Dodaj do ulubionych

e-mail - zdradą ??

07.12.04, 11:42
Co robić gdy znany mi ziomek przez e-mail szuka sobie bliskiej osoby, a jest z kims w rzeczywistości.A ta jego druga połówka wie że on pisze z innymi kobietami, bo ma dostęp do jego poczty e-mail, ale on nie wie że ona wie o tym, bo go podgląda. Co robić w takiej sytuacji ??
Obserwuj wątek
    • quenten Re: e-mail - zdradą ?? 07.12.04, 12:33
      smiac sie z ludzkiej glupoty:)
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: e-mail - zdradą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:20
        nie nie robić...jeśli to ICH PROBLEM a nie TWÓJ...to zostawić sobie samym...
        co ci do tego...jeśli ONA SIĘ NA TO ZGADZA?
        pytanie, czego koles szuka? i z jakiego powodu
        czemu ona sie na to zgadza i z jakiego powodu?
        .......eh....
        na pytanie czy e-majl może być zdradą....TAK ! wszystko zalezy od tego co
        powyżej napisane...CZEMU?
        • Gość: Mark DŻEJMS - Tys maly, ale BŁĄD -duzy IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 17:35
          od kiedy to pisanina moze byc zdrada?
          To jakas abberacja.
          Pisanina moze wynikac z nudy, fantazji itd...

Zdrada zaczyna sie od 1-go pocalunku i ani o krztyne wczesniej.
          • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: DŻEJMS - Tys maly, ale BŁĄD -duzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:25
            eeeeeeeeeeeeeeee, błąd..
            mylisz zdradę fizyczną z psychiczną.... młody chyba jestes więc nie dziwię
            się ,że nie widzisz różnicy...pożyjesz...sam się przekonasz...gdy twoja kobitka
            będzie słać gorące sms do obcego faceta .
            Re: DŻEJMS - Tys maly, ale BŁĄD -duzy...zgadza się, stąd ten NICK
    • milion_na_milion Re: e-mail - zdradą ?? 07.12.04, 17:48
      Coż możesz zrobić? NIC! Swoją drogą to nie jest w porządku, że można mieć dostęp
      do czyjejś poczty.
    • Gość: uuu Re: e-mail - zdradą ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:08
      O, jak ja chcę, aby mnie ktoś znalazł przez e-mail !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka