więc działąj!!!
Obserwuj wątek
    • hordol Re: "Teleexpress" na Qrwizji 10.01.19, 17:35
      tak tak PISz i POkazuju prawdę
      czekamy na następny wątek
      • lech1966 Re: "Teleexpress" na Qrwizji 10.01.19, 17:41
        Prawidłowo, jeszcze więcej qrwa qrwa.. Kto nie skacze ten za PiSem. OTUA i jeszcze więcej Owsiaka, Budki i Lubnauer. A przegraną macie w kieszeni. Admin ratuje oPOzycje przed jeszcze większą klęska wyborcza..
        Nie miejcie więc do niego pretensji.
      • prettywoman Re: "Teleexpress" na Qrwizji 10.01.19, 18:33
        hordol napisała:

> tak tak PISz i POkazuju prawdę
        > czekamy na następny wątek

I tak wyklikasz
        • t-zorro Re: "Teleexpress" na Qrwizji 11.01.19, 18:40
          Należy przyznać iż telewizja Kurskiego jest bardzo sprawnie robiona i nie ucieka od istotnych tematów. A co do sposobu przedstawiania problemów? Jako pojętny uczeń, nauczyła się wiele od TVN…
    • szwampuch58 Re: "Teleexpress" na Qrwizji 10.01.19, 17:54
      kto oglada te "Q-wizje" jeszcze?
      • lech1966 Re: "Teleexpress" na Qrwizji 10.01.19, 18:27
        szwampuch58 napisał:

> kto oglada te "Q-wizje" jeszcze?

Co za różnica czy oglądasz TVN czy INFO,,, jedno i drugie jest odbiciem swojego przeciwieństwa. Jak info mówi o sukcesie to TVN mówi o porażce. I tak cały czas i do końca świata. Jedni widzą że szklanka jest do połowy pusta, a drudzy że w połowie pełna. Różnica jest w doborze słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka