czaroffnica24 03.11.04, 18:15 < a href="http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607">Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivern Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 18:19 Jakis wklad wlasny w te koszmarne opisy mialas?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 18:24 nie, mój mąż to dżentelman u nas to ja jestem ta zła ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 18:35 8)) Wyrzucasz smarki za lozko, puszczasz glosno baki w towarzystwie i bekasz?? Jestes dzielna... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 18:41 no dobra, przyznam się... w bekaniu nie mam sobie równych, umiem na zawołanie - brat mnie nauczył :))) Ale np. pluć to do tej pory nie umiem, a już stara dupa ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 wygrywają 03.11.04, 18:39 -jak obetnie sobie pazurki u nog to potem wsadza sobie do ust i niczym chrupki gryzie -jak wyciska sobie jakiegoś pryszcza to wącha potem palce -Jak wyjmuje z kosza na bielizne pranie i trafiam na slipy meza , to az mnie wywraca . Prawie zawsze jest na nich brazowy kleks , ktory sie nie chce doprac . Dlatego kupuje mu czarna bielizne -Ostatnio odkrylam ze jego dlubanie w palcach u nog jest rodzinne . przyjechali jego rodzice ze szwagrem , ja wchodze do pokoju a oni prowadzac powazna dyskusje na tematy motoryzacyjne maja zdjete po jednej skarpetce i cala trojka dlubie sobie pomiedzy paluchami -jak sie kąpie to dłubie w nosie (to jego ulubione zajęcie) i te gluty rozmoczone zostają poprzyklejane do wanny bo nie zawsze pamięta by ją opłukać. -Moja kolezanka nie goli sie pod pachami i to jest naprawde oblesne -z kochanym robimy sobie sesje wyciskania - ja jemu, a potem on mi albo w odwrotnej kolejności - oczyszczamy sobie plecki i czoła... -Mój mąż to już wogóle niezły talent. -ślini się w nocy strasznie, wymieniałam już mu 3 poduszki. -zostawia pod poduszka zaschnięte kozy, fuuuuj! -śpi w koszulce, w której chodził cały dzień (rąbał drzewo, grzebał przy aucie itp) Rano go zrypałam o to, że się nie wykąpał i na dodatek poszedł spać w tej koszulce. Często mu sie to zdarza. -jak sciąga skarpetki to wygrzebuje nimi bród między paluchami -drapie się po głowie szczepujac łupież z głowy -zapomina do czego służy szczoteczka i pasta do zębów, często ma resztki jedzenia na zębach ten biały nalot. -na tyłku ma dziury na slipkach, dość często muszę kupować nowe, chociaż on woli te z dziurami - jak już idzie się wykapać to zostawia po sobie dużo włosów i tych i tamtych -mam koleżankę której mąż zachowuje się jakby był z epoki kamienia łupanego, zupełnie nie zwraca uwagi na to, ze obok niego są inni ludzie, czy jest to obiad w restauracji, czy domowa impreza u nich lub u znajomych. Podam kilka przykładów jego zachowania ( tylko nie zwymiotujcie), przysięgam że nie wymyśliłam tego. 1. wyciska pryszcze przy wszystkich, albo je rozdrapuje i ogląda co wydrapał 2. wkłada palucha do pępka, wierci w nim a potem go wącha 3. obcina przy wszystkich paznokcie u nóg 4. zaprasza gości na domową imprezę i wita ich w samych majtkach, dopiero jak gdzieś wszyscy wychodzimy to się ubiera 5. kiedyś miał kciuka w gipsie (w lecie) i caly czas go wąchał 6. wącha miód który wygrzebuje z uszu 7. drapie się po łbie i wącha palce 8. wkłada rękę w gacie i tez wącha 9. bek bez krępacji wszędzie- w restauracji, pubie, na imprezie sylwestrowej- wszędzie! 10. pierdzi też nierzadko przy wszystkich 11. kiedyś na imprezie w knajpie nasikał do szklanki a potem wlał to do kwiatka 12. ma manię pokazywania wszystkim (jak się napije) dupy i przyrodzenia, w ogóle czesto ściąga te majty 13. dłubie w zębach, oglada co wydłubał i zjada Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: wygrywają 03.11.04, 18:49 mój facet siedzi sobie na kiblu czyta gazete i robi kupke.siuraczek wisi mu w muszli klozetowej,po wszystkim przychodzi do mnie i albo chce się kochać albo ma ochotę na seks oralny!Jak poczuję jak jego interesik śmierdzi tym kibelkiem i nie wiem czym jeszcze to mnie aż wraca!!! -A moj mąż nie tylko dlubie w nosie, najpierw wyjmie gile, oglada je a pozniej te gile zjada -nie chce się chodzić do wc po papier kiedy chce zrobić sobie dobrze tylko " kończy " do skarpetki, masakra, -czysci sobie uszy po kapieli swoja koszulka... -moj mial zwyczaj chowac skarpetki pod fotel. Jak przychodzili znajomi, zawsze cosik im wanialo. Nie dawal sie zreformowac, w koncu ulozylam jego brudne skarpetki na klawiszach pianina i zamknelam klape. Wlasnie przyszli goscie i poprosili o muzyke. Szybciej zamknal piano, niz je otwieral. Od tej pory mialam spokoj-wrzucal skarpetki za lozko -!!!!!!!!!!!!!!-Sika zawsze na siedząco, jak baba. Taki jest niemęski......!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: wygrywają 03.11.04, 19:00 -A MÓJ NIE SPUSZCZA PO SOBIE WODY W TOALECIE, NAWET JAK ZROBI KUPKĘ. -Bręgi - wiecie co to jest? Koles potrafi nosic majtki te same do 3 miesiecy bez przerwy i wtedy robia sie bregi... jest ich pare rodzajow: przednia - oczywiscie zoltego koloru, tylna - brazowa i teraz najlepsze BRĘGI BOCZNE - jak koles mi wytlumaczyl skad sie biora to prawie sie zlalem, otoz, jak to powiedzial OD JAJEC! Sa to dwie czarne bregi odbite od niemytych jaj - ufffff ponoc robia sie po okolo miesiacu noszenia gaci - nie wiem nie sprawdzalem ale raz przyniosl nam takie gacie ktore spacjalnie wyhodowal i .... rzeczywiscie byly tam bręgi boczne Kiedys tenze koles pokazal mi w zimie (bardzo byl z tego dumny) jak zabrudzil kawakim kupy gacie, brazowy kolor przeszedl na kalesony i przez kalesony na wewnetrzna strone spodni... pelny luzik hehe -Mycie zebow hehe jeden z moich kolesi nie myl zebow przez dlugi czas tylko zdzieral paznokciem od czasu do czasu nawarstwiajacy sie zolty nalot a jak pojechalismy raz na biwak to wzial szczoteczke a jakze, tylko wogole nie wyciagnal jej z opakowania z czego byl potem oczywiscie bardzo dumny. -moj mąż wydlubuje gile z nosa i je zjada, paznokcie tez oczyszcza sobie żabkami i ten brud zjada. FEEEEEEE!!!!!!! -Pewnego dnia moje kochanie zamiast iść do łazienki za potrzebą zrobiło siusiu w szklankę po herbatce, od tamtego zdarzenia unikam picia u niego w domu z pewnych naczynek -Mój niedoszły narzeczony poczestował mnie herbatą w słoiku po dzemie który właśnie sie skończył (!!!) Mamusia wyjechała i wszystkie maczynia były brudne w zlewie. -posciel trzeba zmieniac raz na pare dni(byloby czesciej, ale skad mam brac kase na nowa posciel), bo ciagle jest obsrana i sie lepi, Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: wygrywają 03.11.04, 19:07 - kulki z gili poprzylepiane na scianach, paznokcie na parapecie -Najgorsza rzecza jaka robi, jest lepienie kulek z gowna, ktore pozostalo mu na wlosach w dupie po nie dosraniu sie (papieru toaletowego nie uzywa) i rzucanie nimi w telewizor,. -Dla mnie najgorsze jest jak faceci na ulicy smarkają wprost na chodnik przytrzymując jedną dziurkę od nosa , albo spluwają zielonymi melami. -a mój facet w kiblu ma całą podłoge zasłaną kłakami ze swoich odnóży - ma gęste włosy na nogach i podczas zdejmowania i zakładania spodni gubi je Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 19:01 Ja też niestety mam pewne przyzwyczajenia. Zawsze otwieram drzwi przed kobietą. Kupuje kwiaty bez okazji Profilaktycznie zaciskam odbyt aby nie puscić bąka Pamiętam o wszystkich rocznicach, miesięcznicach i tygodnicach Mówię przepraszam, dziękuję Ładnie wymawiam ą i ę Myje umywalke po kazdym goleniu Zawsze przyznaje rację kobiecie, ona poprostu wie lepiej Ogladam z razem nią seriale a potem godzinami potrafię o nich gadać. Adres dostępny w redakcji:P Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 19:08 łatwiej było napisać: Jestem baznadziejny i nudny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 19:14 A najgorsze że nie potrafię bekać na zawołanie co w mojej rodzinie jest porażką. Nawet moja babcia potrafi:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: fajnie się czyta :))))))))))))) 03.11.04, 19:17 A wiesz czemu faceci otwierają drzwi przed kobietą i puszczają ją pierwszą? - Żeby sprawdzić czy podłoga jest stabilna i się nie zapadnie. ;P A z tym bekaniem to masz przesrane, z dwojga złego lepiej tą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś